Lassan felejthetjük a flash-t

"In a plan outlined last week, Flash will be disabled by default in the fourth quarter of this year. Embedded Flash content will not run, and JavaScript attempts to detect the plugin will not find it. Whenever Chrome detects that a site is trying to use the plugin, it will ask the user if they want to enable it or not. It will also trap attempts to redirect users to Adobe's Flash download page and similarly offer to enable the plugin."

http://arstechnica.com/information-technology/2016/05/html5-by-default-…

Hozzászólások

Megunták, hogy hetente új Chromeot kell kiadni a flash miatt? :D

Itt a squid amúgy is tiltja, kivéve pár siteot (pl. KSH), szegény az IE sorsára jutott. :)

Foglalkoznanak inkabb azzal, hogy letiltjak a JS-t defaultbol es csak akkor fut, ha engedem.

Ez másokat is zavarna. Igény van arra - teljesen jogosan - a honlapgazdák részéről, hogy az ingyen kontentért cserébe várnak valamit. Még mindig jobb egy esztétikus reklám, mint egy statikus fizetett cikk. De ez teljesen más téma. Ha nem lenne JS, akkor megoldanák szerver oldalon a reklám generálást. A JS nagyon sok másra is kell, vagy legalábbis használva van. Nekem bejönnek a JS interakciók, ha jól vannak megcsinálva, ha viszont akadozik az egész szar oldal, akkor persze felkapom a vizet, és bezárom a tabot :). De hogy egy böngésző totál letiltsa alapból, az jelenleg elképzelhetetlen minden szereplő részéről (kivéve azokat, akik lynx szinten böngésznek és nekik az jó).

--

ha viszont akadozik az egész szar oldal, akkor

... megnyomom az F8-at és úgy áll le a JS motor hogy öhöm es bódottá: az oldal lényegi része már betöltődött, ha mégis van valami JS-es nyavaja rajta ami kellhet: újra F8 - visszakapcsolva.
(persze a cpu burning kód nem folytatja a futást, ez nem freeze opció)

~~~~~~~~
deb http://deb.uucp.hu/ wheezy yazzy repack

Akkor feleslegesen fizettem be fel eves flash tanfolyamra? Az oktato azt mondta ez a jovo


------------------------
Jézus reset téged