Releváns Windows Store találatok

Androidos és iOS ketyerékhez létezik automatikus eduroam konfigurátor, ami hasznos. Google Play vagy App Store kínálatában jelen is van. Nézzük, mit ad a Windows Store:
http://imgur.com/a/SQ6Uq

Hát, valószínűleg nincs ilyen (itt, másutt persze van), de legalább a találatoknak köze sincs a keresőszóhoz.

Hozzászólások

A MSFT store keresője 4 éve szar (2012 szeptemberben volt a windows8 start), MSFT nem szégyelli eléggé ahhoz h. megoldás legyen rá. Az idelátogató 2 illetékes megpróbálhatja kimagyarázni, de felesleges.
--
WP8.x kritika: http://goo.gl/udShvC

amikor a saját keresőtök nem találja meg a lync szó beírására a lyncet, csak valahol a harmadik oldalon (nem, már akkor sem, amikor nem volt még skype for biznicc), meg egyébként is képtelenség releváns találatokat kapni, arra az ember csak legyint, hogy ez úgy szar, ahogy van, nem fog rajta egy feedback segíteni. :) Mész, és desktopon kiguglizod, aztán a program direkt nevére keresve a mobilon valahol csak rajta lesz a listán :D

És az a gyász h. b+ ezt így kell csinálni 4 év után továbbra is változatlanul.

Nem fogom ismételni magam, leírtam már 1x:
http://hup.hu/node/138109
"WP App store:
• a keresések a store app-ban nagyrészt értelmezhetetlen találatokat dobnak ki akár szimpla 1-szavas keresésekre is, totál irreleváns programokat: http://goo.gl/LOygHO
Mellékesen ez nem a store app hibája, a webes kereső is ugyanilyen: http://goo.gl/a6GmR3
Így van ez kb. az indulás óta. Egy jó workaround: Google kereső (érzitek ugye?), szűrve a site:Windowsphone.com/en-us/store"
--
WP8.x kritika: http://goo.gl/udShvC

es attol megjavul, vagymi?

mert kotve hiszem hogy 4 ev alatt senkinek sem tunt fel, es most te leszel az elso aki jelzi a hibat,
vagy mar 54315432543 ember jelezte, de szartak ra, igy felesleges n+1 emberkent bekuldeni, amire ugyanugy szarni fogjak...

--
A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Elegansan elsiklottal a felvetett problema felett (tudnillik, hogy a Win7 feedback oldala torott). Az a problema ezzel, hogy ha a Microsoft le se tojja egy meg hivatalosan tamogatott operacios rendszer feedback oldalanak az uzemkepesseget, mi a garancia arra, hogy az oly nagy becsben tartott Feedback apppal foglalkozik? Bocsi, de rosszul ulsz a lovon, kedves Marci.
--
Blog | @hron84
Üzemeltető macik

Varj, az, hogy nem kap funkcionalis frissiteseket, meg nem jelenti azt, hogy nem tamogatotta valt, mint peldaul a Windows XP. A feedback feluletet peldaul ceges felhasznalokent is lehet hasznalni, ha jol sejtem, ott pedig meg legfeljebb a discouraged statusznal tartunk, nem pedig az unsupportednel.
--
Blog | @hron84
Üzemeltető macik

"In the future this will be a useful view to see if the engineering team has applied any status tags, or more info links onto your feedback."

Szoval akkor ez meg egy nem letezo feature-ja a Feedback appnak? Mert szvsz ez lenne a lenyege, hogy ne csak egyiranyu kommunikacio menjen, hanem en is lassam, hogy a hiba, amit jeleztem, az megoldasra kerult-e, vagy egyaltalan foglalkozik-e vele valaki. Mert eddig ez a feedback kuldes feletek mindig is egyoldalu volt, a Windows troubleshooter se talalt soha semmilyen megoldast a problemaimra, kicsit feleslegesnek is erzem, es nagy szukseg lenne arra, hogy ez valtozzon.
--
Blog | @hron84
Üzemeltető macik

Nem értem az összefüggést. A Windows 7-ben már nem lesznek funkcionális változtatások (feedback oldal). Ettől még használható (letöltési oldal). Az, hogy a survey nem működik, az valóban szerencsétlen, de ahogy mondtam, én arra fogadnék, hogy nincs benne szándékosság. Látszólag ugyanis már a /common/survey.aspx sincs a helyén, nem csak az az egy darab kérdőív tűnt el.

Amúgy is, #define lassan. A Windows 7-nek még van bő 3 éve.

En abban nem latom az osszefuggest, hogy ha a Windows 7-nek meg van bo 3 eve, akkor az most supported vagy nem supported? Mi hatarozza meg egy oprendszer support allapotat nalatok? Mert a Windows 98 az peldaul nyilvanvaloan nem supported, mar nincsenek is hozza infok a Microsoft oldalan, vagy nagyon kell turkalni erte elfelejtett linkeket turkalva.

Es mi koze van annak, hogy "nem lesznek funkcionalis valtoztatasok" ahhoz, hogy nem mukodik a feedback oldal? Millioszor lathattuk mar azt, hogy egy hiba Windows verziokon ivel at. Miert er kevesebbet egy meg - valamennyire - tamogatott oprendszerbol erkezo hiba, ami esetleg megvan a kesobbi verziokban is?
--
Blog | @hron84
Üzemeltető macik

Nagyon szelektív a hallása a 2 graphisoft-osnak, és az anyacég jól tréningeli őket a terelés nevezetű softskill-re: itt is volt Win7 support policy-ra terelés, feedback app-ra való terelés.
Holott az alap probléma egyszerű, és világos: SZAR.A.WINDOWS.STORE.KERESŐJE! 4.ÉVE! MILLIÓAN SZÓLTAK ÉRTE! MILLIÓAN CIKKEZTEK RÓLA! NAGYKÉPŰEN BEJELENTETT JAVULÁSOK VOLTAK ÍGÉRGETVE! IGAZI VÁLTOZÁS AZÓTA SINCS!
--
WP8.x kritika: http://goo.gl/udShvC

És pontosan mit vársz, mit mondjunk? Ígérgessek dolgokat olyan témában, amibe semmi beleszólásom nincs? Kezdjek el én is személyeskedni, mint te? Ha a Microsoft Services-zel kapcsolatban van problémád, abban tudok segíteni, mert az a dolgom. Arra akár lehet ráhatásom is. Minden más témához best effort alapon tudok hozzátenni bármit is. Nevezhetjük ezt szelektív hallásnak is. :)

nem azt mondtam, hogy a feedback app önmagában rossz. Nyilván nem az, olyat ritkán baszunk az ember orrába mondjuk az office felületén, amiből aztán nem akarunk valami infót kinyerni.

A feedback arra jó, hogy valami kisebb feature nem mőködik, vagy értékes visszajelzés arról, hogy szar helyen van a gomb, vagy hogy sokan nem arra akarják használni valamelyik feturet, amire gondoltuk, hogy való, vagy lássuk, hogy valami állandóan összefossa magát. Arra viszont, amilyen mértékben a store keresője használhatatlan, nem való. Tényleg nehéz mást mondani rá, mint hogy úgy szar az egész, ahogy van. És ha az a bagázs nem látja feedback app nélkül, hogy konkrétan nem lehet vele megtalálni semmit, akkor menjenek el kapálni. És arra mutogatni, hogy lehet feedbacket küldeni ilyenkor, hát, minimum cinikus.

"ha fal dumákkal kábítanánk a HUP úri közönségét"

Na és megjött a pökhendi arrogancia is...

Leginkább csöndben kéne maradni ezekben a topikokban, nem a feedback app-al és a windows 7 end-of-life support-tal terelni. Részemről ennyit kívántam hozzátenni.

--
WP8.x kritika: http://goo.gl/udShvC

Hadd kérdezzem meg: egy évek óta online szolgáltatásnál ha beírom a Windos Feedback-be, hogy "hé, haver, évek óta szar a keresőtök, nem tűnt még fel használat közben", akkor valami csoda fog történni?
Ugyanezt elmondtam már ubuntuék Unity8+PC kombójával is, még mielőtt...