Microsoft Auto-Scheduling Windows 10 Updates

Now, as we near the end of the free upgrade period, Microsoft’s malware-like upgrade system is becoming even more intrusive by autoscheduling upgrades to Windows 10. I noticed that the Windows 10 upgrade reminder pop-up on a Windows 7 PC was no longer asking me to upgrade; instead, it’s now informing me that it has already scheduled an update for May 17.

http://www.tomshardware.com/news/windows-10-auto-schedules-updates,3180…

Hozzászólások

Az a jó, h van olyan spec vasunk, aminél a gyártó küldött mailt, h véletlen se frissítsünk 10-re, mert nincs jó driver.

"Funny how they advertise it with "300 million people have already upgraded".
I just came to think about when Sadam Hussein was getting 99% of the votes in the Iraqi elecctions back in the days..."

Eheh. No igen.

Ha be írom a googleba hogy gwx, akkor már jó ideje az első találat a gwx control panel.

Ha már komolyan vesszük: bár töredelmesen bevallom nem tudom mi az a grey wolf akármi, de szinte biztos vagyok benne, hogy international is nagyobb érdeklődésre tart számot a gwx panel, mint az. Biztos jó az a bing, de ez távolról hunyorogva nem nagyon látszik rajta. Gondolom az appstore mögött is az van, botrányszar.

Komolyan, Ti mertek tartósan használni, online Win 10-et, - GWX-kontrollpanel általl "full-kiherélten"?
Biztosan jó ötlet? - (Egyszer már kérdeztem hasonlót, de érdekes módon, egy reagálás sem volt...)
:)

Köszi az infót, - nem tudtam, - de még 7-esen sem merném tartósan használni, - nem is olvastam komolyabban utána, - mert egyszer, amikor demószerűen kipróbáltam, elborzasztott a változtatás mennyisége. (Kizártnak tartom, hogy ezek után egy ilyen Windows-t ne lehetne a telemetria útján "profilizálni".)

Valószínűleg azért, mert még a kérdés sem érthető.
Mit is szeretnél kérdezni pontosan?
GWX Control Panel Win7/8/8.1 -re van, az idegesítő "frissítsmár W10-re" ablakokat tüntenti el. Ha a W10 már fent van, akkor semmi jelentősége. Mitől is lenne ez "full-kiherélt"?
szer.: Szerintem te nem ezt a control panelt használtad, hanem valami mást. Ez nem csinál mást mint a gwx.exe-t eltünteti, letiltja az ezirányú frissítéseket, és törli azokat a frissítőfájlokat, amiket esetleg már letöltött a gwx.