digihome 32278hddled firmware kerestetik

Van nekünk a tárgyban szereplő csodából 10 darabunk, szépen tették is a dolgukat, de a kábel tv szolgáltatónk pár napja nem szolgáltat. Javaslatukra vettünk pár antennát, segítettek is a beszerelésben, jelszint mindenhol megfelelő. A TV-k ugyan megtalálják a csatornákat, az az infó is megjelenik, hogy ép mit kéne látnunk (pl. Híradó, meg Izaura), de a kép helyén csak egy kis felirat, hogy nem támogatott formátum. Hang nincs. Egy-két talán szlovák csatornát is talál a készülék, ott szépen van hang is, kép is.

Most míg ezt írtam arra gondoltam, hogy lehet nincs a TV-kben DVB-T tuner, de akkor a szlovákoknak se kéne menniük. A tv-nek van usb portja, gondoltam egy szoftverfrissítés megoldhatná a gondunkat, de a gugli nem is igazán ismeri sem a márkát, sem a típust. Firmwarert meg egyáltalán nem dobott fel. Van esetleg ötlet, hogy hogy lehetne megkeresni milyen szoftver fut a tv-n, honnan lehetne frissebbet beszerezni? 10db mindigtv tunert nem akarnánk venni, előbb a firmwarert keresnénk.

Köszönöm előre is a válaszokat!

Hozzászólások

Tudtommal a szlovákok MPEG 2 -t használnak, az itthoni DVB-T-hez MPEG 4-es tuner kell. Elképzelhető hogy a TV nem ismeri/támogatja az MPEG 4-et.

Első találat Google-n: http://www.grx.hu/shop/televizio/lcd-tv/digihome-32278hddled-32-82-cm-h…
"A készülék kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakoztatásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni , szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére."