Az évtized játéka: The Witcher 3: Wild Hunt [Spoiler Allert!]

Mivel kijött a Heart and Stone DLC, elővettem újra a játékot, és annyira magába szippantott a játékélmény, a tökéletesen kidolgozott világ, a szereplők, a zene. Az, hogy a torkom elszorul, amikor a "Véres Báró" elmeséli, hogyan vesztette el a még meg nem született gyermekét, vagy amikor Geralt megtalálja Cirit a Ködszigeten, akkor nem azt látom, hogy húdejó a játék grafikája, hanem azt, hogy ott egy ember szíve épp megszakad. Nem hibátlan a játék természetesen, de a világa él, lélegzik, szuszog, böfög, fingik, zenél, csiripel. A karakterek élnek, személyisége van az összes NPC karakternek (nem a sétáló parasztról beszélek), dialógusokkor nem azt várod, léphess már tovább. Amikor Skelligén a hegyek árnyékában szinte érzed a hideget a csontjaidban, annyira beszippant a játék világa, ezt más játékoknál maximum pár percre éreztem, itt a játék 90%-a ilyen. Még kérek ilyet, remélem nagyon sokáig ilyen minőségű tartalmat ad ki a készítő csapat! Minden tiszteletem az övék!

Hozzászólások

meg mindig nincs kedved atnevezni az igazi cimere? :)

Sajnos a Linuxos portról erősen hallgatnak.

☆☼♫♪♫♪☼☆
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

Múltkor találkoztam a Skellige-szigeteken egy druidával, aki elpanaszolta, hogy sok másikat megszállt valami kór és nem bírnak beszélni. Azt mondta, hogy a szóbeszéd szerint ha rendesen megijesztjük őket, akkor elmúlik ez és újra tudnak beszélgetni.

Persze, hogy segítettem egyikőjükön, úgy, hogy álmából felcsörömpöltem vagy öt ónedénnyel, miközben a szomszéd fáról rászabadítottam egy méhkast. Azon nyomban elkezdett ordítani. Majd miután rájöttem, hogy mit is mond, felfogtam, hogy most szakítottam meg a három éves némasági fogadalmát. Azt hittem, megütöm azt a vicces kedvű druidát.

--
The Elder Scrolls V: Skyrim

Na igen. Poénok is akadnak. Megtaláltad már a legjobb kardkovácsot? A neve finom utalás egy tarantino filmre.
De vannak benne poénos utalások más tarantino filmekre a hófehérke és a hét törpére, csak figyelni kell. :)

---
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt.
Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

Népmesei utalásokkal tele vannak Sapkowski könyvei is, konkrétan a hófehérke mese teljes újraértelmezése, a piroska és a farkas feldolgozása, minden ilyen megvan. ;)

Imádom, hogy a legutolsó mellékküldetésnek is emberi oldala van, nicsen egyszerű menj oda, hozd vissza ezt, kapsz pénzt küldetés, egyszerűen hihetetlen, mennyi energiát beleadtak, én még ilyen jó játékot nem láttam.
--
"Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live." John F. Woods

Get dropbox account now!