A T IPTV vs. "okos" TV-n Netflix vételi lehetőség.

A digitális átállásra hivatkozva T lecsapta az analóg szolgáltatását és kizárólag IPTV-n hajlandó műsort közvetíteni.
Az "okos" TV-ken van egy gomb NETFLIX felirattal és ha valaki kíváncsi és nyomogatja a következő feliratot kapja : A Netflix nem elérhető az Ön országában.
Mielőtt valaki csodálkozni kezdene ezen előtt gondolja végig, hogy a T akar az IPTV xarakodás mellé valami használhatót is engedélyezni a saját hálózatán beül ?
A fiam és korosztálya kb xarik a TV előfizetésekre és vagy letölt vagy valami internetes szolgáltatást keres ahol reklám mentesen, korlátozás nélkül napi 24 órában néz meg azt amit csak akar ;)

infok : https://www.netflix.com/hu/

"Eljött a pillanat, amelyre évek óta várnak a magyar filmrajongók: idén végre Magyarországon is megkezdi működését a világ legnépszerűbb internetes videotékája"

forrás : http://www.origo.hu/techbazis/20160106-iden-erkezik-a-magyar-a-netflix-…

Sikerre vagy bukásra ítélik a „magyar Netflix” modellt? -
forrás : http://www.digitalhungary.hu/media/Sikerre-vagy-bukasra-itelik-a-magyar…

"
A Magyar Telekom Nyrt. ugyanis elindította a MoziKlub szolgáltatását, ami már hasonló modellben működik, mint a Netflixhez vagy a Huluhoz hasonló külföldi óriások. Vagyis nem kell filmenként fizetni, hanem helyette egy 1500 forintos havidíjért lehet hozzáférni a kínálatukhoz, ami egyelőre 60 filmből áll. Mindez persze igen szerény, hisz a Netflixnél 7.99 dollárért (átszámítva 1750 forint, de persze egészen más jövedelmi viszonyok mellett) egy hónapig több mint 75 ezer (!) címhez lehet hozzáférni. Igaz a magyar verzióban a kínálat folyamatosan bővül, és a második hónapban már sorozatok is bekerülnek a repertoárba, és a kipróbálás idejére jelentősen olcsóbb a magyar szolgáltatás. Mint megkeresésünkre elmondták, a Telekom tervei szerint a MoziKlub jövőre már PC-, laptop-, tablet- és okostelefon-képernyőn is elérhető lesz méghozzá bárkinek, akár Telekom előfizetés nélkül is. "

Hozzászólások

T halozatbol (xDSL, 3G, LTE) stabilan mukodik a netflix.

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

Most ezen összefostam magam. (nem) Idehaza nem illegális a film-letöltés (igen, tudom, hogy a popcorn-time torrent-elven működik, de idehaza gyakorlatilag példa nélküli hogy valakit azért bíróság elé citáltak volna, mert ilyen elven működő streaming-technológiát használt). Sokkal inkább kockázatos az ncore és tsai, a poresz visszaosztás és a szoftverek (az utóbbiakkal legalább eséllyel tud pénzt felhajtani a BSA és a NAV). A HVG pedig összeszedhetné már magát, ha már "tech"-rovatot nyitott, mert ez nem több egy légből kapott ijeszgetésnél. Ennyi erővel miért nem írják meg, hogy a piratebay használata illegális, és aki használja az várja a felszólító levelet - ez is kb. ugyanolyan marhaság lenne.

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

A TV-n próbálj meg frissíteni fw-t vagy app-ot.
Itthon van netflix, használom, működik. Van 1 ingyenes hónap, kipróbálható.

Viszont: magyar nyelvű tartalom nem igazán van, magyar felirat se. Ez engem nem is zavar annyira, de sokaknak komoly negatívum.