hp 250 g5 piece of shit

Vettem magamnak egy ilyen csodás terméket. Nem kellett volna. Én nem tudom a hp hogy tervezte ezt a laptopot, de állandóan megy benne a ventillátor.
3 nap után meguntam, bejelentettem garanciában. Alaplapot cseréltek állítólag. Ventillátor már 2x kikapcsolt, többször nem sikerült neki. cpu 31C.
Az előző gépem egy dell latitude e5430 volt, nem is emlékszem mikor ment benne a venti. Ügyfélszolgálaton azt mondják ó ez üzleti széria, hívjam a másik számot.
Szerintem ez egy fos széria, akármit is hívok. Asszem eladom, még ha bukok is rajta. Éreztem, hogy nem kéne hp-t venni, de gondoltam adok egy esélyt. Mérges vagyok.

Hozzászólások

Minél nagyobb a szám annál jobb. 6xx-et használtunk a melóban, a drágábbak 8-assal kezdődtek.
Most vettünk a suliba 400-as szériás desktopokat, ezeken is nagyon érzik az olcsósítás a 600-asokhoz képest.

Ha még el tudsz állni valahogy a vásárlástól akkor sürgősen tedd meg, a megérzésed jó.

Pedig az e5430-asokban is sajnos elég sokszor feleslegesen kiabál a venti. Nem veszi vissza a turbo boost után csak pár perc késlekedéssel.
Legutolsó biosban kicsit javítottak rajta.
De például 7240-7250 mellett is meg lehet bolondulni a sivítástól.
Vétel előtt érdemes keresgélni modellnév+loud fan kombóra.

2 db G5, szép halkak. 1 db G4, az ventillátorozik rendesen de határeset. Gondolom egy-egy szériát is módosítanak többször. Amúgy /me is csend mániás, de ilyen opció (imho) egyre inkább a business gépeknél van csak, illetve a net/chrome bookoknál, amik meg teljesítményben esetleg szerényebbek. Olcsóbb a sikító hűtés mint a jó tervezés.

____________________
echo crash > /dev/kmem