Szép volt, fiúk!

Erre a szezonra az utolsó ilyen bejegyzésem lesz, ígérem a fanyalgóknak! :-)

Sajnos kiestünk :-(, de összességében nagyon szép volt a kijutás és a csoportelsőség is. A mai meccsen is voltak jó pillanatok, kár, hogy pechünkre még egy szépítő gól sem jött össze. Büszke vagyok a CSAPATra!

Hozzászólások

Nem ez a lényeg, hanem az, hogy végre valami egységet volt képes felmutatni ez az ország, és végre volt valami, ami többé-kevésbé összehozta az embereket.

Csak sajnos az ilyen szerencsétlen faszjankók, mint Blintux az számít, hogy demoralizáljon, de az, hogy építsen, odáig már nem terjed az esze.

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

Mert egy szerencsétlen faszkalap, akinek az egészről annyi jut eszébe, hogy vajon ettől olcsóbb lesz-e a kenyér. (Persze, a kurva anyját annak, aki nappal aratni mer, hogy legyen mit zabálnia.)

Nincs itt semmiféle magyar átok. Az ilyen jövőkép nélküli és mindenkit foggal-körömmel visszahúzó nyomorékok a magyarok átka. (tl;dr)

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

> Meg mi ertelme van szemelyeskedni?

Mert jólesik beszólni azoknak, akik más sikereit lekicsinylik, vagy mások örömét megpróbálják tönkretenni.

> Egymas tisztelete szerintem fontosabb, mint barmilyen _jatek_.

Nem a játékon van a lényeg, én is unom a focit, a tegnapi meccset sem néztem végig. A lényeg az, hogy nem megyek oda másokhoz tönkretenni kb az egyetlen örömforrást, ami az elmúlt években valemennyire is összekovácsolta a magyarokat. Ezt az overwatch-ozás nem tudja megtenni, de még sokszor azok a sportágak sem, amiben általában eredményesek vagyunk. Az olimpia sem. De ez a rohadt EB igen, erre jön néhány ostoba, akik el akarják venni ezt az élményt másoktól.

Fene tudja. Talán azért, mert ezt a sportot jobban magukénak érzik az emberek. Focihoz nem kell sok minden, csak egy kisebb sík terep meg valami kapuféle és egy labda. Ezt szerintem még a legutolsó eldugott általános iskola is fel tudja mutatni, míg mondjuk egy uszodát már kevésbé. (Mondjuk, a faluban, ahonnan származom pont volt, de ez AFAIK inkább kivétel, mint szokás.) Vagy mondjuk a puszta közepén nehéz kajakozni/kenuzni.

Másrészt a szurkolótáborban is jobban kidomborodik a zászlólengetés és a nemzetek közti verseny. Ebben amúgy szerintem szerepe van az egyébként sok esetben vitatható ultráknak is.

Harmadrészt szerintem benne van az is, hogy nagyon nyomatva volt mindenfelé, hogy ez mekkora dolog és (a blintux féle nyomorékokon kívül) mindenki felfogta, hogy miért az. Így még arra is ráragadt a hurráoptimizmus, akit egyébként nem érdekel a foci (pl. engem).

Egyébként nem mondanám, hogy csak ez mozgatja meg az embereket, azért a tavalyi előtti vízilabdát is sokan követték. Egyszerűen a foci több embert mozgat meg.

De egyébként ilyen szempontból tudok pragmatikus lenni: teljesen mindegy, hogy mi, lényeg, hogy valami visszaadta - legalább egy kicsit - az ország önbizalmát, még ha csak néhány hétre is.

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

> Barmelyik is igaz, azzal bizonyitanal valamit? Ha igen, mit?

Igen.

Ha kiderül, hogy a saját választott "sportágában" sem tudott komoly eredményt felmutatni, akkor elkönyvelem egy fotelharcosnak, és nem foglalkozom vele többet. Ha az derül ki, hogy tévedtem, és letett valamit az asztalra, akkor bocsánatot kérek, és nem baszogatom tovább.

"Tovabbra is maradt a kerdes."

Bálint, volt neked valaha is ahhoz mérhető sikered, amit az általad lesajnált fociválogatottunk az elmúlt napokban elért?

azert lassunk tisztan: eddig tartott a mazli fakktor. Amint egy kicsit jobban osszerakott csapatba botlottak, be is jott a papirforma. Ehhez kepest mokas volt az index 10 tudomanyos erve, hogy lemossuk a belgakat. Ami kb. olyan foku realitas vesztes lehetett, mint a hollandok elleni 1-8 elotti 'akar le is alazhatjuk a fuvezoket' kezdetu rozsaszin alom...

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

Amennyiben a "kicsit jobban összerakott csapat" nálad a VB negyeddöntőst jelenti. Csak tudnám, hogy akkor mi a "nagyon jobban összerakott csapat".

Nyilván nem szabad arra számítani, hogy mostantól a válogatottnak egy EB (vagy akár VB) kijutás a zsebében van, de a fejlődés vitathatatlan. Majd az idő eldönti, hogy ez csak egy átmeneti állapot, vagy tartós javulás.

A belga csapat nem egy kicsit összerakottabb, hanem az aktuális FIFA világranglista legjobb csapata. És mázlifaktornak se nevezném a válogatott szereplését. A csapat szinte soha nem alkalmazta ugyanazt a taktikát két meccsen. Mindig ellenfél specifikusan, gondosan megtervezett felállásban játszottunk. Bár van még hova fejlődni, de az eddigi sikereket mázlinak nevezni, egyáltalán nem helytálló megállapítás. Egyik meccsen se játszottunk alárendelt szerepet és szerintem a legutóbbi összecsapás végeredménye sem tükrözi teljesen élethűen a játszott játékot... Ha a foci pontozásos sportág lenne, én 3:1-re taksálnám az eredményt. Sajnos viszont kikaptunk, de legalább méltósággal játszottunk amire büszke is vagyok!

--------------
„If there were no hell, we would be like the animals. No hell, no dignity.”

Egyet értek.Szép volt ez, annyi év után pláne.Sokan semlegesek voltak a foci iránt, de ez most megváltozik.

igen, nos, az ő véleménye nem érdekel focitémában, mert valószínűleg életében nem látott közelről labdát.

persze ez nem gond, cipész maradjon a kaptafánál! ha véletlenül ínhüvelygyulladásom lesz a számíttózástól, ő lesz az első, akitől tanácsot kérek.

Szerintem meg, a foci olyan egyszeru mint a szog. Nem kell hozza focistanak lenni, hogy tudd, hogy egy csapat jol jatszik vagy sem. Az egyszeruseg az egyik feltetele annak, hogy egy jatek nepszeru legyen.

Persze az biztos, hogy egy szakerto velemenye tobbet szamitana, azaz olyan embere aki naponta tobb orat ezzel foglalkozik (tehat az a munkaja). De ketlem, hogy hupon lenne ilyen.
Igy kb. csak Mekk Elek tipusu szakertok velemenyeit olvashatjuk ebben a temaban. Ezert en peldaul ugyan annyira elfogadom blintux allaspontjat koritestol fuggetlenul, mint barmelyik masik kontaret. Tehat nem fogok attol jobban adni valaki szavara, mert kiment drukkolni vagy mert rugodossa neha a labdat a haverokkal. Tehat ezert is furcsa, hogy csak blintuxot emeled ki a kontarok kozul.

> Tehat ezert is furcsa, hogy csak blintuxot emeled ki a kontarok kozul.

Állj, állj, semmi baj a kontárokkal! Én is kontár vagyok, az elmúlt egy évben két meccset néztem meg, és ebbe már az EB-t is beleértem.

A különbség két kontár között az, hogy az egyik megpróbálja tönkretenni mások örömét, míg a másik nem. Blintux-szal nem az a baj, hogy nem focizik. Nézd meg, a traktoros posztban milyen ostobaságokat írt össze, utána neked sem lesz kérdésed.

Szép volt, valoban. De ne szakadjunk azert el majd attol a tenytol, hogy vannak sportagak (vizes sportok, pl, csak hogy a legkozismertebbet irjam) amiben jobbak vagyunk. Eredendoen.

nekem fantasztikus néhány hétként marad meg a fejemben. nagyon vártunk már ilyesmire - de a fenéket, önző vagyok és én magam nagyon régen vártam már. a múltkori diskurzus kapcsán kezdtem el számolgatni/tippelni, hogy hány klub- és nemzetközi focimeccsen voltam lelátón 17 éves korom óta. bár évek óta nem voltam pályán, de így is 100<>150 között van: kényelmes fociszurkoló családapa lettem így irigylem azokat, akik külföldre utazva tudtak örülni - azok előtt pedig kalapot emelek, akik a határainkon túlról is így tettek magyarként.

ha én lennék a jelenlegi MLSZ vezetésében, nem engedném, hogy Storck képen kívül kerüljön. bármilyen eredmény esetén és bármi áron megtartanám, szóval nem engedném, hogy a (sport)politika közbeszóljon. kell a VB selejtezőkre. a kiöregedő kerettagokat mindenképpen a válogatott mellett tartanám, hogy a kikopók helyére ezek a srácok kerüljenek háttérmunkásnak. a szurkolókat pedig valahogyan idegenbe segíteném a VB selejtezők során, ha jegyet vesznek saját erőből.

de mindenek előtt visszaszorítanám a korrupciót: nem lenne több elzavart Matthäus, nem lenne elzavart Varga Zoltán és Supka Attila, nem lenne több olyan igazolt focista akiről a szakvezető azt sem tudja bal- vagy jobblábasként kell betennie. nem lenne több Pintér Attila a válogatott körül, második lépésként mind több hazai focistát tolnék fiatalon komolyabb bajnokságba, mert abban a korosztályban nem lehetetlen küldetés. majd hazai szinten először értelmezhető klubfocit segítenék az asztalra, hogy ne oktalanul szórakozzak vénaszkennerrel a szurkolóknál.

ui ezek tekintetében nem érdekel a stadionosdi - és hiányérzetem van a mai este után: hiányzott a beakasztott gól és/vagy duplának érzem a bekapottakat. jah, és 20 év távlatából mondom, hogy a 96-os atlantai olimpián a Sándor Tamás-féle válogatottnak is meg kellett volna járni ezt az utat, ekkor picit előrébb lennénk.

én köszönöm a válogatottnak és a szurkolóknak egyaránt: az oktalanul fikázóknak is, ők is a gépezet részei.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

2016:
- NYÓCADDÖNTŐ!
- megházasodtam

\o/ :D

Jajj, most hirtelen azt hittem, hogy a szépvótfiúk az nem a 4-0-ra kikapásnak szól, hanem a kajak-kenu EB-n született 14 éremnek amelyből 5 arany, és így az éremtáblázat első helyének. De akkor megnyugodtam.

Szép volt lányok :)
http://index.hu/sport/vizilabda/2016/01/22/magyarorszag_megnyert_a_noi_…
http://index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/26/kozak_danuta_aranyerme…

Ohh.. igen.. És szép volt fiúk
http://index.hu/sport/kezilabda/2016/06/15/kijutottak_a_vb-re_a_magyar_…
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

Tény és való, hogy némileg szkeptikusan állok a dologhoz, hiszen tényleg van egy csomó minden amiben igen is jók vagyunk, de az elmúlt 1 évben ezek az események koránt sem kaptak akkora figyelmet, mint az elmúlt kb 1 hónapban a foci, holott itt tényleg EB-t, meg VB-t nyertünk 1-1 sportágban, viszont valami furcsa oknál fogva az tized annyi embert nem vonzott.
Szóval értem én, hogy ez most tényleg nagy siker (főleg ahhoz képest ami az elmúlt mondjuk 20 évben volt), tényleg derekasan helyt álltak a hazai fiúk amiért még tényleg érdemes is volt szurkolni nekik, és hogy most tényleg megmutathattuk, hogy igen is van helye Magyarországnak a térképen, de mindezen siker mellett akkor is ott marad az az ici-pici kis szálka az emberben, hogy ha tényleg képesek vagyunk ennyire örülni a sikereinknek, meg ennyire biztatni a hazai sportolókat akkor miért, ó mi a jó büdös francért nem vagyunk képesek ugyan ezt megtenni azokért akik viszont tényleg hosszú ideje képesek letenni is az asztalra komoly eredményeket szinte minden évben? És akkor azt már meg se kérdezem, hogy ezen sportágak szereplőit miért nem lehet akár fele -sokat mondok negyed- annyira anyagilag támogatni, mint amennyi pénzt sikerült beleöljünk az elmúlt ~3-5 évben a magyar fociba.
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

A foci un. latvanysportag, a legnepszerobb e bolygon, egyedul tobb rajongoja van, mint a tobbi osszes sportnak egyuttveve. Szerintem teljesen termeszetes dolog, hogy hazankban is ez a legnepszerubb, nem beszelve arrol, hogy milyen multal rendelkezunk belole, igy nem meglepo, hogy 30 ev bojt utan elotort a fociszurkolo mindenkibol, mig a tobbi sportagban ugymond "megszoktuk" a sikereket es ott egy-egy kudarc valt ki visszhangot inkabb, nem a siker. Ennek ellenere aki koveti a sportot, az tud orulni a tobbi sportag sikereinek es tudomasa van arrol, hogy milyen szinten all a kajak-kenu, kezilabda vagy epp a vizilabda hazankban es vilagviszonylatban. Meg kell jegyezni azonban, hogy ezek a sportok korant sem mozgatnak meg akkora tomegeket, mint a futball. A nyers igazsag az, hogy egy futball-EB nyolcaddontonek nagyobb az erteke, mint pl. egy kajak-kenu aranynak. Es nem, nem arrol van szo, hogy a kajak-kenusok nem erdemelnenek ugyanolyan, vagy nagyobb tiszteletet mint a focistak, de mig erre az EB-re 30 ev mulva is emlekezni fogunk, addig kotve hiszem hogy akar 5 ev mulva is meg tudna mondani valaki, hogy epp ki nyert, milyen szamban kajak-kenu aranyermet. Ez van.

Kicsit azért ellentétet érzek itt az indoklás és a végkövetkeztetés között. Tegyük fel, hogy az un. látványsportok azok amik igazán tömegeket vonzanak és amivel jó profitot lehet termelni ahogy azt te is mondod. Ebben az esetben a foci valóban előkelő helyre kerülne a listán, és valóban nagy szó is lehetne, plusz meg is magyarázza, hogy miért nem íjászkodást vagy épp sakkot néz a köznép..

A bajom csupán annyi, hogy ha ezt a tételt igaznak fogadjuk el, akkor az összesen 5 darab látványsport közül (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, vízilabda és jégkorong) még minimum a kézilabda / vízilabda és esetleg jégkorong is be kéne kerüljön ebbe a körbe (tehát ugyan olyan tömegeket kéne megmozgasson) ami viszont láthatólag nem így van. (Holott múlt évben még így is erősebb volt a Kézilabda/Jégkorong meccsek látogatottsága, mint a futball eseményeké)

Személy szerint amúgy én inkább az emberek fejében keresném a "hibát" mert erősen az a gyanúm, hogy a magyar fejekben az rögzült, hogy "az igazi sport az a foci", holott a valóságban azért láthatunk nem egy ellenpéldát: Vannak országok ahol az íjászat a legnépszerűbb (Kína), máshol a Krikett (Ausztrália), megint máshol a jégkorong (Kanada). És akkor még ne is beszéljünk a világon egyre erősebben terjedő eSportsról amiben már most is elég szép nagy pénzek vannak (közel harmad annyi) és szintén elég nagy néző számmal.

És igen.. Az, hogy szerinted (is) egy ilyen nyolcaddöntő többet ér, mint pl. egy kajak-kenu EB-s aranyérem az pont ezt a fajta "fejben rögzült" hozzáállást mutatja, mert mintha nem akarnánk elismerni azt, hogy más sportok is tudnak ugyan olyan jók (ha nem jobbak) lenni, amiket ráadásul ugyan úgy lehetne élvezni, ha nem jobban.
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

> Vannak országok ahol az íjászat a legnépszerűbb (Kína), máshol a Krikett (Ausztrália), megint máshol a jégkorong (Kanada).

Itt a megoldas. Magyarorszagon ez a sport a foci. Ha az ausztral jegkorong-valogatott VB-t nyerne (hehe), ugyanaz lenne ott aranyaiban, mint itthon pl. a kezisekkel / kajak-kenusokkal.
Ez nem jelenti azt, hogy rosszabb / kevesbe fontos barmelyik sport, pusztan annyit, hogy nem mozgat meg akkora tomeget. Akkor sem, ha nehany ember felhaborodik emiatt.

Figyelj, barmennyire is probalsz a tenyek ellen beszelni, attol meg nem lesz igazad. A foci szazmilliokat mozgat meg egy-egy vilagesemennyel (lasd mostani EB), addig a kajak-kenu nem.
Nezd meg a konkurenciat a foci teren, aztan nezd meg a kajak-kenu teren. Nezd meg hanyan uzik a focit a vilagon es hanyan a kajak-kenut. A mas sportokat Te hoztad fel egy futballal kapcsolatos cikknel. Erdekes modon fel vagy haborodva, hogy focilazban eg az orszag, de akkor nem voltal felhaborodva, amikor nem eget vizilabdalazban, vagy kezilabdalazban az orszag.

a tenyek

a tenyek azt mutatjak, hogy kicsi orszagunk a vizes sportokban tenyleg ott van az elmezonyben, mig a fociban meg a fasorban sincs. Ezert - tisztan logikailag - az lenne az esszeru, ha a mindenkori kormany az elobbiekre fekudne ra, hiszen ott kis(ebb) befektetessel nagy a haszon. Nem azt mondom, hogy a focit uldozni kell, bar a franc se tudja, lehet, hogy a betiltasa csak a javara lenne. Csak az a baj, hogy a csucson nem a logika, a jozan esz van, hanem egy falabu dakota pinokkio, aki a jozan esszel ellentetesen csinal mindent. Az eredmenyt mindenki a boren erzi...

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

tudom, hogy a sarga bogre komplexitasu vilagkepedben a ketto kozott nincs kapcsolat, pedig ha te is 4 dimenzioban gondolkodnal, akkor te is latnad, hogy van. De azert vagyok, hogy tagitsam a vilagkeped. Csak gyozzed kovetni...

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

Egy szóval se írtam, hogy nincs kapcsolat

akkor szamodra is vilagos

ez a blog nem arról szól.

azt nem te dontod el

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

a tények nagyon jól mutatják a sorrendet, ahol a focink valóban gyengélkedik. de a logika nem azonos azzal, amit említesz. a logika éppen az lenne, hogy ami nem megy azt kell megtolni. egészen morbid módon ez összecseng a te verzióddal is - de csak azért, mert valójában éppen ez az egész rákfenéje: rangsorolásától függetlenül a világ átlagfutballjának nincsen szüksége tervezett megtolásra, alapból ömlik belé a pénz. politikától mentesen és a politikát beledrótozva sem lenne nagy szüksége rá. ezt még csak hazai betegségnek sem mondanám, hiszen a fejétől bűzlik a hal: Blatterrel kezdve egészen csinos a korrupciós névsor, pedig csak *egy* felszínre került ügy van közszemlén. tavaly ilyenkor nem fogadtam volna a szabadságukra, erre szemmel láthatóan megúszható minden.

legyen egy kis hazai is: " 2009. májusában az UEFA figyelmeztette a tagszövetségeket ... nyilvánosságra került, hogy magyar klubcsapatok, játékosok is jelentős szerepet vállaltak a fogadási csalássorozatban. 2010. február 27-én az MLSZ közgyűlésén ... (Kisteleki) azonnali hatállyal lemondott az MLSZ-elnöki tisztéről"

a futball népszerűségén ezek után tényleg nem túl logikus a politikával lovagolni, de mégis amikor ilyesmi feldobott labdát lát az ember, akkor a logikáról talán más jut eszébe: ezt szerintem most az is leütné, aki hozzám hasonlóan undorodik a belpolitikától. a futball hazai népszerűségét biztosan megtapasztalta, aki nem a Marson töltötte az elmúlt heteket: a mi csapatunkat megtapsolták 4-0 után is, az angolokat meg kifütyülték már a 60. percben a sajátjaik. szóval ennek ellenmenni politikai térfélről, főleg hasznot remélve hát elég "komoly" dolog. de amit fentebb írtam itt is megvan: a fejétől bűzlik.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

a logika éppen az lenne, hogy ami nem megy azt kell megtolni

mar miert *kellene*? Ez valami alkotmanyos kotelesseg talan? Szanyi kapitanyt inkabb hagyjuk, bar nem csodalkozom a mondandojan a mar korabban is emlitett realitaserzek elvesztese kapcsan a belga meccs elott. Kb. mint a holland 1-8 elott...

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

hu b+, na most aztan lol megmondtad. Csak hogy lassad man egy kicsit, hogy mire csattogtatod a bohocot: a magyar csapat lenyomta a fostalicska labancokat, majd huzott 2 dontetlent, vegul siman kikapott, ahogy kellett. Mondom, verheted erre, meg dobalhatod mostantol a fakkot, de mit bizonyit mind ez? Max. azt, hogy milyen pitianer sutyerak vagy...

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

Na azért te is keversz itt Gizikét gőzekével.
- Hányan űzik a sportot: Persze, hogy azt fogják a legtöbben űzni ami a legtöbb embernek könnyen elérhető. Naná, hogy nem fognak annyian a vízi sportok felé tendálni ha épp egy nyamvadt tó (ne adj isten uszoda) nincs a közelükben ahol akár edzhetnének
- Konkurencia: Nem véletlenül linkeltem a 2015ös szám adatokat (aka. tények) amik simán mutatták, hogy múlt évben a foci népszerűsége sehol nem volt a másik 2 sporthoz képest.
- Más sportok - pontosan.. Sportokról volt szó, nem pedig fociról az adott szálban.. Megbocsáss, hogy számomra nem csak a foci a sport..
- Felháborodás: Nem vagyok én felháborodva, csupán azt nem értem, hogy mivel egész eddig kevés komoly szurkoló volt (értsd: nem az Ultrák féle "szurkoljunk és döntsünk fel mindent ami az utunkba kerül, mert most ünnepelni jó" féle jóemberekre gondolok, hanem azokra akik most sörsátrakban kivetítőn át végignézték a meccseket és kulturálisan tudtak örülni 1-1 gól után és szurkolni az adott csapatnak), erre meg kiderül, hogy amúgy van szép számmal kis hazánkban, csak épp más sportok nem érdeklik őket.
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

Nem, nem az
De jó.. a fiúk ügyesek voltak, mindenki tapsolja meg őket, a többieknek meg talán könyörületből jár a vállveregetés.. Holnaptól meg persze mindenki mehet vissza a bányába dolgozni
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

Azert azzal vitatkoznek, hogy az-e vagy sem, hivatalos felmeres nem tudom hogy letezik-e, mindenesetre a 300k lakossagot figyelembe veve, az izlandi kezilabda a vilagelitbe tartozik.
Egyebkent meg ne legy mar annyira hulye, hogy szanalmasan itt "konyoruteltrol" meg "vallveregetesrol" beszelsz a tobbi sportaggal kapcsolatban. Mint mar emlitettem, ezen sikerek utan nem jottel ide posztolni es gondolom nem unnepeltel az utcan. Bezzeg ha foci er el sikert, azaz a legnepszerubb sportag MO-n, az mar problema.
Vagy mit remelnel, ha pl. 10x annyi penzt kapna a kajak-kenu, vagy a vizilabda? Vilagelitbe tartozunk most is. Az mas kerdes, amit mar emlitettunk, hogy ennek reklamerteke nincs, igy nem mozgat meg akkora tomegeket. Epp ezert a fizetesek es dijazasok is ehhez vannak viszonyitva.

Elég érdekes hozzáállás... Szerinted ennyi év (aránylag sikertelen futballt követően) az egyetlen érdemi elismerést az EB megnyerése hozhatja csak? Esetleg egy szép eredményekkel tarkított szereplés nem opció? Ha megnyertük volna se örülnél, hanem ugyanebben a posztban azt fröcsögnéd, hogy mekkora mák volt és mekkora kudarc vár majd ránk. Őszintén sajnálom ezt az antiszociális világképet...

--------------
„If there were no hell, we would be like the animals. No hell, no dignity.”

utoljara talan az ovodaban talalhato meg az a mentalitas, hogy nem baj, hogy hulye, 2balkezes es bepisal de adjunk neki egy dijat mert ugyan nem nyert, de nehogy mar elkeseredjen...

persze lehet relativizalni..
x eve nem voltunk nagy versenyen (most is csak azert mert bovitettek a letszamot)
csoportelsok lettunk (ugy hogy mas csoportokban a masodiknak is tobb pontja volt)

de minek? eddig ugy tudtam a sportban az eredmeny szamit.

mindekozben kulonfele sportokban jonnek a VB, EB, vilagkupa gyozelmek, dobogos helyek ez az orszag megis egy csufos 0:4 utan mint gyozteseket fogadja a tulfizetett!!!, falabu focistait.

agymosas felsofokon..
aztan csodalkoznak a melymagyarok hogy a jol tejesito emberek kulfoldre mennek ahol megbecsulik oket es rogton lehazaarulozzak oket.

Neked jobb is lenne külföldön maradni, mert sok hasznát nem veszi az ország a hozzád hasonló szelektív vakoknak.
Hint:
„Szelektív vakság akkor jelentkezik, ha a kapott információ nem illeszkedik az előítéleteinkhez.”

--------------
„If there were no hell, we would be like the animals. No hell, no dignity.”

a foci egy olyan sport - ha ugyan - amiben 22 ember eszetlenül futkározik egy pályának nevezett négyzet alakú felfestett vonalak között, mit a fejetlen csirkék, kergetve egy labdát.

amikor aztán valamelyik utoléri az az ominózus labdát, és azt mondhatná, hogy na ez megvan, és megfoghatná, akkor elrúgja magától..

semmi értelme..

Ezzel az erővel levezethetnénk, hogy a te létezésednek sincs semmi értelme.

Egyébként azt, hogy jelen esetben a saját 11(+mögöttes csapat) egy fél országnak (+ a világ egy kisebb részének) nyújtott örömöt és szórakozást, nem nevezném értelmetlennek.

De egyébként az a 22 ember is azért rohangál a labda után, mert nekik szórakoztató.

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

sport, sex, kábítószer..

hígul a szakma..

:)

Brüsszel világosan üzent 4-0-ás kiütéssel, de a fanboyok nem értetek meg :)

Összességében úgy látom, hogy a rajongók el vannak tájolva egy kicsit. Nem azért kritizálják sokan a focit, mert nincs jobb dolguk. Hanem mert a focit összemosták a politikával a politikusaink. Hatalmas közpénzeket ölnek a fociba, eredménytelenül, ahogy az EB is megmutatta.

Az eredmény az elég konkrét dolog szerintem, max a viszonyítása relatív.

Ekkora hype közepette? Nem ártott volna szerintem. De rá is tapintottál egy lényes problémára, mert az a baj, hogy túlértékelték az elért eredményeket. Mindenki a magyar foci feltámadását vizionálta, végre igazolást talált a stadionépítések szükségességére és még sorolhatnám. Most hogy kaptak egy nagy kokit, már minden relatív.

Mint kozel is már kifejtette alattam, bőven túlteljesítették az elvárásokat. Nyilvánvaló volt hogy nem nyerjük meg az EB-t, a kérdés csak az volt, meddig tudjuk húzni, és tovább sikerült mint bárki gondolta volna.
Nagyon sajnálom, hogy nehezedre esik a helyén kezelni a dolgokat.

DigitalOcean 10$ kredit- Cloudatcost VPS 50%: MEQy2epUny - <3 openSUSE, Ubuntu, KDE <3

Mivel más sportágban "utazom", és nem nagyon követem a focit ennyire részletesen, ezért gyorsan megnéztem a neten, és megkérdezném hogy a 2-1-es eredményre gondolsz? Mert ha az oda vissza, akkor a mostani 4-0-ról mi a véleményed?

Ajándék? Mégis kitől? Csak nem a "Jóisten" szánta meg a csapatot? :D Pont ezzel a fanatizmussal vannak a bajok.

Neked álom egy EB-re való bejutás?

Szerintem ez rád vall, de ebbe ne menjünk bele szerintem :) De hogy ne csak személyeskedjünk:

20.-ak vagyunk? És? Olcsóbb lett a kenyér?
Az Ukránok meg előttünk vannak, pedig elég szegények, és biztos nincs minden második falúban stadion. Szóval jobban teljesítenek.
Ezekbe a listákba azt látok bele amit akarok, ha nem mondod meg mire gondolsz.

Koszonjuk a hozzaszolasod, most mar egeszen biztos, hogy fogalmad sincs a futballrol, sem az ukran stadionhelyzetrol, sem a vilagranglistarol.
Ne hagyd abba, kivancsi vagyok tudsz-e nagyobb butasagokat, hulyesegeket irogatni. :)
Csak megjegyzem, hogy a "Te sportagadban" ha elerunk sikereket, akkor olcsobb a kenyer? Csokken az allamadosag? Megmentenek egy csecsemot vagy kiskutyat Afrikaban?

Eddig egy deka érvet, linket nem hoztál fel, csak terelsz jobbra balra, hogy nézzem meg ezt, nézzem meg azt a listát, és lássak bele valamit, amit te gondolsz, de ki nem mondasz.

"Csak megjegyzem, hogy a "Te sportagadban" ha elerunk sikereket, akkor olcsobb a kenyer"
Nem lesz, de nem is viszi az adófizetők pénzét feleslegesen.

"Terelek? Mit hova b+meg"
Téged nem tanítottak értőolvasásra?

link

erre te:
"Nézz már rá a FIFA ranglistára is légyszi!"

én:
Ránéztem és? Mit kellene belelátnom a listába?

te: (mégis mit kellene látni, semmi érv csak terelés)
Na pont ez a te bajod. Csak látsz, nem értesz.

én belelátok valamit:
20.-ak vagyunk? És? Olcsóbb lett a kenyér?
Az Ukránok meg előttünk vannak, pedig elég szegények, és biztos nincs minden második falúban stadion. Szóval jobban teljesítenek.
Ezekbe a listákba azt látok bele amit akarok, ha nem mondod meg mire gondolsz.

te: (még mindig semmi link vagy valami)
Koszonjuk a hozzaszolasod, most mar egeszen biztos, hogy fogalmad sincs a futballrol, sem az ukran stadionhelyzetrol, sem a vilagranglistarol.
Ne hagyd abba, kivancsi vagyok tudsz-e nagyobb butasagokat, hulyesegeket irogatni. :)

Ezek után azt mondod, hogy nem terelsz :D Még mindig egy deka linket vagy érvet nem mondtál, csak személyeskedni tudsz. megkérdezném, hogy esetleg valami ultra vagy?

"Nézz már rá a FIFA ranglistára is légyszi!" - Ez én voltam nem ő. (Értő olvasás ugye...)
"Ránéztem és? Mit kellene belelátnom a listába?" A válasz amúgy itt van: http://hup.hu/node/148141#comment-1999465

DigitalOcean 10$ kredit- Cloudatcost VPS 50%: MEQy2epUny - <3 openSUSE, Ubuntu, KDE <3

Az is tény, hogy a hidrogén forráspontja 20,268 K, és pont ugyan úgy semmi köze a válogatott EB szerepléséhez. Na ilyen tényeket hoztál eddig.
Ha mindenáron a pénzbeli kiadásokat akarod elemezni, amik hozzájárultak az eredményhez, Dáradi meg Stork fizetését tudnám javasolni.

DigitalOcean 10$ kredit- Cloudatcost VPS 50%: MEQy2epUny - <3 openSUSE, Ubuntu, KDE <3

Mondjuk mert ez a hivatalos FIFA ranglista, ami erősen közelíti a valóságot, mivel jól hangolt és egzakt a számítási módszere, valamint havonta frissítik.
Ha esetleg mégis észrevételeid lennének a módszerrel kapcsolatban, kérlek jelezd a FIFÁ-nak. Biztosan szomjaznak a szakértelmedre.
Felfuttatni azt lehet amit van hova, ettől függetlenül még mindig nem a stadionokba ölt pénz juttatott el idáig minket az EB-n, ergo még mindig teljesen irreleváns, akárhányszor böfögöd be.

DigitalOcean 10$ kredit- Cloudatcost VPS 50%: MEQy2epUny - <3 openSUSE, Ubuntu, KDE <3

"FIFA ranglista, ami erősen közelíti a valóságot"
Épp az előbb mutattam meg, hogy mennyire közelíti a valóságot a lista. A statisztika egy kicsit bonyolultabb.

"a FIFÁ-nak. Biztosan szomjaznak a szakértelmedre."
A FIFA leginkább a kenőpénzekre szomjazik, ha olvasnál sportújságot. Ennek fényében kezeld a tőlük származó dolgokat.

"mindig nem a stadionokba ölt pénz juttatott el idáig minket az EB-n" nem csak a stadionokba öltek pénzt, csak egy jó szimbolika, amit mindenki ismer.

Nem mutattál meg semmit, de még megteheted. Kérlek fejtsd ki a konkrét kritikáidat a számítási metódussal kapcsolatban.
Igen, nyilván személyesen Blatter írja a listát hasra ütésre két Nokiás doboz közt, ezzel aláaknázva a FIFÁ-ban zajló szakmai munkát. A kettőnek szintén semmi köze egymáshoz.
Akkor hívd szimbolikának, attól még ismét csak teljesen irreleváns az EB teljesítmény szempontjából.

DigitalOcean 10$ kredit- Cloudatcost VPS 50%: MEQy2epUny - <3 openSUSE, Ubuntu, KDE <3

link

Nem, nyilván csak véletlenül cserélnek ott is nokiásdobozok gazdát, és senkinek semmi köze egymáshoz :)

Ha a pénz nem számít, akkor mégis miért öntik a fociba a pénzt? Mért nem szponzorokból élnek meg, mint minden normális csapat? Senkinek egy szava nem lenne.

Ezzel pont azt bizonyítottad hogy jó a lista. Aki mögöttünk volt meg tudtuk verni (kétszer), aki előttünk attól kikaptunk.
Kérlek azt is magyarázd meg végre, miben ássa ez alá a FIFA szakmai munkáját.
Tőlük kérdezd, részemről ennek még mindig nulla relevanciája van az EB-re nézve.

DigitalOcean 10$ kredit- Cloudatcost VPS 50%: MEQy2epUny - <3 openSUSE, Ubuntu, KDE <3

A lista egy nagy katyvasz, és semmire sem használható gyakorlatilag:
Ausztriát vertük 2-0-ra, pedig előttünk van a 10. helyen.
A Portugálokkal döntetlen volt, pedig ők a 8.-ok.
Az izlandiakkal sem bírtunk, pedig ők meg jóval mögöttünk vannak.
Sőt ők most verték el az Angolokat, akik 11. helyezettek a lista szerint.
Egyedül a norvég, és a belga dolog jött be, de az arányok ott sem stimmelnek, mert a norvégokat aláznunk kellet volna, a belgáktól pedig nem kellet volna ennyire kikapnunk. Ezek után elég nehéz ezzel a listával jönni.

"Kérlek azt is magyarázd meg végre, miben ássa ez alá a FIFA szakmai munkáját." Úgy hogy egy nem ez az első botrány a házuk táján. Nyilván ez nem befolyásolja a statisztikát olyan értelemben, mint amire szerettél volna kilyukadni, viszont felvetheti a gyanúját, hogyha ilyen pofátlanul megengednek magukat dolgokat, akkor vajon nem befolyásolnak-e mást is. Ezt nyilván nem fogom tudni neked bizonyítani, de a gyanúját az előélet fényében fent szeretném tartani.

"Ha mindenáron a pénzbeli kiadásokat akarod elemezni, amik hozzájárultak az eredményhez, Dáradi meg Stork fizetését tudnám javasolni."
Itt mintha te is elismernéd burkoltan, hogy azért van köze hozzá. Ergo nem értem a kérdésedet.
Strok fizetése linkátlagosnak tekinthető a menő klubok közt (állítólag, mert miért is lenne, ebben az országban bármi is átlátható). Persze ezt egy olyan országban, ahol a fizetések messza vannak az EU-s átlagtól.
Dáradi fiezetése se néz ki rosszúl szerintem: link

Tudtommal csak egy valóság van, az egy más kérdés, hogy mennyit fogsz fel belőle.
De láthatóan nem érted a statisztikát, és annak határait. És ezekből hajlamos vagy levonni hibás következtetéseket.
Félreértés ne essék nem rád haragszom, hanem arra a hisztidömpingre ami belengi a focit napjainkban.

Latom Neked beakadt a lemez az "erto olvasasnal". Mar millioszor megmagyaraztunk, linkeltunk dolgokat, de valahogy azokat nem vetted figyelembe, csak fujod a sajat mondokadat. Most is a "valosagrol" meg a "felfogasrol" kezdtel el hablatyolni (ami nem tudom hogy jon ide, plane amikor egy matematikai egyenletet linkeltem), szinte belekapaszkodva a nem letezo igazadba.
Belefaradtam, feladom.

WUT?
Egyetlen linket láttam tőled (A FIFA-sat), azzal kapcsolatban, hogy próbálod a 4-0-át trollmatekkal magyarázni.
Én direkt próbáltalak bevezetni a statisztika rejtelmeibe alapfokon fogalmak nélkül, hogy miért hülyeség az amit állítasz, és hogy a táblázatból az égvilágon semmit sem lehet levonni. Amikor felfedeztétek az ellentmondásokat, akkor a társad jön azzal a tekintélyérvvel, hogy a FIFAnál már csak jobban tudják. Holott a FIFA egy kétes hírnevű cég, és ő csak egy sima "statisztikát" közölt a mérkőzésekről, itt vissza is kanyarodunk ahhoz a körkérdéshez, hogy le lehet-e a "rangalisból" valamit is vonni? Még mindig nem nagyon, és még mindig nem érted, hogy miért.
Ezután te kontrázol azzal, hogy hogyan számolják ki a "ranglistát", ami nem tesz hozzá semmit sem a kérdéshez, akarom mondani mégis (értőolvasás) :)

Nézzük meg a magyar fordítását: link "Korábbi listák" címszó alatt halkan megemlítik, hogy a korábbi számítási módszerek semmit sem értek :) De ez majd most az igazi tippmixgyilkoss :)

Ennek fejében nem szeretném a FIFA mindenhatóságát kétségbe vonni holmi elméleti statisztikával és annak korlátaival. :)

Erto olvasas baratom....Erto olvasas. Nem csak a sajat nevemben beszeltem. El sem olvasom a sok hulyseged amit most irtal. Folosleges.
Hulyegyerek! A ranglistan nemcsak azt veszik epp figyelembe, hogy epp mi volt az utolso merkozes eredmenye. Hiaba magyarazom egy felnotasnak, aki nem olvassa el azt, hogy megis hogy szamoljak ki, mi alapjan. Felkegyelmu vagy, sajnalom.

"El sem olvasom a sok hulyseged amit most irtal. Folosleges."
vs.
"ranglistan nemcsak azt veszik epp figyelembe, hogy epp mi volt az utolso merkozes eredmenye."
Akkor most elolvastad vagy nem ? :) Ha nem akkor honnan tudod, hogy mit írtam, vagy épp nem írtam :) te vagy az évszázad trollja komolyan :)

"A ranglistan nemcsak azt veszik epp figyelembe, hogy epp mi volt az utolso merkozes eredmenye" Hol írtam én ilyet? Értő olvasás, Értő olvasás :) Vagy bocs, el se olvastad, mint a többit amit írtam ? :)

lehet, hogy o is arra gondolt, hogy nem eletszeru egy olyan listara hivatkozni (jaj, dehat szegeny falabuak a ranglista elsotol kaptak egy zakot!), amiben a Feroer szigetekkel, Gibraltarral, esetleg a Vatikannal, etc. egy sulycsoportban levo magyar valogatott a 20. helyen van, es megelozi pl. Japan vagy Del-Korea valogatottjat (amelyek lazan lemosnak Csucsakekat)...

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

"kikaptunk a világ második legjobb csapatától"
Várjál mert zavart érzek az erőben.

Azt mondtad hogy "potselejtezon oda-vissza vertuk a norvegokat" tehát az milyen csoda volt. A FIFA lista szerint ők az 51.-ek.

Ezután azzal jösz, hogy a Belgák a 2.-ak a listán.

Akkor most vagy sz*rt nem ér a lista, vagy a norvégokat kellet volna 100-0-ra verni. Vagy a lista nincs kőbe vésve.

Te az eredményben azt látod, hogy a 2. legerősebbtől kaptunk ki. (A FIFA szerint) Én meg azt, hogy már előtte is 2 döntetlen volt, ergo nem volt kraft, ennek ellenére ment a hype train (amiről szó van).

Rossz hírem van, mert már túl vagyok a 4x-en. Ha már a tekintélyelvű érvelési hibánál járunk :) Szóval elég sok időm volt szemlélni a nemlétező magyar focit.

Látom még mindig nem érted, nem azzal van a baj, hogy kijutottak, nem azzal, hogy kiestek, még csak nem is a 4-0-val. Hanem azzal, hogy a magyar foci csöpög a politikától. Ha nem nyomulna az állam ennyire látványosan a fociban, akkor egy szavam nem lenne. Lásd nem fikáztam soha, más sportot.

^lényeg: aki úgy gondolja, vannak nagyobb, fontosabb értékek, örömforrások Magyarországon a focinál, azok szemét liberális hazaárulók. Főleg, ha felhívják arra a figyelmet, hogy ekkora örömöt más is érdemelne. Ha - horribile dictu - még azt is megjegyzik, hogy ennél kisebb anyagi-idő-energia-whatever befektetéssel sokkal menőbb, hosszabb távon is megmaradó eredmények is elérhetőek volnának, csak másképp kéne súlyozni a dolgokat (="mi az érték?"-kérdésen való elmerengés), akkor Isten irgalmazzon lelküknek.

Ezt a reakciót látom. Vannak persze, akik provokálnak (blintux), de értelmes, előremutató megjegyzések is széjjel lettek gyalázva.

Magam részéről egy bajom van: "na ugye" felkiáltással esélyes, hogy nő a focikultusz döntéshozóinkban, megfeledkezvén elég ramaty állapotokban levő dolgokról (pl. közoktatás). Ti. látok erre tendenciát ebben az országban.

Egyébként titokban gyíkember vagyok, aki a magyar vízkészletekre hajt. Megbizatásom szerint ezt az ország lakosságának teljes mértékű demoralizálásával kell elérnem. Sajnos küldetésemben szorít az idő, a hírek szerint közel vannak már a csillagászok hazám, a Nibiru felfedezéséhez, ahol Cion bölcsei laknak Xenu vezetésével. A magyar nemzettel még a sumér időkből van vendettánk. Repülő csészealjakból szórtuk volna a chemtrailt, de megakadályoztak benne, egyik egységünket mentés közben megtalálták Roswellben. A 911 és a Kennedy-gyilkosság is hozzánk köthető, erről viszont nem beszélhetek, de a kulcs a Voynich-kézirat.

en is pont azt a massziv tulzasokba hajlo (pl. egesz orszag, magyar nemzet, etc. bullshit), beszukult tudatallapotot latom az itteni elvakult focifanoknal...

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

U sj b+.. És te Istenhívőnek tartod magad ??? Komolyan ?

Amit most a Magyar válogatott tett, azt kb 30+ éve senki nem tudta megtenni. (nem, nem az eredményekre gondolok, nem is a focira) Egyként szurkoltunk és egyként viselkedtünk az EB alatt.

Ha ez neked túlzás... akkor csak sajnálni tudlak. Én sem vagyok egy foci fun + drukker + semmi. De amit az EB alatt láttam az rám is hatással volt.
És igen is büszkén állhattam ki a többiekkel együtt és skandáltam, hogy HAJRÁ MAGYAROK!

De neked ez nem pálya. Majd Isten megbocsájtja.. vagy nem és akkor elégsz a pokolba. Végülis ez már mind1 lesz. Nem sok olyan esemény volt mostanság ami ennyi embert megtudott mozgatni és mindenki egységesen szurkolt az EBn a válogatottnak. Függetlenül attól milyen oldalú bal, jobb, stb. függetlenül attól milyen vallású vagy nem vallású ...

De ebből te semmit nem értesz meg. Focifunokról beszélsz, holott ez az ország nem éppen a "focifunokról" híres... Nem igazán mennek ki a meccsekre mostanában... Viszont az EB alatt az egész ország felállt és szurkolt. De te meg vonulj el egy kolostorba kérlek...

És te Istenhívőnek tartod magad ???

igen

Komolyan ?

komolyan. Btw. tudtad, hogy a mondat utolso betujet es a ?-t egybe kell irni? Igy, ahogy en csinaltam.

Amit most a Magyar válogatott tett,

a magyar szot itt kis kezdobetuvel kell irni, mert jelzo.

azt kb 30+ éve senki nem tudta megtenni.

erdekes, pl. a nemeteket rendszeresen ott latom az EB-n, sot a VB-n is.

Egyként szurkoltunk és egyként viselkedtünk az EB alatt.

mind a 6-an? Vagy a fater megengedte, hogy sokaig fennmaradj (vegul is nyari szunet van), es ketten ria-riaztatok a TV elott? Egyebkent pont arrol a beszukult tudatallapotrol beszelek, amit te is felmutatsz. Mert pl. en (meg meg sokan masok) nem szurkoltam, de az igaz, hogy egykent viselkedtem (bar ezt mar eleg regota).

De amit az EB alatt láttam az rám is hatással volt.

nem kellett volna fuvezni...

És igen is büszkén állhattam ki a többiekkel együtt

en arra vagyok buszke, amit en ertem el. Neked zero reszed volt a falabuak eredmenyeben, igy nincs mire buszkenek lenned.

De neked ez nem pálya.

Hat, ez biztosan nem. Viszont kimentem a palyara, es tettem par km-et a labamba. Jo volt.

Majd Isten megbocsájtja.. vagy nem és akkor elégsz a pokolba.

pokolban. De bantoan nyilvanvalo, hogy sem a pokolrol, sem Istenrol nem tudsz fingot se. De az Ur turelmes, es elnezi neked az ostobasagodat, hogy az o nevet gonosz modon es ilyen pitianer (=magyar foci) kontextusban hasznaltad.

Nem sok olyan esemény volt mostanság ami ennyi embert megtudott mozgatni

mit is mozgott ez a nem tudjuk mennyi ember? Tan nyomtak 100 burpee-t? Mert az azert valami. Vagy huzodzkodtak 30-at? Az sem gyenge. De felek, hogy max. arrol van szo, hogy tovabb ultek a TV elott estenkent es/vagy a kocsmakban megszakertettek (tudod, a kinai bevandorlokkal egyutt 10 millio focihoz erto orszaga vagyunk) a meccset. Mondom, ez is egy opcio a szabadido eltoltesere, de nekem ez nem eleg indok, hogy a bohocot erre csattogtassam. Neked meg eleg.

és mindenki egységesen szurkolt az EBn a válogatottnak.

ezt mar megbeszeltuk, hogy csak a beszukult tudatod trefalt meg teged

Focifunokról beszélsz

focifun = ez a foci egy vicc (mondjuk ez is ott van)
focifan = fociorult

Nem igazán mennek ki a meccsekre mostanában

mar minek mennenek? Ki az, aki penzt adna ki (most hagyjuk a csak a balhet kereso ftc/ujpest/debrecen/... IQ20-as huliganokat) a bundazo falabuak enervalt szerencsetlenkedesere? Normalis ember biztos nem. Tedd a szivedre: meg te sem.

Viszont az EB alatt az egész ország felállt és szurkolt.

hat persze. Nyilvan jelenleti ivet vezettel, es azert hantazol annyira magabiztosan.

De te meg vonulj el egy kolostorba kérlek

de foci lesz, OK? Mert most, hogy a falabuak kihullottak, kezdodnek a jo meccsek. A spanyolokat mar kipicsaztak, pipa. Izland hazavagta az evek ota bun rossz angolokat (remelem, majd a franciakat is a hetvegen).

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

Ennyi mindent képes vagy összehordani pár nap alatt?
Akiknek ez örömet jelentett, azoknak ez falrahányt borsó. Mindegy mivel jössz, az örömüket nem tudod elvenni.
Az meg szánalmas amiket ide belekeversz.
Az a pár topik ami létrejött a válogatott eb szerepléséről,semmi más célja nem volt csak annyi, hogy az örömüket megosszák az emberek.
Senki nem hánytorgatott fel sem történelmet, sem politikát, sem semmi más egyebet.
Viszont vagytok egy páran, akik gyökér módjára ide okádtátok a faszságaitokat.
Ennyi.
Tisztelet a kivételnek, akik normális módon tudták közölni az eltérő véleményüket.

Egyetértek.
A topic alapján azt a következtetést vontam le, hogy ha közvetve is, de mindenki örül az eredménynek.
Van aki annak, hogy idáig eljutottunk, és van aki annak hogy végre kiestünk. A káröröm is öröm, csak felfogás kérdése...
Itt látszik nagyon jól, hogy nem az a pár stadion az ország legnagyobb baja, amit itt előszeretettel felhoztak, hanem a "dögöljön meg a szomszéd lova is" - mentalitás. Végre történik valami, aminek egy nem épp szűk réteg örülhet, de menjünk oda trollkodni és csesszük szét azt is.

DigitalOcean 10$ kredit- Cloudatcost VPS 50%: MEQy2epUny - <3 openSUSE, Ubuntu, KDE <3

Ha annyira útálják a focit és mindenképpen ezt a focikedvelők tudtára akarják adni. Akkor a lehető legjobb hely, bármelyik nyílvános kivetítő hely alkalmas lett volna erre.
Ja, hogy ott arccal kellet volna mindezt vállalni.Könnyebb az ablakból tiktkon lesni az utcát és más halálát kivánni.
Meg ugye kiírni magából, a hiányosságaiból és egyéb testi-lelki traumákból kialakult, személyiségzavar okozta negatív világképet.

mondom en hogy seggarca van: http://4.bp.blogspot.com/-YSLXFwhv1hk/Tnjpipr5aKI/AAAAAAAAAAM/jWP8q-a3P…
az az igazi f.szkalap tenyerbemaszo, amitol viszket az ember tenyere.

erdekes bejegyzesek seggarcu jozsirol:
http://hu.spam.wikia.com/wiki/SPAMtelenül
http://magyarspammer.tumblr.com

azon se lennek meglepodva, ha ez is tenyleg kapcsolodna hozza :D https://www.youtube.com/watch?v=EUFqNHTiAr4

azert hihetetlen, hogy meg egy magadfajta 2 hetes fikanick is mennyire kepes lesullyedni a lejaratasban. De ez mar eleg ahhoz, hogy feljelentest tegyek ellened. Majd a hup-rol kiindulva eljutnak hozzad, es felgongyolitik ezt a lejarato kampanyt. De nezd a pozitiv oldalat: a karteritest majd valamilyen jotekonysagi celra ajanlom fel...

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

jelents fel, de vigyázz nehogy visszájára forduljon!
egyébként eléggé gyáva szar jellemre vall, hogy rohangálsz feljeletgetni - téged is kb. 50 -en feljelethetnének innek, mert olyan kiejlentéseket teszel.
gyerünk, hajrá!
úgyis pótmagánvádas lesz, de ott meg nem fogsz tudni semmit bizonyítani. azt sem értem, hogy milyen jogállás alapján akarsz feljelentést tenni, de nagoyn kíváncsi vagyok, így hajrá!

ez eleg gyenge volt. Akkor egy kis fejtagitas: mas valos vagy velt sara nem nullazza le a te valos saradat. Az en jellememrol meg mar kar ertekezned ez utan. Ertem, hogy probalod menteni a borodet, de te is erzed, hogy ez nagyon gyenge. Az mindenesetre latszik, hogy beijedtel rendesen. De hadd biztassalak: vard ki a veget :-)

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

amennyire nagy arccal kezdtel, annyira szanalmasba fordultal. Eloszor is 3 napig lapitasz, aztan mikor irok neked, hogy wtf, akkor mentegetozol, hogy jaj-jaj, nem voltam hupon azota. Aztan a valaszban megadod a siofoki viztorony cimet, majd utana arcoskodva azt is, hogy de elmegyunk am hozzad, megsporoljuk az utikoltseget.

En erre azt valaszoltam, hogy ok, akkor feljossz BP-re, talalkozunk a sysadmin day-n, ahol elem allsz es a) megerosited az itteni meresz allitasaidat, vagy b) bocsanatot kersz, ha idokozben meggondoltad magad.

Erre bepanikolsz, es fenyegetozol, hogy bemasolod a hupra az egesz levelezest (amit persze azota sem tettel meg. Hanyadik loditasod ez mar? :-)), es amibol nyilvanvalo, hogy bepanikoltal. Van ez igy, ne haragudj erte magadra.

A levelezesunk amugy itt elerheto: nvik, a rettenthetetlen, bator LOLvag :-)

Es egy kis motivacios video, hogy a jovoben megvalogasd a szavaidat: https://www.youtube.com/watch?v=vuBWbpTJRqk

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

Már "megszoktuk", hogy sj ilyen, feleslegesnek tartom a felhasználója törlését kérni.

Általánosságban nem tartom jónak, hogy egy nem szakmai vitában valaki szakmai teljesítményével próbálsz érvelni, és azt sem, hogy olyan ember felhasználójának törlését kezdeményezed, aki nem totálisan retardált gonosz fasz.

:)

Szerintem meg bárkinek meglehet a bármilyen erős véleménye, de személyeskedésbe és a kinézetével való értelmezhetetlen ócsárolásba nem torkolhat egy beszélgetés. Vagyhát dehogynem, az oviban még előfordulhat de akkor meg jön az óvónéni és elmagyarázza, hogy ez totálisan retardált gonosz faszság volt.

És te Istenhívőnek tartod magad ??? Komolyan ?"
Istennek mi köze van ehhez? Maradjunk már a földön azért, és ne szálljunk el a fellegekbe, mert akkor nagyot esünk a végén. Vagy talán arra az "istenre" gondolsz? :)

"Amit most a Magyar válogatott tett, azt kb 30+ éve senki nem tudta megtenni." A magyar focinak voltak jobb napjai is. De az egy más kor, más mentalitás volt, és azóta a foci is sokat változott. A jelenlegi eredmény inkább tűnik egy erőltetett "fluktuációnak" mint valós tartós sikernek, a múltat figyelembe véve. Ennek pedig nagy feneket kerítenek egyesek.
De ha tartós is lesz az eredmény (amit én kétlek), akkor mégis mi változik? Lesz egy kis öröm az ürömben?

"Egyként szurkoltunk és egyként viselkedtünk az EB alatt"
Ez nagyon szép, de ez nem több mint egy jó buli ami elmúlik. Nem értem, hogy mit akartál ezzel mondani, ha már megpengetted az érzelmi húrokat.

"nem sok olyan esemény volt mostanság ami ennyi embert megtudott mozgatni"
Az embereket a más sportágban elért eredmények miért nem mozgatják meg? Talán mert ott helyén kezelik a rajongást, és nincs ekkora hype train?

Egy másik kérdés, más sportágakra miért nem szállnak rá a „trollok”? Talán mert nem tolja az állam ilyen látványosan a szekerüket?

"Én sem vagyok egy foci fun + drukker + semmi."
Mégis úgy viselkedsz valamiért.

"De ebből te semmit nem értesz meg."
Nyilván csak te érted a világ működését.

"Nem igazán mennek ki a meccsekre mostanában"
Mert nincs miért kimenni. (Ha EB-t nyernék, akkor sem változna sokat a dolog)
Mert a nem fanatikus ember nem érzi jól magát az ultrák közt.
Mert összefolyik a politikával a foci, és ez sokakból kapásból ellenérzéseket vált ki.
Mert az egésznek csak világeseményeken van „tétje”, amúgy senkit nem érdekel hátköznap a kemény magot leszámítva.
A másik meg, hogy a korunk is változik. Moziba se járnak már annyian, mint régen. A társasági programok megváltoztak az elmúlt 50 évben. Ez az élet rendje.