Tévézéshez fejhallgatót (fülest) tudtok ajánlani?

Fórumok

Szeretnék egy jó közepes hangminőséget produkáló, kényelmes fejhallgatót vásárolni, amely 3.5mm jack csatlakozós és ha lehet eleve 3 méteres kábellel árulják.

A kényelmességét persze magamnak kell tesztelni, de attól eltekintve tudtok jót ajánlani elfogadható áron?

Nem szánok rá 80000 Ft-ot és a zajkioltást sem igénylem, mert a körülöttem lévők úgyis dinamikusan emelik a zajszintet, ha a jelenlétükben nem reagálok. Bluetooth csatlakozás sem feltétel, nem tudja a tévénk. A tartós jó működést viszont felettébb megbescsülném.

Hozzászólások

A 0-80e Ft túl tág határ - mi neked az elfogadható ár?

Én pár éve kb. 30-ért AKG K530-et vettem, nem kifejezetten TV-zésre, de arra is használható. Ennek pont 3m a kábele és 3.5 jack 6.3 adapterrel. Szerintem kényelmes, engem legalábbis több óra használat után se zavar.
Bár már kifutott példány, szóval tök jó hogy ezt elmondtam...

Amit javaslok:
1. költségkeret kitalálása
2. elmenni pár helyre fejhallgatót hallgatni, kipróbálni, személyes tapasztalatot szerezni. (Egyik haver fejhallgatóját én már rövid távon is kényelmetlennek tartottam, ő pedig fél napokat ült benne a gép előtt.)
3. kitalálni, hogy nyitott vagy zárt amit szeretnél.

Még egy dolog: én nem ragaszkodnék a 3m kábelhez, azzal túlságosan is leszűkíted a lehetőségeidet. Lehet jó minőségű hosszabbítót venni, csinálni vagy csináltatni, főleg hogy nem "audiofil" igényeid vannak.

Nekem drótos van, viszonylag olcsóbb valami ~15kHUF volt (sokéve):
Pioneer SE-M285TV, és 7M-es vezetéke van, szóval több mint elég :-)