Kell e félnem, ha a fő email címem kikerült egy nagy látogatottságú weblapra?

Fórumok

Helósztok. Nem rég kezdtem el fejleszteni az egyik népszerű game enginre. A napokban kikerült az egyik munkám, viszont figyelmetlen voltam, és hagytam, hogy azt az email címet rakják ki support címnek, mint amin keresztül kommunikálok a supportal(ez a fő email címem, minden ide fut be, minden erre van regisztrálva stb.) Azóta írtam a supportnak, hogy cserélni kellene, viszont még választ nem kaptam. Szerintetek aggályos a dolog? Ti aggódnátok emiatt? Azért is teszem fel ezt a kérdést, mert a mai napon kaptam egy levelet ami szerint valaki sikertelenül próbált belépni a LogmeIn-embe(hónapok óta nem használtam, most is csak a tárgyat olvastam el, nehogy csali legyen). Elég bonyolult jelszavam van, és kétlépcsős azonosítás is aktív(butatelefont használok hozzá), tehát attól nem félek, hogy belépnek az email címembe, viszont úgy gondolom, hogy ez egy támadási felület lehetItt az első magyar kórházi zsarolóvírus Nektek mi a véleményetek? Kicsit paranoid vagyok, vagy ti is hasonlóan gondolkodtok? A válaszokat előre is köszi

Hozzászólások

Spamek jöhetnek rendesen, de ha okosan kattintgatsz más gondod nem hiszem hogy lesz. Sok embernek van kint a mail címe és szinte mindegyik olyan, aminél az ember nem akarja, hogy turkáljanak benne, még sem szokott ebből gond lenni, ha csak nem célzott támadásnak vagy kitéve és telepíted magadnak a keyloggert :)

---
http://www.vultr.com/?ref=6814182

Én képként tenném ki, ha szükséges mellé egy formmal.

---
A kürtőskalács egy nagy lyuk, tésztával faszán körbetekerve.

egy jo spamszuro csodakra kepes...

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

Köszi a válaszokat. Eddig egy spamse jött, de ma megoldódott a probléma, az egyik supportos lecserélte az email címemet:D A képként kirakás nem lenne hülyeség, de ez egy olyan részen van, ahol egy kattintással lehet emailt küldeni, tehát még ha képként is raknák ki a forráskódban ugyanúgy szerepelnie kellene az emailcímemnek.