Honor 7lite (Honor 5c)

Fórumok

Sziasztok!

Vettem egy Honor 7lite-ot (NEM-L21, Magyarországon, ujjlenyomatolvasós modell), amit root-oltam és TWRP-t tettem rá. Balfék voltam, és sajnos formáztam a system-et is. Természetesen backup-ot nem csináltam a működő rendszerről, így jelenleg a TWRP-be vagy a gyári recovery-be tudok csak bootolni. A gyáriba bootolva sem tudok rendszert frissíteni. Neten kerestem különböző ROM-okat, de nem találtam semmi használhatót. Amiket láttam, azok meg más "almodellhez" vannak (pl. NEM-L51), illetve Huawei P9lite romot alakítottak át Honor 7lite-ra, de ezeket nem merem felrakni.

Lényeg a lényeg, szükségem lenne egy TWRP-s backup-ra a telóhoz. Tudom, hogy tűt keresek a szénakazalban, de hátha szerencsém lesz. :)

Másik kérdésem, van vkinek tapasztalata Honor szervízzel? Hogy működik ez?

Hozzászólások

Csak, hogy pont kerüljön az ügy végére: MediaMarktban vettem a készüléket, visszavittem, elmondtam mi a baj. Elküldték javítani, kb. 3 hét múlva érdeklődtem mi a helyzet. Azt mondták visszajött a szervizből, javíthatatlan, kaptam szép új telefont.

Mostmár tényleg piszkálja a fantáziámat mégis mit csinálnak a szervízekben ezekkel a telefonokkal? Hatalmas szenvedés volt nekem is anno egy firefox OS-s telefon hasonló helyzete, semmi másra sem lett volna szükség mint egy valóban gyári rom visszatöltésére rá, ehelyett nekem is alaplapot akartak cserélni, stb.

Miért nem foglalkoznak ilyesmivel? Cégszinten biztosan hozzáférnek a fájlokhoz amiket a gyárból kijövő készülekeken is használnak, nem?

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS