Betiltaná a kormány az okostelefonokon a titkosító alkalmazások használatát

Fórumok

Attól eltekintve, hogy nyilván csak előrehozták április elsejét, mégis hogyan gondolták a megvalósítást?

Hozzászólások

Nekiugrottak a témának nulla informatikai hozzáértéssel.
Mégis hogy gondolták? Írnak majd az Apple-nek meg a Googelnek, hogy szedjék le a nekik nem tetsző appokat a regionális storejaikból?
Az Apple az FBI-t is körberöhögte.
És mi van azokkal akiknek már telepítve vannak azok a programok? Jön majd Kovács III tizedes, hogy jónapotkívánok jöttem telefontellenőrizni? Vagy majd az utcai járőrök igazoltatnak és ellenőrzik a telefonokat?
Ismét ékes bizonyságot adtak a hozzánemértésből.

Szokásos hanony gumicsont, ne is foglalkozzatok vele.

A triád vezetőket azért nem tudják elkapni, mert az utasításokat 500 éves hagyományos módszerekkel adják át, pl szerencse süti egy szerencsétlen nevével. Ez egy macska egér játék ami sose fog véget érni és csak egyre mélyebbre vezetne.

Hogy védenének ki egy icmp morse kódot ami kódolva van? Ez egyébként egy meggondolatlan példa, de adja magát.

Ezen kívül a telefonok felnyújtását elvárnám a gyártóktól, ha az házkutatásnak vagy elhallgatásnak lenne minősítve.

Megvalósítás : Nemzeti Titkosítási Központ
És persze rovásírásba kell ezentúl kódolni, ihajla..
--
God bless you, Captain Hindsight..

Semmi gondd, majd felteszem APKbol ;) Jah meg a terroristakat mindig is erdekelte, hogy legalis modszerekkel tervezzenek tamadast.

-
Big Data trendek 2016

Mert mindenki azt hiszi ez az áprilisi tréfa ... meg Mari néni még azt valamennyire megérti, hogy többlet adót vetnek ki az internetre de ez már túl bonyolult ... adieu kriptográfia, welcome steganográfia. Tényleg gyün a nagy nemzeti tűzfal, amin belül a rádóamatőr hullámhosszal hasonlatosan fő szabály, hogy csak titkosítatlanul szabad kommunikálni. Következő lépésként vissza kellene állítani Horthy korszakból ismert nyílt szavazásos választási rendszert. Ez a titkos szavazás a dekadens kapitalista nyugati demokráciák ópiuma. (ez az én áprilisi posztom. vicces? :)

nem.
az a baj, hogy már eddig is egy rohadt rendőrállamban éltünk, és a politika nem tett semmit ez ellen, sőt...
az új törvényt még nem olvasta senki, így valójában mindenki csak a kiszivárogtatások alapján mond ítéletet.
az ilyen zagyvaságokat eleve a politikának kellene megakadályozni, lényegében ki sem kellenek kerülnie a közvélemény elé, - de ez utóbbi nem csak az 'emuthatév' meg az 'emutnyocév' baja, ez már előtte is így volt

Mi történik akkor, hogyha rácsatlakozom a céges VPN-re (Prága), mert esetlegesen a főnök jó fej és megengedi hogy Magyarországról dolgozzak egy hetet? Kijön a TEK és rám rúgja az ajtót és mehetek a dutyiba mert dolgozom?