Asus nexus tablet

hilo,

van egy (oreg) 7" Asus nexus tabletem ami nem akar eletjeleket mutatni. toltesre sem jelenik meg semmi a kijelzon.
valakinek van valami javaslata, tapasztalata hogyan lehetne 'ujraeleszteni'?
(az akksija elegge gyenge volt mar, de azt gondolnam toltorol csak kellene mukodnie?...)

koszi.

Gabor

Hozzászólások

Nem működik csak töltőről. De ha rajta hagyod a töltőt egy fél napig, akkor lehet hogy újraéled. Azzal ne törődj, hogy a kijelzőn nem jelenik meg a töltés kijelzése sem.
Az van amikor csak órákkal később kapcsol be. Aksit lehet egyébként ezekhez kapni.

Aksi nélkül szerintem nem indul. Egy próbát megér, ha rádugod a töltőkábelt és 30 mp tartod a powert (az enyém egyszer beragadt de ez helyre tette, azóta kapott új aksit meg charger portot).

Ezt csinald vegig:

https://support.google.com/nexus/troubleshooter/3337561?hl=en

Nekem is volt hasonlo gondom, ha tulsagosan lemerul akkor toltore teve mar nem tudja elkezdeni tolteni magat. Nem szabad hagyni, hogy annyira lemeruljon.
A fenti linken a lepeseket kovetve ha sikerul eljutni oda, hogy megjelenjen a kepernyon a toltes ikon, akkor mar minden rendben van, hagyd a tolton, fel fogja tolteni magat.

Amikor eloszor elofordult velem, hogy annyira lemerult, hogy nem tudtam bekapcsolni, akkor elkuldtem a markaszervizbe, de nem tudtak megcsinalni. Vegul egy siteon kaptam egy a fentihez hasonlo leirast, s megoldodott a gond.

en most csereltem benne elemet
Probaltad hosszan nyomva (1 perc) bekapcsolni?
ha rendelsz elemet, figyelj a szamara, mert az uj nexus 7-esekbe is tobbfele van

Nálam is járt annó egy ilyen, egy 220-ról is töltött USB hub powered portjára kötöttem egy bő napra (nem tudom, az hány amper, gondolom az USB 2 standard maximuma, amit kérhet eszköz), utána szépen bekapcsolt - ennyire lemerülni ne nagyon hagyd.

Utána azért biztos, ami biztos a töltő csatlakozóját (0.99 font ingyé postával, két csavar, China FTW...) és az akksiját (~10 font, nulla csavar, China FTW #2, kis küzdelem a hátlappal, mert az nehezen jön le róla :) ) cseréltem benne, de anélkül is ment szépen. (addigra már meg volt rendelve :) )

BlackY
--
"en is amikor bejovok dolgozni, nem egy pc-t [..] kapcsolok be, hanem a mainframe-et..." (sj)