Acer v3 laptop nem indul

Sziasztok!
Acer V3 531 laptop, Windows 8-al telepítve legálisan. Tulaj szólt, hogy lassan indul. Ezt a problémát detektáltam, egy csomó ideig az Acer logó látszik. Újrabootolás, Acer logónál ALT+F10-el recovery partícióról elvileg újratelepíti a Windows 8.1-et. Eljutott 100%-ig, csak közben vettem észre, hogy a táp nem volt benyomva, ezért olyan módba jutott, hogy ha benn van az akkumulátor, vagy nincs, a laptop nem kapcsol be.
Power gomb kéken világít.
VGA kimenetre külső monitort kötve semmi.(BIOS menü sem)
Elem töltés LED narancssárgán világít, ha benn van az akkumulátor.
Acer weboldalán javasolt töltő ki, akkumulátor ki, power gomb 45 mp benyomva sem megy.
Mi lehet a gond?

Hozzászólások

Nekem acer V5 csinalta, hogy a bios feliratai wgyre lassabban jottek be. Hetente lassult az alabbi utemben: 0mp, 2mp, 20mp, 1perc, 5perc, 30perc. Az utolso veletlenul tortent, se kep se hang, majd a szivek szallodaja 30. perceben bekapcsolt. Meg is ijedtem. (Bekapcsolva semmo gond)

Gariban elvittek Brono-ba (Csehorszag), alaplapcsere. Valami olomtartalmu eszkozbol elfogyott az anyag (???)

Nekem V3 van, pont a minap kezdett haldokolni benne a HDD. Szerencsére bios hibám nincs. De ez még 'csak' sector hibás (pont a swap partíció, ha elkezdi használni a rendszer, akkor lefagy, de ez Linux).
Viszont korábban egy HP lapos ugyanígy viselkedett mint neked, abban gariban cserélték a HDD-t, és megoldódott a probléma.

☆☼♫♪♫♪☼☆
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)