5 db FreeBSD SA

Ez a mai termés (holnap meg ugye FBSD11).

OpenSSL hiba a még meg se jelent 11-esben. (A leírás hibás, mert minden támogatott verziót hibásnak itél, de a 11 előttiekben nem a hibás OpenSSL verzió érhető el.)
BIND hiba a 9.x-ben.
BSD patch hiba minden verzióban.
portsnap hiba minden verzióban.
libarchive hiba 10.x és 11.x-ben. Mondjuk a leírás szerint minden verzió érintett, de 9.x-hez nem szerepel patch. Szóval ez se teljesen kerek.

De akkor is az a legjobb, hgy tippem szerint a holnap megjelenő 11.0-RELEASE az máris 11.0-RELEASE-p1 kell hogy legyen :-)

Hozzászólások

Éjszaka két gépet is frissítettem - ha már egyszer hivatalosan is megjelent a FreeBSD 11.0-RELEASE-p1 :-) Előzetes terveimmel ellentétben a leggyengébb netbookom mellett egy szintén Amd64-es gépet, amiben noha AMD, de az Atomhoz hasonlóan komolytalan proci "dübörög". Tulajdonképpen eseménytelen volt a frissítés - de 10.x-ről azért eléggé sokáig tartott (ezeken a gyenge procikon) a közel 46000 patch letöltése majd alkalmazása. Ráadásul az AMD-s gépen kicsit szűkös volt a diszkhely, így amikor a kb 360 - nem az alaprendszerhez tartozó - bináris csomag frissítését csinálta, akkor azért sikerült eljutni a "kb 100 MB szabad hely maradt" állapotig - de a lényeg, elég volt. Szóval most már van két friss, ropogós 11-es. Az igazi kihívás a 32-bites laptop lesz. (Amúgy csak azért, mert előzetes várakozásommal ellentétben nincs freebsd-update repó ARM-hoz, így a nem-hivatalos IMG-ből telepített, 11.0-RELEASE-t futtató RPi2-t nem tudom -p1-re frissíteni, csak újrahúzni. Illetve hát tudnám, de a forrásból fordítani egy teljes FreeBSD-t Raspberry Pi-n című mazochista játékot meghagyom másnak. Ilyesmiből elég volt az OpenOffice.org meg a KDE4 PII-n.)

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?