Festőnőnek CMS, statikusabb főoldal, blogos, galériás, egyebes aloldalak

Sziasztok,

egy festőnőhöz kéne CMS-t találnunk, aránylag statikus főoldalon lenne párszor pár nagyítható kép, kéne egy blog szerű aloldal üzenetform/előmoderált kommentel, mi magunk nem akarunk felhasználókat kezelni, navigálnunk kell 5 nyelven, tehát baromi jó lenne olyan, ami több-nyelvűséget KIFEJEZETTEN támogat (tehát például értesíti a látogatót, ha az adott nyelvű aloldal egy másik nyelvű változatán már frissebb tartalom van), kell egy - esetleg wiki-szerűen szerkeszthető - hivatkozásközlés oldal, már az alapvetően statikus főoldal jobb alsó sarkából is szeretnénk azt a formot, amiből üzenetet (tisztelt művésznő, elérhetőségem ez és ez, ezt és ezt vásárolnám ennyi és ennyi ajánlattal) / előmoderált kommentet küldhet a látogató.

Mit ajánlotok, esetleg ajánlatok hozzá tárhelyet is, mert vásárolnánk nemzetközi domain/tárhelyszolgáltatást meg még ki tudja mi mindent, sok mindent.

Szóval, mindezek tükrében milyen CMS-t ajánlotok? Köszi: sas

Hozzászólások

A wordpress mindent tud amit leírtál.

Tök egyszerű egy ilyen plugint írni hozzá.
Csak össze kell hasonlítani a postok utolsó módosításának dátumát, és ha valamelyik frissebb mint amit ép néz az user, akkor jelzi neki.
Én ezt a plugint szoktam használni többnyelvű tartalom kezeléséhez és a fenti módszer egyszerűen rápasszítható

Nekem, mint felhasznalonak miert jo, ha szol az oldal, hogy a kinai aloldalon van frissebb szoveg, ha tortenetesen nem tudok kinaiul? Ha tudnek, akkor ugyis a kinait valasztanam, es rogton odanavigalna.

--
"Ne kúrd el mégegyszer a karakterkészletet, mert akkor ez a file is conflictolni fog a merge serveren és ez azért eléggé bosszantó!"

egyrészt a szerkesztőnek is jó, a soknyelvűség ilyen szintű támogatása, másrészt, ha német/magyar/olasz/francia vagyok, erről indulok, de ha valahol látom, hogy az angol változatban már új londoni aukció is benne van, azonnal átmegyek oda

Szervác Attila - http://321.hu/sas

Nem mintha kifejezetten röpködnék a boldogságtól, de most kénytelen vagyok a ucoz-t javasolni. (Pl. ucoz.hu.)