3-3

valaki pls erősítse meg, hogy tényleg ennyi, mert egyelőre nem hiszem el

Hozzászólások

Úgyse nyerjük meg az EB-t, felesleges a nagy örömködés xD
Meg a döntetlen az döntetlen, nem nyertünk most sem, meg múlthéten sem...

Menjel mar a nenikedbe. Nyomogasd a Starcraftot vagy akarmit az esport-odon. LOL.
Itt rohadtul nem (csak) a foci a lenyeg, hanem az, hogy VALAMI KORUL egyutt orul az egesz nemzet es egyutt buszke a magyarsag!
Nagyon nagoyn regota nem volt ilyen!
Hogy ez a pillanat most epp a foci miatt jott el, ez egy dolog.
Btw, szamomra is erdektelen volt eddig a foci, de most itt sokkal tobbrol van szo! Szurkolj te is a magyar valogatottnak inkabb!!!
Es amugy kurvara nyertunk! Ez is mar minden varakozast, almot felulmult!!! Veretlenek vagyunk!!! Es csoportelsok!! A csoportot megnyertuk!!!

az index szerint is 3-3, es csoportelsok lettek a falabuak...

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

3:3, par kulcsembert pihentetve.
ebben a felallasban 3x vezetve.

komoly volt, ezt meg az asszony is nezte. sot b+ elment tippmixet tenni :DD

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

ezek szerint nem csak én álmodtam ezt??? :)

Simán benne volt az is, hogy nyerünk. Óriási lett volna kiütni a portugálokat a csoportkörben! De nem szabad telhetetlennek lenni, mert ez így is gyönyörű volt!

Még, hogy gyönyörű, egy vicc az egész, napok óta zengenek az utcák, vonul a sok birka, mintha ezek bármit is jelentenének. A sportot csinálni kell, nem nézni, meg tombolni egy semmutmondó döntetlen miatt..más oldalakon volt, aki egyenesen indokoltnak látja ezek után a stadionépítéseket, nevetséges és rettenetesen bosszantó ez az egész még ilyen ritkán is.

Mocsoda erzelmek mindket oldalon.
Eloszor is nyilvan akik most unnepelnek, azoknak a 99%-a teljesen normalis ember. Es az is lehet, hogy a fele eleteben nem nezett EB-t, de most akar egy kis hangulatot.
Most azert utalni valakit mert drukkol a csapatnak, vagy azonositani oket eroszakolokkal pont olyan szelsoseges mint ugy csinalni, mintha nem lenne a tomegben olyan, aki tenyleg borogatja a kukakat, es rongalja az autokat. De nem azert rongal autot mert focidrukket, hanem azert focidrukker hogy legyen alkalma elszallni agyilag.

---
Dropbox: http://db.tt/XMk0ssk

Nyult barki is az autodhoz? Mert ha nem, akkor ez bizony egy csunya eloitelet volt reszedrol.
Elarulom neked, hogy a hozzad hasonlo fanyalgok altal kulturaltnak tartott Nemetorszagban, vagy az UK-ban ugyanigy utcara vonulnak az emberek egy nemzetkozi versenyen szerzett gyozelmet unnepelni.

mitől tartasz? felborítják, megkarcolják, felgyújtják vagy mi? vagy román rendszámod van? még az RTL sem tudott rongálást mutatni, nem hogy magánvagyont érintő rongálást. focibuzizol cigány szlenggel? téged paksibuziztak, wow-buziztak rákegyeki feltéttel? nem te voltál az, akinek az sem tetszett, hogy traktorok vannak az úton dolgozó emberekkel, hogy legyen kenyered? mert elnyomják az 5.1 hangját.

nálunk fejlettebb kultúrájú országokban egy nem várt teljesítmény után 2 napos fesztivál van, nem igazán rinyálnak még azok sem, akik tesznek az egészre. a németeknél egy erős csoportkörös meccs után minden második kocsit zászlókkal díszítettek már 10+ éve, sörpadon vigadtak hajnalig még faluhelyen is. engem nem zavart különösebben, pedig egyáltalán nem érdekelt a német foci, nem hogy csoportkörön - hiába pattogott mellettem minden német. de ha zavart volna szerinted teleírogattam volna a netet?

nem lehet, hogy neked valójában a valós világgal van bajod? azon nemigen lehet segíteni.

** uhh jó sok kérdésem van :)

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Nem az a baj, hanem hogy a mai napig változatla na helyzet!
Sokszor fél órát kell menni 40-50-el mire meg lehet előzni a böszmeséget!
Annyi pénzből amennyiből az ezredik stadiont építik, inkább építhetnének ezeknek külön utat! Mivel nekik mindegy min haladnak, a sima földút is jó lenne.
De nem, minden szarra elveri inkább a pénzt a buzi orbánka...

> Sokszor fél órát kell menni 40-50-el mire meg lehet előzni a böszmeséget!

Azt próbáltad már, hogy indexelsz, (visszaváltasz, ha szükséges), kigyorsítasz, elhaladsz mellette, majd visszatérsz a sávodba? Nekem ez a technika szokott működni, még sosem ragadtam be fél órára egy lassú jármű mögé.

Vagy figyu, kapitalizmus van, szavazz a pénzeddel! Ne egyél, ezzel csökkented az igényt az élelmiszerekre, azzal pedig megszűnnek a traktoros munkahelyek.

te meg hulye. De komolyan. majd ha nagy leszel, akkor megerted, hogy olyan, mint 'a nemzet orome' nem letezik. Ertem en, hogy te most erre csattogtatod a bohocot, de probald meg felfogni, hogy rengeteg embert hidegen hagy a foci, kulonosen a magyar foci...

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

Engem pl. abszolut hidegen hagy, megis tudok annak orulni, hogy olyasmit ert el a magyar csapat, amihez evtizedek ota meg csak kozel sem kerultek.
De ugyanigy tudok orulni barmely mas sportagban elert eredmenynek.
Hogy miert? Mert nem bassza a csoromet masok sikere, illetve pont nem sajnalom a szurkoloktol sem, ha barataiknak erzik az amugy tokidegen sportolokat, es egyutt unneplik veluk a sikert.

Csak a nagy testvér kedvéért: János az.
Különös fintora a sorsnak, h valaki az ő állapotában egyáltalán írni tud! És miről? Hát arról, h mások(!) szeméttel árasztják el a netet. Amiket ő idebiggyeszt az nem szemét - hát nyilván - az akkor is HAM, mindenképpen HAM.
Nem értem: ha valaki tendenciózusan minden alkalmat megragad, h ha a magyar, nemzet szavak felmerülnek, akkor azokat valami otromba trágársággal együtt artikulálja, vajon miért magyar nyelven ír könyvet? Miért nem mondjuk héberül...most pont ez jutott az eszembe valamiért?

Zozoka, vegy erot magadon, es probald meg targyszeruen nezni a dolgokat, es ne vadold az embereket, ne orulj annak, ha megbuntetik oket. Tudjuk, hogy nem vagy tokeletes, de sajnos az is fajdalmasan nyilvanvalo, hogy felkegyelmu vagy, akinek csak arra telik, hogy beall horogni - ha a tobbiek mar elkezdtek, mert magadtol meg ennyire se lennel kepes...

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

Szánalmas szimptómáinak egyike - amiket rendszeresen prezentál - , h kicsinyítő képző használatával reméli mások fölé helyezni önmagát. Ezt a szögegyszerűségű pszichére utaló primitívséget akként kéretik értékelni, mint annak a tudatalatti beismerését, h attól fél, h a normál kommunikációban alulmaradna. Ez persze az ő állapotában adekvát reakciónak tekinthető.

Számomra mindég megmosolyogtató, ha valaki a cionista-kártyát dobja be egy vitába. Főleg, mert ezzel nem lehet vitázni, mert: te ellenség vagy, hazudsz. De hogy ezt valaki Behringer névvel teszi (ha már itt vagyunk), az külön csavar.

Disclaimer: ezzel az egésznek a "mekkora marhaság az egész" (nem vagy magyar, mert nem úgy gondolkodsz, biztos nemzetellenes lázító vagy, whatever) színezetet szeretném adni. Óvoda.

Távol álljon tőlem, h sj-t helleri, kornisi, esterházy-i, baueri stb (képzelj ide egy hosszú listát) "magasságokba" emeljem, de valóban nem értem, hogy ha már ezek egyszer magyargyűlölők - mert hát azok - akkor miért írnak magyarul? Ha annyira megvetnek, lenéznek minket, akkor miért használják a nyelvünket?
Nem tudom milyen oviba járhattál, ahol ilyen kérdésekkel foglalkoztak!
Totálisan abszurd, h vannak akik ellenségesen viszonyulnak a válogatott sikeréhez. Nem arról van szó, h közömbösek, nem érdekli őket, hanem odáig pofátlanodnak, h leszólják az örömünket. Ők az ellenfélnek drukkolnak. Ha pályára léphetnének öngólt rúgnának. Nos, ha el akarjuk képzelni, milyenek voltak azok akik mondjuk Budapest ostrománál a közelgő orosz csapatoknak segítettek, rádióztak titokban és vezették a magyarok hátába az ellenséget, akkor most nézzük meg korcs fattyaikat, ahogy kárognak a győzelmünkön. Ők azok.

Jó ember!? Az megvan, hogy fent konkrétan hazaáruló korcs fattynak neveztél amit én csak úgy... huss elengedtem!? Erre van pofád visszajönni ide és még te akarod azt mondani, hogy én szidalmazlak? Na húzzál vissza a homokozóba és keress valami szintednek megfelelő elmeroggyantat...

kuldd be apadat, elbeszelgetek vele, hogy tehette ezt, hogy egy ilyen magadfajta IQ20-as pszichopatat szabaditott a vilagra...

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)