Horde keretrendszer: postafiókba való belépés elhúzódik, majd leáll

Sziasztok.

Szerveroldalon (nem localhost) van egy Horde rendszer (http://www.horde.org ), amin a levelezéseim zajlottak.

Nemrég felfigyeltem, hogy valami barom a .top domainekről napi 60 levelet töm le a torkomon. Spamszűrőt beállítottam, de nem tudtam már megnézzni hogy sikeres volt-e, mert a tárgy szóban jelentkező anomália állt elő. Különböző kliensekről, eltérő oprendszerrel is tettem próbálkozásokat, semmi eredmény.

A böngésző betölti a login formot, de amikor a SEND elmegy, töltődik, töltődik, az eredmény pedig néhány perc után az, hogy a böngésző leáll, kiírja hogy nem tartja biztonságosnak a kapcsolatot, és ennyi:

"A biztonságos kapcsolat sikertelen

A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.

    A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert a kapott adatok hitelessége nem ellenőrizhető.
    Lépjen kapcsolatba a webhely üzemeltetőjével, és értesítse a problémáról.
"

Lila gőzöm sincs mi lehet ez.
Szerveren keresgéltem valamit, hogy ha semmi sem menne, törölném a postafiók tartalmát mindenestül, de nem találtam ilyesmit.
A host az ixwebhostingon van, ha ez jelentene valamit. A kiszolgálón lévő honlapok mindegyike rendben működik, sendmail ok, bár ehhez a horde-nak semmi köze. Nem értem...

Hozzászólások

Nincs véletlenül belépéskor lefutó automata scripted beállítva (pl SPAM, sok-sok szabály, stb), ami elindulhat, és egyszerűen timeout-olsz belépéskor? IMAP szerver logokat is nézegess, hogy ott mi történik!

Valamiért visszaállt minden, már be tudok lépni a horde-ba.
Csak baromi lassan töltődik be a levelek listája.

Kérdés:
Ha a .top kiterjesztésű domaincímeket akarom letiltani, akkor elegendő, ha *.top sort illesztem a spamlistába? Vagy ahány cím érkezik, darabonként rakjam be?

--------
Elértem a spamszűrő listáját.
Kitöröltem kb. 200 címet, mind .top végződésű. Erre már bejött a levelek listája. Majdnem 2000 levél, melyben aktív részvételre buzdítanak felnőtt oldalak meglátogatására, hímtagom kiegészítésére és egyebekre.

Szóval maradt a fenti kérdésem: nemtom, hogyan köl' a top-ot mindenestül tiltani. Kéne, mert az ajánlott honlapok nem érdekelnek, mivel nemi szervemmel és hetero identitásommal teljesen meg vagyok elégedve.

---
--- A gond akkor van, ha látszólag minden működik. ---
---