Prepaid mobil net Olaszországban havi 400-500GB-hoz melyik szolgáltatónál?

Fórumok

Sziasztok,

a jövő héten Olaszországba utazok, és eléggé speciális igényre keresek helyi adatkártyát. 30 napos időtartam alatt 400-500GB adatforgalomra lenne szükségem, 4G hálózaton keresztül. Nyilván preapid kártyák jöhetnek szóba, körül is néztem a neten, ugyanakkor most gyakorlati tapasztalatok érdekelnének. Mivel nem végig leszek kint, ugyanakkor a kártya kint marad, olyan megoldást keresnék, amit távolról is fel tudok tölteni kártyával, PayPallal, és nem kell aktiváló SMS-eket küldözgeti. Ez fontos, mivel a kártyához nem feltétlenül lesz hozzáférésem, ha épp távol vagyok.

Melyik szolgáltatót ajánljátok? A TIM és a 3 szolgáltatók jónak tűnnek. Elsősorban a megvásárlás egyszerűsége és a távoli feltöltési lehetőség lenne érdekes. Plusz az, hogy még azelőtt is tudjak rá tölteni, hogy elfogyna az összes adatlehetőség a kártyáról (azaz online szeretném tartani).

Gyakorlati tapasztalatok érdekelnének elsősorban. Köszönöm szépen!

Hozzászólások

Azert 400-500GB eleg specialis igeny mobilnet eseten (meg zsinorosban is komoly mennyiseg).

/sza2

Nem lesz ilyesmi sajnos, iden augusztusban nekem is kellett volna egy hetre munkahoz, nem leltem hasonlot.

A 3-nal (Tre) 30 GB a legnagyobb feltoltos csomag per sim per honap, ha jol ertem a felteteleket (nem vagyok perfekt olasz sajnos), szoval max azt tutod eljatszani, hogy sok simet veszel... (aktualpolitikai athallas)

15 sim * 25 Eur = 375 - nem tudom, megeri-e.