[Eladó] Két ThinkPad X/Tablet, apróért

elkelt

ThinkPad X41T adatok és állapot a képeken:
http://imgur.com/a/6O3ud

ThinkWiki cikk itt:
http://thinkwiki.org/wiki/Category:X41_Tablet

Unofficial szerint 2.5G RAM (DDR2) a maximum, de a csipkészletnek hála csak kettőt fog címezni bármilyen rendszer, hiába látod a BIOSban rendesen. 60G HDD, 1G RAM. Sérülés 1: az ultranav mellett bal oldalon repedés, de nincs berogyva. Sérülés 2: a ceruza pihenője mellett le van pattanva egy 10mm-es darab. Az akkumulátor pár másodperces, csak szünetmentesítésre jó. A HDD-n van két BS a badblocks szerint, de érdekes módon formázható, oda-vissza másolható. Ha zavar, teszel bele PATA/msata konvertert és SSD-ről hajtod. Ceruzát csak a lent olvasható módon tudok adni. Gyári adaptere természetesen tartozék. A középső latch nyelv nincs meg, de szerintem felesleges, szépen tart. Eredetileg is HU billentyűzet. Elég jópofa gép, valaha nagyon szerettem ezeket.

Az ára 7.500Ft, a helyszín Debrecen. Posta mehet, természetesen ennek költségét neked kell állni.

ThinkPad X60T adatok és állapot a képeken:
http://imgur.com/a/k4SvV

ThinkWiki cikk itt:
http://thinkwiki.org/wiki/Category:X60_Tablet

Unofficial szerint 4G RAM (DDR2) a maximum, meg is címezi rendesen (biztos, használok ilyen gépet sokadik gépnek, ezzel a maximummal). 160G HDD, 2G RAM. Sérülés: az LCD hátlapon valami gyík komoly karcolást ejtett, nem értem hogyan. Én matricáznám a helyedben, szép gépet lehet belőle varázsolni. Akkumulátor durván másfél órás, de természetesen használattól függ. Ceruzát csak a lent olvasható módon tudok adni. Gyári adaptere természetesen tartozék. A középső latch nyelv nincs meg, de szerintem felesleges, szépen tart. SSD-vel egy nagyon jó, ma is használható masina lesz belőle, mint írtam egy testvérét használatban tartom, ugyanígy FPR-es.

Az ára 16.500Ft, a helyszín Debrecen. Posta mehet, természetesen ennek költségét neked kell állni.

** A digitizer működik, hibátlanul és holttér mentesen lehet varázsolni, kb 10mm távolságból már fog. Összesen 1db gyári Wacom cerkát tudok adni, azt is csak akkor, HA elviszed a két gépet egyben és gyorsan, mert nagyon útban vannak. A ceruzának nincs meg a kettes gombja a száron, de kis kézügyességgel egy db műanyagot szépen be tudsz faragni a helyére, vagy egyszerűen leragasztod ragasztószalaggal és hosszú balra állítasz jobbat. A műanyag hegye természetesen nem karcol, okés.

Jogos kérdés volt, hogy kézzel tapogatva működnek-e. Nem, ezek még csak a Wacom cerkákkal mennek.

Ha privát üzenetet küldesz, kérlek jelezd itt is, ez fontos.
Köszönöm, hogy elolvastad, hali, kzs

Hozzászólások

vegyétek, vigyétek egyben. most a 60-asról írok, nagyon jó cucc. azt el is felejtettem, hogy a billentyűzetét természetesen szépen átmatricázom átadás előtt HU-ra, kopásálló ragaccsal.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS