Raspberry Pi Zero-t lehet rendelni a The Pi Hut-tól!

Sziasztok!

Újabb Pi Zero szállítmány érkezett a The Pi Hut webshopjába.
Eddig nem lehetett rendelni Magyarországra, de mától ezt is lehet :-)
Szállítással együtt 8£. Vicces, hogy a szállítás pont annyiba kerül, mint maga a Pi Zero.
Rendelni innen lehet:
https://thepihut.com/products/raspberry-pi-zero?utm_source=back-in-stoc…

Hozzászólások

Köszi, vettem egyet (mivel egy orderbe csak egyet engedett :))

Köszi! Egy megy is gyorsan a kosárba!

Nos, 3 KHuF-ért én is befizettem egy körre az RPI0 élményvasútra :-)

Üdv, Cözi

Ez szupi! Nemrég még kintről kellett hozatnom a Pimoroni-tól, de így kényelmesebb.
Egy DAC-kal vettem és aki szeretne egy olcsó hifi megoldást, annak ajánlom. NAGYON jól szól!
És persze viszi Pi Zero az 1080p-s videókat is gond nékül. Pöpec :-)

pimoroni-n is van amúgy, ők eddig is szállítottak ide.

+1, kétszer rendeltem már zerot pimoroniról. Magamnak szerintem már csak akkor rendelek, ha nem lesz 1es limit. Bár előbb ki kéne találni konkrét feladatot nekik, mert van már 1 első részirás B, 1 rev2-es B, 2 darab 2B és egy kicsit defektes zero (a másik zero kollégának lett).

A 3B majd akkor lehet érdekes nekem, ha lesz android / chrome os rá hivatalosan. Vagy 64bites rendszer (a firmware-be már felefejlesztették a boot kevésbé hekkelős lehetőségét, de még stabil kernel is kell hozzá). Vagy esetleg, ha a bootcode-ba belefejlesztik, hogy hálózatról vagy usb-ről bootoljon (a 3B soc-ba égetett firmware részében már megvan a támogatás, a régebbiek is képesek lettek volna rá, ha a Broadcomosok hamarabb szólnak az alapítványnak, hogy a hardver tudná, csak a beégetett fw-ben kell aktiválni).
Esetleg, ha a 3A-ban is megmarad a wifi/bt, akkor elgondolkodom rajta, hogy egy olyan legyen a médiajátszóm a mostani 2B + usb kütyük helyett.

köszi, rendeltem is egyet most az imént.
ha beválik, akkor majd cserélem nagyobbra, de 3e-ért nem sok érte.
--
Én TUDOM, hogy igazam van. És ha nincs is, akkor is NEKEM van igazam, mert én vagyok az Admin. Ennyi!

Korabban a Pimoronitol rendeltem egyet. Azt hittem hibas, aztan mikor a harmadik monitoron/TV-n sem adott kepet, akkor ujrahuztam SD kartyat - es lass csodat muxik. Persze kozben rendeltem egyet PiHutrol is, jovo het elejen megjon, szoval meg tudom erositeni, hogy van es rendelheto kis hazankba is.

Csodat nem varok, eddigi tapasztalat alapjan Pi1 teljesitmenye korul lehet. 1080-as HD filmeket pl. tokeletesen jatsza a NAS-rol.

Sőt, inkább az A+ (smsc chip nélküli). Csak az audio kimenetet levették és a dsi csatlazkozót is, az első zéró sorozatról a csi-t is.
Persze mindegyik első generációson ugyanaz az 1 magos soc van, ami a zeroban is, csak ahogy mondtad a zeroban van gyári tuning. (Az én példányom pl pont nem tudja a tuning órajelet és vissza kellett vennem a többi első generációs 700as órajelére, hogy stabil legyen, de ez valószínűleg nem gyakori eset)

Köszönöm az infót, én is rendeltem egyet!
Már régebben akartam, de épp nem volt ugye sehol, így aztán nem lett belőle semmi. De most! :)

Az meg tényleg vicces, hogy 4+4£ az ára :)

Mennyi idő ide a szállítás?
Kaptam e-mailt, hogy shipped, de nem tudom mikorra várjam.

uk-ból 4-5 munkanap alatt itt szoktak lenni az ilyen levélszerű küldemények.

Az ár meg valószínűleg azért is ilyen, mert inkább presztizs kérdés volt állítani valami konkurenciát a közösségi finanszírozású jövevények ellen. Az alapítvány igen szép summát gyűjtött már a korábbi eladásokból, így simán megteheti azt is, hogy akár némi ráfizetéssel adja el őket. Nem véletlen, hogy nagykerben nem lehet kapni zerot. Más kérdés, hogy így komoly dologra nem is lehet használni, arra a drága compute modul változatot szánják (elvileg lesz valamikor pi3 alapú cm és A változat is). De nem sietik el, nem cél, hogy hirtelen kiadjanak minden újdonságot :)

Nincs rajta hangkártya és valamiféle megjelenítő - ha jól látom. Azaz se nem látom, se nem hallom, hogy mi történik. Bár a 3 kép egyikén látszólag valami külső VGA-kártya van, meg szerepel ez is: "USB/Audio/IR Spec" - de ezt mondjuk hevenyészve ránézve nem tudom értelmezni (nyilván én vagyok a hülye, ez nem kérdéses.) De tény, hálózata az van gyárilag, és összemérhető árban a Pi0-val (teljesítményben meg simán lekörözheti).