Postfix teszt szerver - okosan, de hogyan? - MEGOLDVA

Sziasztok!

Csere érett egy régi 3-as Debian postfix-szel, az utódja egy szép új Red Hat, ssl-el, minden nyalánksággal. Nem egy teljesen hagyományos levelező szervez ez, egy bizonyos email címre fogad rendeléseket (megrendeles@megrendeles.com), azt egy rendszer feldolgozza, majd ugyanennek a szervernek a postafiókjába pakolja a megrendelés visszaigazolását, számláját, de ezt már user postafiókjába (user1@megrendeles.com).
Teszt jelleggel egy felhasználónál átállnánk az új szerverre oly módon, hogy a megrendeles@megrendeles.com-ra érkező levél, ha a 587-es porton jön, akkor a tűzfal belül átdobja a megrendeles_teszt.com-ra, ami az új szerver.
A feldolgozás megtörténik, utána a régi gép készíti a számlát a régi postafiókba, ahonnan egy .forward fájl-lal dobnánk át az új gép postafiókjába.
A dilemmám az, hogy mi legyen a .forward fájlban? Hiszen az új teszt gépen ugyanaz a virtuális domain van, mint a régin (megrendeles.com). Ha azt írom bele, hogy 'user1@megrendeles_teszt.com', akkor valszeg el fog hajtani az új gépen a postfix, hogy márpedig ilyen domain itt nincs.
Jól gondolom?

Köszönöm!

Hozzászólások

Felvenni a megrendeles_teszt.com -ot domain aliaskent? (en mindig ugy teszteltem eddig hogy az volt igy eleg sok config problem kiszurheto(miert oda kerul miert nem amoda melyik user milyen beallitassal szedte le etc etc )

Persze ha ram hallgatsz azt csinalsz amit akarsz ;)