Firefox build on Raspberry Pi

pi@raspberrypi:~$ uptime
13:56:16 up 4 days, 23:13, 2 users, load average: 4.12, 2.73, 2.36

Boot után közvetlenül indítottam a buildet (forráskód már elő volt készítve korábban). Még tart... Igaz ez egy első generációs Pi, abból is a régebbi B modell (ami még 256 mega rammal érkezett)
.
Egyébként mindezt azért, mert épp nem volt időm átnézni hogy tudom "rendes" gépen belőni, hogy pi képes binárisok készüljenek.
Lehet bölcsebb lenne lelőni, de nagyon kíváncsi vagyok meddig fog még tartani.

Sajnos nem time-mal indítottam el a buildet, úgyhogy nem fogom tudni pontosan mikor ért véget, ha véget ér, néha ránézek.

Hozzászólások

ird be, hogy date, uss entert, es amikor befejezte a buildet, lefuttatja. szerintem

FreeBSD-re itt írtam. Amúgy gondolom, hogy linux-disztrók esetén is hasonló: letöltöd az ARM-állományt, a szükséges dolgokat kiszeded belőle, majd bele-chroot-olsz a qemu-val, és hadd szóljon! :)

És mi volt az oka? Persze a "csak" is válasz. (Csak azért kérdem, mert nekem hét végén a Raspbian frissítése után már garantáltan volt firefoxom. Néztem is, hogy én még IceWeasel-t telepítettem, de az most már csak egy tranziens csomag, és ott van mellette a valódi FF. De hogy melyik frissítéssel jelent meg, azt nem tudom.)

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

Firefox ESR csomagot találtam, és Iceweasel-t (ami tényleg transitional).

Utóbbit használtam eddig, de furamód nem támogatott néhány modern css/js cuccot, amit a rendes róka igen. Saját házi projekt lévén nem akartam visszafele kompatibilitással játszani, úgyhogy inkább frissítek.

Egyébként az ESR akár jó is lenne, de gondoltam ha már lúd legyen kövér, legalább látom meddig tart egy ilyen a Pi-n. Mondjuk erre nem számítottam, max 1-2 napra.

(Attól félek, a firefox az C++-ban van.. legalábbis mikor legutóbb néztem, abban volt... Szóval néhány nap és néhány év között bármi kijöhet...)

Build vége :)

Eleje: 2016-09-21 14:42
Vége: 2016-09-30 19:48

Még 3D Studio 4 idejében volt, hogy egy napig simán eltartott, mire kirenderelte a szerencsétlen PC, amit összeraktunk. :) Nyilván ekkor derült ki minden, amit elfelejtettem, hogy 2 perces módosítást követően kezdhesse ismét elölről...
------------------------
{0} ok boto
boto ?