EVE Online

Beültem én is az űrhajóba.

3 nap aktiv játék és 3 elvesztett hajó után rájöttem, hogy ez nekem tetszik, elő fogok fizetni rá.

Van esetleg valaki itt aki szintén játszik és lenne kedve társulni egy kis közös játékhoz?

Hozzászólások

Már nagyjából kezdek kigyógyulni belőle (teljesen sose lehet, mindig vissza tér :).
Ettől függetlenül - ha gondolod - valamikor átugorhatok hozzád megnézni mi újság.

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn.

Beszippantott. Első napon 2 óra játék után úgy álltam fel, hogy "ez szar". Másnap adtam neki még egy esélyt, és elsodort az ár.

Gyűröm a security agent-ek küldetéseit (egyelőre ugye csak high sec zónában), bezsákoltam 13 millió ISK-t, 2500 LP-t, van egy az alapnál kicsit jobb fregattom és gyúrok a világuralomra.
Azért is nyitottam a topicot, hátha van akivel tudnánk együtt játszani és feltehetném az esetleges kérdéseimet.

Beszéltem playerrel global chaten és volt aki azt mondta, hogy 3 éve tolja naponta és még mindig talál új feature-öket. :D

-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

Kb. 2 éve hogy már nem játszok vele. Nem azért mert nem jó, hanem mert egy élet is kevés hozzá :)
Arra emlékszem, hogy már volt saját űrbázisom, egy flottányi hajóm és bányászatból kitermeltem annyi ISK-t, hogy tudtam belőle venni PLEX-et.
Szabadidőben pedig 0.0-ban missionoztam, wormholokat derítettem fel és belekóstoltam a terraformálásba is.
PvP-be csak akkor keveredtem ha valaki megtámadt, egyébként carebear módban játszottam. 0.0-ban azért sokszor konfliktusba keveredtem, de szerencsére tagja voltam egy csoportnak, amiben egyből jelentettük a betolakodókat és máris a társunk segítségére siettünk.

Többször megfordult már a fejemben hogy vissza kellene nézni, de ennyi kihagyás után tuti sok mindenbe bele kellene tanulni újra. Noh meg olyan sok időm már nem lenen rá mint anno...

Aki most kezdni annak hajrá! nagyon jó játék!
Kis kitartás kell hozzá, mert az elején elég nehézkes, de ha már elég kitanult a karakter, akkor felpörögnek az események :)

En sose jatszottam igazan, de a trialt azt tobbszor vegig toltam az evek soran, hogy "na hatha most", de sose volt annyi idom ra... viszont rajottem, hogy szivesen neznem fel szemmel, ahogy jatszik valaki vele, mert erdekel a vilaga annyira, es hopp, eljutottunk oda, hogy miert annyira nepszeruek a streamerek.

Beléptem tegnap egy magyar cégbe, ők segitenek elindulni. Most már be van rakva a skill queue-ba 30 napnyi tanulás, utána már tudok is valamit kezdeni :D
-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

Pár hónapig toltam (aktívan, de az account régebbi) és az a helyzet hogy all or nothing az egész a corporation alapján, tipikusan olyan, hogy technikailag lehet soloban játszani de nem érdemes. A játék 90%-a nullsec/wormhole space és a corpok maguknak alakítják tulajdonképpen az egész játékot. Igazából arra lehet rájönni az első néhány hónap után, hogy ha nem tudsz rááldozni 1-2 napi néhány órát akkor kb. nem is érdemes egyáltalán szenvedni vele. (Ez így nem igaz, lehet bányászgatni akár high-secben is vagy valami de ez kb. pancsikolás, és amikor a sokadik omened/akármid pukkan rosszul szervezett flottamozgás miatt vagy saját hibából akkor az elég frusztráló tud lenni. Na most ez van akinek bejön mert igazibbnak érzi a játék tétjét, hogy elvesztheti több napnyi/hónapnyi munkáját ilyen könnyen, de főleg amikor mások hibájából történnek hasonlók az azért megugrasztja a vérnyomást.)

Konkrétabban: ha nem vagy elég aktív és szociális akkor kiesel a gyakorlatból, a flottaszervezésből, a marketismeretből, a lehetőségekből stb attól függően mivel is foglalkozol in-game. A userbase egy jelentős része kb. annyira lép be hogy a skillfejlődést beállítsa. Több emberrel is találkoztam akik évek óta fizetik az accountot, csak hogy ne veszítsenek SP-t, de konkrétan játszani nincs igazán idejük.

Van egy hatalmas előnye: a CQ-n kívül minden hihetetlen smooth wine alatt.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Ja, csak semmire nem fognak vele menni a playerek, mivela fejlődés nagoyn korán limitálva lesz. Ahhoz hogy magasabb szintű skilleket is meg tudj tanulni, mindenképp kell venni előfizetést, mivel a Trial limitációk nem engednek fregattnál nagyobb hajóba ülni, ami kb 2 hét játék után lenne esedékes.

Ez csak marketing
-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

RIP. Egy player driven economy halalat lathatjuk, johetnek a kinai plex farmerek. Egyebkent elkerulhetetlen volt, mar evek ota logott a levegoben, ( https://www.vg247.com/2015/06/29/eve-onlines-player-count-drops-to-lowe… ) az volt csak a kerdes mikor es hogyan lesz lehetoseg ra.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS