Telefonvásárlás: S7

Fórumok

Sziasztok!

Minél jobban belemegyek annál jobban vesztem el a képet. Telefonvásárlás előtt állok, 5. éves androidos samum megadta magát, és gondoltam nyitok egy új fejezet az aktuális csúccsal. S7 edge-el fekete színben szimpatizálok, viszont eddig életemben mindig előfizetés mellé telefonszolgáltatótól vásároltam telefont. Ott biztos minden le van papírozva, gyártói garancia, gondtalan évek, vagyis így gondoltam és így is történt.
Most ugye előfizetés mellé kedvezőtlen ajánlatot kaptam a szolgáltatótól, mind telefon árban mind az "új" előfizetés terén, úgyhogy marad a bolt. Nézegetem őket árukeresőn, igazából számomra a boltok is anonymek, nem ismerem őket, ki a régi és jó ki új vagy kókler. A garancia kérdéssel se vagyok tisztába, említenek 1+1 évet, 1+2 évet, forgalmazóit, gyártóit garanciákat. Valaki segíteni tisztába tenni a dolgokat? Budapest (Budai oldal előnyben) :) Köszönöm!

Hozzászólások

Anno egy alkalommal azt tettem hogy a régi előfizut felmondtam és újat nyitottam, mert új előfizuval jobb ajánlat volt.
Ma a szám hordozhatóságával, akár szolgáltatót is válthatsz!
Ez csak az én véleményem. :)

............
Tegnap nem csináltam semmit, ma folytatom, mert nem lettem kész vele! :)

Hasonlóan döntöttem én is, csak én egy 6 éves sony-ról váltottam. A telefonnal hardveresen és szoftveresen sem volt probléma, csak eljárt felette az idő és nem tudta tartani a lépést a mával. Nézegettem egy ideig a telefont, majd elhatároztam és vettünk egyet-egyet a páromnak és nekem.
Én a következőt tapasztaltam vele, mint negatívum: Random eldobja a mobilhálózatot és csak segélyhívás érhető el .

Nem csinálja sokszor, vagy csak nem veszem észre.

Minden Samsung készülékre 1 év gyártói garancia van amit ki lehet terjeszteni 1 évvel úgy hogy ha regisztrálsz a my.samsung.hu oldalon. De nekem már 4. Samsung telefonom döglött meg, pedig mind "csúcstelefon" volt. A mostani Note 4-em 4x volt szervizbe és most már ott tartok vele hogy kaptam csereutalványt egy új telefonra, de erősen gondolkodom hogy lemondok a Samsungról....