Még mindig SGS2+CM13

Megjegyzés magamnak:
recoveryből: wipe /data, /cache and /system és utána CM+GApps telepítés. Ellenkező esetben esik/kel a GPlay Setup meg a GPlay Services, és gyakorlatilag semmit nem lehet csinálni. (A net meg tele van azzal, hogy állítsak jogosultságot. Amihez pl. el kéne tudnom érni a jogosultságállítási lehetőséget, de ugye folyton csak hibaüzenet jön.) Vagy persze lehet élni G nélkül is, de ez jelen helyzetben nem járható út.

Hozzászólások

Igen, ennek ez a módja. A CM után _egyből, reboot nélkül_ fel kell tenni a Gapps-t. De ez le is van írva és ki is van bolddal emelve a megfelelő doksikban.

--
trey @ gépház

Nem tudom ez hol van bolddal kielelten leírva, én a legtöbb helyen csak annyit találtam, h sima wipe. Nekem az nem volt elég, csak a fenti 3 együttesen (ebből mintha a /system nem lenne benne az alapértelmezésben csak a /cache és a /data). 5 telepítést játszottam végig a CM két különböző és a GApps két különböző verziójának kombinálásával, de csak ebben az egyetlen esetben nem halálozott el a GApps. Így viszont kezdte onnan, hogy nyelvbeállítás, wifi, google-account, stb. (Azt mondjuk szintén nem értem, hogy amikor a legelső CM frissítés volt, akkor 3x is rákérdezett, hogy tényleg komolyan gondolom-e, hogy az sdcard-ot törölni akarom és elveszítem minden beállításomat és zenémet és képemet - és én pont azt kértem tőle - ennek ellenére ez a törlés nem igazán sikerült, legalábbis a belső "sdcard" szépen tartalmazza változatlanul mindezeket - másik meg nincs is benne egyelőre.)

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

[OFF]Melyik Gapps-ot használjátok? Ha OpenGapps, akkor melyik csomagot?[/OFF]

SGS1-re is kiadhatták volna :S

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…