Debian Sqeeze update, honnan?

Fórumok

Sziasztok!

Adott egy Debian Sqeeze LAMP rendszer. Kellene hozzá telepíteni hozzá a php5-gd csomagot és a függőségeket, de a beállított csomagforrás (ftp.bme.hu) már nem tartalmazza a Sqeeze-t. Gugli tegnap este nem akart velem barátkozni.

1. Létezik még valahol a világon Sqeeze repo, ahonnan tudnék csomagokat telepíteni?
2. Gondolom Gugli is tudná, de hátha érdemben jobb választ kapok arra, hogy az esetlegesen létező repo-t hogyan tudnám alapértelmezetté tenni?
3. Valamikor frissíteni kellene ezt a Debian-t, de a gép egy VM XenServer alatt, az se tud kapásból újabb Debian-t kezelni. Hogyan kellene ezt a frissítést elvégezni?
4. Minden egyéb megoldást szívesen veszek.

Köszönettel, Cözi

Hozzászólások

Még annyit tennék hozzá a történethez, hogy nem szabad elfelejteni a q után kiírni az u betűt :-) Úgy sokkal könnyebb az élet!

Cözi

(off: nemrég én is áttértem Debian 6-ról a 8-ra, pedig egyébként én még a lyukkártyát is ásóbottal lyukasztom... (OffOff: mondjuk a Gnome3-at nem tudtam lenyelni, túl meredek volt, hogy a funkcionalitás szűkülését nevezzük fejlődésnek)
Szerk: valószínűleg az öregség miatt, de már azt sem tartom olyan viccesnek, hogy verziószámok helyett mesefigurákat használnak... bár a Toy Story összes részét szerettem)