F1

uhh ez a mai futam eleg kiraly volt. bar ilyen lenne mind!

(Hamilton drukker; Rozi ellenszurkolo; kicsik szurokoloja; emberi tenyezoket [hibakat stb] nagyon biro fotelszurkolo on.)

Ricciardot kicsit sajnaltam, dehat ez van, kis senkikent en magam regen megtanultam: lesz meg oda is leosztott lap majd valamikor. egyebkent a Renaultnal nem rosszul dolgoznak, marmint a hajtaslancot erintve. a RB igazan halas lehet nekik, hogy nem hajtottak el DM-eket a rakba tavaly.

ui ez egy nagyon eros mezony, az eletemben futo szeria egyik legerosebbike. nehany szabalyvaltozassal tenyleg naggya lehetne tenni. talan majd jovore.

Hozzászólások

Mondja gyerek délelőtt: "Szakad az eső Monacóban"

Mondom neki, "Hajaj... eső, Monaco... Raikkonen a falban..."

Hát mit tesz isten... Azt mondja, "Honnan tudtad?"

Ahahaha.

--
trey @ gépház

Csak nem értem, miért kellett az első 7 kört elpazarolni a safety car alatt? Lehetett volna esős rajt. Olyan sebességet kell választani, hogy ne menjenek falnak. Nem értem, autóversenyen miért kell eső miatt safety car rajt? Nem volt ez akkora monszun.

Tegnap az adac-en ahogy elkezdett esni az eső 160ból több mint 25 egyből kicsúszott. Valami 25 körül vesztették el a fonalat a kommentárok. :D

https://www.youtube.com/watch?v=pkKWcu95oeI Ez csak az egyik kanyarból egy részlet. :D

Ennyit láttak a pilóták:
http://i.imgur.com/Q4hjaZd.png

Én teljesen megértem ha óvatosak.

Force India szurkolóként amúgy is fülig ért a szám Perez 3. helye miatt, na de a célegyenesben, utolsó 200 méteren történő Rosberg-előzés Hulkenbergtől... Na az méltatlanul kevés kommentet kapott. Remélem nemsokára tele lesz a YouTube a visszajátszásokkal :-)

Tényleg jó verseny volt, és most valahogy ez az öntelt hólyag Hamilton is normálisnak tűnt a pódiumon.