DIGI-ről tudunk valamit?

Sziasztok,

gondoltam nem igazságos, hogy csak a UPC-nek van ilyen témája. Legyen a Digi-nek is.

Nálunk (BP. 4. ker) úgy 1,5 órája "elment" a net és ezzel persze a telefon is. És azóta sem működik. FB oldalon azt látom, hogy több helyről is panaszkodnak, hogy nincs szolgáltatás. Erre kb. annyi volt a reakció, ami a sablon ügyfélszolgálati duma. Ezek már kb. 5-6 órás bejegyzések.

Tud esetleg valami bővebbet? UPC Wi-Free-vel egyelőre sikerült áthidalnom a dolgot, de az meg nem túl stabil.

Hozzászólások

Nálunk, Pesterzsébeten egész nap nem volt gond.

X.kerületben kábeles szolgáltatás mögött 1900-2000ms pingek egy ideje.

Apropó, valaki tudja, hol lehet utánanézni a DIGI infrastruktúra fejlesztési terveiről? Frekventált területem lakom, LAN nincs, 8Mbit-es csomag TV-vel, jó drágán.. Erősen gondolkozom a T-n ők tudnának ide 30-60Mbit-et. A kérdés hogy ők NAT-olnak-e?

Köszi,
letix

-----------------------------------------
Linux alapparancsok, kezdőknek

Digi optika van itthon, családi ház. Nem natolt. De ha jól emlékszem, panelban külön kell kérni, hogy ne natolt legyen (ott egy optika szál jön csak be az egész háznak).
Ha T-re vonatkozik a kérdés ők itt is natoltak volna mert az volt előtte, de külön kérésre adtak dinamikus IP-t.

Tudtommal lesznek belvárosi fejlesztések, érdemes kérdezősködni. Egy barátomnál (Klinikák metróállomás mellett) a napokban jártak a szerelők. A 3/1-es "sebességű" netet felturbózták 8/4 körülre (jelerősség probléma volt), és azt mondták legyen türelmes: az év végén fejlesztenek a környéken optikai kapcsolatot, ami után a legkisebb csomag 100-as lesz.

18. ker minden hibátlan, igaz a telefont nem használjuk

// Happy debugging, suckers
#define true (rand() > 10)