Séta + Pokemon GO

A múlt hét előtti vasárnap, azaz július 17-e óta 36 kilométert sétáltam. Ez a tervezett, és emiatt ténylegesen mért távok összege, emellett talán sétáltam annyit, hogy fel merném kerekíteni ezt a számot akár negyvenre is.

http://i.imgur.com/gn6t652.jpg

Nem a Pokemon GO miatt indultam neki, amúgy is szeretek (szerettem) sétálni. Mostanában nagyon elhanyagoltam magam, ezért nagyon rám fért már egy kis mozgás és egy kiadós fogyókúra. (Snorlax). Ennek ellenére esélyes, hogy feladtam volna 1-2 nap után, de legalábbis töredékét sétáltam volna a fentieknek, ha nem ösztönzött volna a játék.

Jó néha az elvakultság?

Nem mint ha azt gondolnám magamról, hogy elvakult vagyok. Képes vagyok felmérni a körülöttem zajló eseményeket, nem állok be az út közepére, hogy nekem jöjjenek, vagy ne férjenek el mellettem, nem török be senkihez, csak mert ott egy pokemon, nem üttetem el magam az úttesten, hanem rendesen körülnézek, stb.

Cserébe volt lehetőségem megismerni személyesen néhány netes ismerőst, kicsit fittebbnek érzem magam, még a szakmai kíváncsiságomat is kielégítette a játék reverse-engineering-jével foglalkozó cikkek és megjelent apik sokasága :)

...és most jól eső fáradtsággal fogok bedőlni az ágyamba a mai 9.2 kilométer után...

Hozzászólások

That's the spirit, így kell használni a Pokemon GO-t.

En nem futok rendszeresen,ismerosok kozul viszont tobb is van aki 10'eve rendszeresen ( hetente 2x minimum) es nem panaszkodnak.
Szerintem lehet azert ugy tolni hogy ne legyen az ember nyomorek, de cserebe a suly menjen lefele (kardio).
--------------------------------------------------
Hell is empty and all the devils are here.
-- Wm. Shakespeare, "The Tempest"

van az a tulsuly, amivel inkabb ne fuss. A posztolorol semmit nem tudunk ez ugyben.

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

Engem is elkapott ez a hülyeség, én a hosszabb távokat eleinte kerékpárral kezeltem, de szörnyű olyan lassan hajtani. Ettől függetlenül fel szoktam rakni a telefont a kormányra, pár száz métert így is számol...
Van olyan ismerős is aki (nehogy kimoccanjon a komfortzónájából) bottal üti el a távot.
- - - - - - - - - - -
"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol