Akkor most stadiont minden faluba?

Nem, inkabb megse. Ez a topik inkabb a rozsaszin gozos, bilibe logo kezu ria-ria-hungaria, etc. topikok ellensulya akar lenni. Eleve, a falabuak egy normalis EB-re (16 resztvevovel) ki se jutottak volna, ha az UEFA fel nem higitja 24 csapatra a mezonyt. Igy gyakorlatilag az osszes europai orszag (hogy pl. a torokok mit keresnek itt, az jo kerdes) reszt vesz rajta. A falabuak egyetlen szerencseje, hogy a norvegok is pont olyan szarok voltak, mint 1 hete a labancok.

Na de miert nem kell akkor megse minden faluba stadion? Hiaba irtak ma tortenelmet a falabuak (mondjuk a mazli faktor vegig jelen volt az uton), a lenyegen nem valtozat: a magyar(orszagon jatszott) foci (meg amit hozza lehet kotni, stadionokkal, mlsz-szel, megbundazott meccsekkel, etc) ugy gyalazatos, ahogy van. Nem csoda, hogy a stadionok konganak az uressegtol. Egy megzakkant megalomanias (szinten falabu mukedvelo) bohoc hobortja. Ha valodi fuvet hasznalnak a palyan, legalabb legelonek meg jok lesznek a stadionok. 10 ev mulva a kobor allatokon, hajlektalanokon kivul mas ugyse fogja ezeket latogatni. Just for my $.02....

Hozzászólások

Szoval az hogy 3 koron keresztul nem kaptunk ki, es csoportelsok lettunk, az szerencse?

--------------------------------------------------
Hell is empty and all the devils are here.
-- Wm. Shakespeare, "The Tempest"

Masik topicban volt, hogy azert jo a foci, merthogy a favellakban a mittudomen milyen Ronaldo a peldakep, es ezert az utcakolykok probalnak inkabb a fociban sikeresek lenni, es igy kitorni a nyomorbol, ez ad nekik erot es mindent lebiro akaratot.

A borsodi ciganygyereknek, meg a magyar nyolckeres utcagyereknek miert nem jar ez a kapaszkodo?

Az a helyzet, hogy jár:

https://www.dvsc.hu/hirek/balogh-norbert-egyre-kozelebb-a-celhoz

https://hu.wikipedia.org/wiki/Balogh_Norbert

http://heti-valasz.hu/itthon/mint-a-filmekben-116956

----
"Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat."
Instant Coelho

Nem kell minden faluba stadion, de azért falábúaknak se nevezzük őket. Nem gond, ha nem szereted a focit, én sem vagyok rajongója. De szépen és eredményesen játszott a válogatott, szerintem legalább egy minimális tisztelet jár nekik.

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…

+1

Én se szeretem a focit, mondjuk nagy ellenvetésem sincs ellene. Az EB-re kíváncsi vagyok, örülök, hogy kint a magyar csapat, és szurkolok, ennyi. Ettől függetlenül nem szeretném ha ez lenne az indok még több stadiont építeni. Először legyen minden kórházban egy guriga wcpapír, és egy pár elem a vérnyomásmérőbe.

a roszaszin gozos szurkereknek majd az oszi BL es EL selejtezok lesznek a hidegzuhanyok..

ahhoz kepest meg szoros is volt a meccs. Muhaha...

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

Gondolom ha nem lett volna tatárjárás/török hódoltság vagy holokauszt az őseidet nem engdik be az országba.. :)

stadionok: Király Haladás * Folyamatban; Juhász Videoton * Folyamatban; Guzmics Krakkó; Korhut Loki * 2014; Pintér Fradi *2014; Elek Diósgyőr * Folyamatban; Lovrencsics Poznan; Stieber Nürnberg; Gera Fradi *2014; Bese MTK * Folyamatban; Dzsudzsák Török hokitoki; Szalai Hannover; Németh AG

^ a tegnapi válogatott tagjait jelenleg 2 új, befejezett stadion érinti. az itthon játszó nem kiöregedett focistákat pedig kérik majd külföldre, szóval ez a szám még nemigen fog nőni számottevően - bármi építését is fejeznék be. a stadionok témáját természetesen nem kellene a válogatotthoz keverni, nagyon sokadik lépcsőben lehet hatása e téren a minőségre **. annak, hogy hivatalból odakeverik az tapasztalható, de nem a focistákon kellene csattannia, mert ez pl. nem túl fair. nem is igazán neked szól, de a hely stimmel.

** én nagyra tartom az afrikai focistákat, miközben szó szerint porban nevelkednek, talán ez jó példa.

a gyalázatos jelzőre részint rá lehet bólintani, de ennek rengeteg oka van. elég fajsúlyos a folyamatosan változó igényekhez igazodni képtelen -legfőképp- hazai szakembergárda, a klubokat meg átigazolásokat átható korrupció (hasraütve Komora és Furulyás néhai szavai ill. tettei jó nyomai ennek). anélkül, hogy a miller focistáinkat egy percre is sajnálnám, ők rém praktikusan alkalmazkodtak ehhez az egészhez, 800 méter per meccs lefutása után is megkapják a fizetésüket, hiszen a színvonal igazából le van szrva, ráadásul a fizu még további résztvevőknél is csilingel. olyasmi ez, mint egy random áruházláncot bsztatni, hogy nem itt adóznak, trükkösen adóznak - miközben nulladik lépésként a hazai szabályozás adja meg a lehetőséget a trükközéshez.

ha megindulna fölfelé ez az egész focitéma, és ennek többen is örülnének az remélem nem okozna neked fizikai fájdalmat. szóval a "nélkülözhetetlen" ellensúlyozó munkádat nem ezen stadion & szarfoci vonalon kellene folytatni, mert ez felfelé mutat és sokaknak okoz örömet. Dárdaitól kezdve engem is meglepett ez az egész és épp van némi reményem az elkövetkező 5-10 évre.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

+sok
És ha már stadionok... én is hallottam/olvastam már olyan véleményt, hogy ugye, hogy csak jó dolog ez!? Hát hogyne: kár, hogy a stadionok kb. még most épülnek, hozzájárulásuk ehhez az eredményhez nagyjából semmi. Max annyi, hogy a szétbombázás miatt esetleg van olyan játékosunk nem tudott annyit edzeni, mint kellett volna.

Amúgy értem én, és szükséges ez... de a szánalmas oktatásunk, a roskadozó egészségügy, a járhatatlan utaink, 23587465 féle adóterheink után pont Qvára semmi értelmét/hasznát nem látom a főkobold mániájának. Mondjuk... talán olyan szempontból szerencsések vagyunk, hogy nem az űrkutatás a szerelme, hanem "csak" a foci...

"én is hallottam/olvastam már olyan véleményt, hogy ugye, hogy csak jó dolog ez"

tegyétek már a hátsó zsebbe ezeket a véleményeket. mi a fene köze van az EB-hez? olvastál ilyen véleményt? na de meglepő. vagy a politika ezt önti? huhh akkor az jajjdenagyon kemény, nagyon meglepődtem most is. legalább ezt ez egy hetet várjátok már ki vele, aztán majd folytatódhat a rém izgalmas stadionosdi.

"Amúgy értem én, és szükséges ez"

nem szükséges, de nem is tartozik ide.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

"tegyétek már a hátsó zsebbe ezeket a véleményeket"
Bocs már, nem tudtam, hogy nem szabad elmondani a véleményemet vagy ha mégis, akkor sem meccsnapokon. Van millió magyar sportág és tehetséges sportoló, akik sokkal jobban megérdemelnék a támogatást, olyan szurkolókkal, akik örömükben/bánatukban/unalmukban ráadásul nem is kezdenek el autókat/fákat/műtárgyakat rongálni. És mégis csak a foci, a foci, a foci, a csapból is...

"nem szükséges, de nem is tartozik ide."
Pedig de, igenis szükséges! Mert azért az olyan stadion nem stadion, ahol nincs egy fedett lelátó, ha leülsz szétesik alattad az elkorhadt ülőlap, nem lehet sötétedés után meccset játszani/edzeni, ahol a mosdók/vizesblokk látványára az undor és a hányinger kerülget. Az sem állapot, ami pl. pár éve Debrecennel volt: az ellenfél felül repülőre, majd kipihenten Pesten leszáll és játszik, míg a mieink Debrecenből utazzanak órákat zötyögve a nagy kies fővárosunkba... Igenis szükséges szerintem, de nem ész nélkül egyszerre 20, amikor csillió sokkal nagyobb baj van az országban és minek a legutolsó 4000 fős tanyára is 6000 fős stadion!?

nézz vissza 4-5 témát: ez böffen fel belőle, EB bevezetéssel. tőlem tényleg azt mondasz el amit akarsz, idebökheted a stadionok fűszálának színétől kezdve a kedvenc töltöttkáposztád receptjét is, de hiába írod és írjátok meg többen és ötödjére is, ez itt ebben a környezetben oktalan.

viszont ha nyitsz egy szálat, ahol nem EB-ről van szó és odabököd a stadionos fájdalmad, alkalomadtán még én is be fogok böffenteni, akár bólogatva. fedett/nem fedett, rohadó lóca, sötétedés, repülőút, kell/nem kell, mutyi/nem mutyi, tanya/nem tanya. érdekel, csak nem itt.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

érdekel, csak nem itt.

te miota parancsolgatsz a csizmadon kivul barkinek is? Mert akkor vizesnyolcas, oszt lehet a balfeneken elhuzni. Ha nem tetszik a tema akarmiert, akkor scrollozol, whatever, de az arcod vegyed mar takarekra, es ne csibaztass be itt senkit, ha nem nagy gond...

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

nem volt itt semmilyen parancs, azt a te magad képzeled oda - biztosan tudod miért.

témához: az EB konkrét esetére és bevezetésével miképpen érkezik ide a stadionok témája? a politikából ön-vállveregetésként hallottátok tegnap, vagy valami elemi iskolás fórumból lett beemelve ide? vagy csak valamilyen megelőző műveletként, ha valaki ezzel érvelne? azt gondoljátok esetleg, hogy aki éppen szurkolóként örül az már új aranycsapatot is lát, és fékezni kell, vagy mi? mindegyik sántít persze, az is látja aki nem akarja, szóval mi az oka az ezen lovaglás helybéli idejének? vagy valami Orbán-gyűlölet felböffenésének a lehetősége? ezek miatt miért kell belekeverni egy nemzeti válogatottat akik éppen Franciaországban verik és fele arányban igazából addig látnak hazai stadiont az elmúlt években, amikor két hétig táboroznak mielőtt indulnak a célhoz?

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

témához: az EB konkrét esetére és bevezetésével miképpen érkezik ide a stadionok témája?

ne faraszd magad ennek megertesevel, a tippjeid meg csak kozel sincsenek. Meg mi van akkor, ha valojaban nincs is osszefugges? Akkor mar nem is vethetem fel a temat? Akarhogyis, ha nem tetszik, akkor stfu, lehet odebb setalni...

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

shut the f up kapcsán annyit akarok mondani így a legelején, hogy a tiniknek odaverő oktalan arcoskodást és személyeskedést nálam feleslegesen tolnád - immunis vagyok rá, általában nem érdekel ki hogyan égeti magát.

ha annyit szerettél volna mondani, hogy nincs összefüggés, akkor az ennyivel elintézhető, ha az átlagnak megfelelően nincs válasz akkor a "nincs közöd hozzá" nekem többet mond a szint alá terelt társalgásnál. utóbbival nem fogok semmit kezdeni, a lovári stílus nem az én asztalom.

a nemtetszésem akkor egy időre szünetel, mert ha van értelmezhető oka az időpontnak arra tényleg kíváncsi vagyok továbbra is. ha nincs oka a szálat bevezető blokk ellenére sem, vagy nincs közöm hozzá, akkor akár válasz hiányából is érteni fogom.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

"legalább ezt ez egy hetet várjátok már ki vele, aztán majd folytatódhat a rém izgalmas stadionosdi."

állás folgalás nélkül, de azért vicces, hogy a blintux az örömködős topicba szarik, akkor minek megy oda, és rontja el másnak az örömét, ha sj nyit egyet külön, akkor meg az se jó...

de. láthatólag van, pl idézett mondat, amit nehéz másképp értelmezni, mint hogy mindenki kussoljon, aki az euforikus örömön kívül mást merészelne a téma kapcsán felhozni, ami érveléstechnikájában sincs messze az említett kollégától, és hát igazából stílusában sem nagyon.

"normalis EB-re (16 resztvevovel)"

Definiáld már légy szíves, hogy normális EB. ugye tudod, hogy volt már EB 4 résztvevővel is. Az sem volt normális?

----------------------------
Előnevelt csirke kapható!

torokok mit keresnek itt

Egy része Európában van, másrészt Magyarországon is itt voltak 150 évig, a tőlünk délre fekvő európai országok területén "kicsit" többet időztek :)

szánalmas jó pár ember hozzászólása itt..

EB -> válogatott -> siker | jó meccsek! kurvajó meccsek voltak! Nézte a sok balfasz jános aki most itt fikázik össze vissza ?

Szerencse? Jah az is kellett, de a szerencse kurvára nem elég ehhez. Ennyi erővel BlintTux* is elmehetne a PokerVB-re és hagyatkozhatna a szerencséjére, mert tudása nem lenne sok hozzá, meglátjuk meddig jutna, ha már "e-sport" szóba (egy másik hasonló topicban) jött.

nc*