Samsung Galaxy S3 LTE,végső stádium?[Megoldva]

Fórumok

Mit tennétek,milyen irányba indulnátok az alábbi hibajelenségek megoldását illetően?

"Nagyjából 65%-os töltöttségi szint alatt szokott jelentkezni az a probléma, hogy huzamosabb wi-fi vagy mobilnet használat után a térerő elmegy, vibrálni kezd a képernyő és a fényerő felerősödik, majd a telefon újraindítja magát. Újraindítás után sokkal alacsonyabb töltöttségi szintet mutat, és ha nem kapcsolom ki gyorsan az internetkapcsolatot, akkor a folyamatok ismétlik önmagukat. Azt a megoldást alkalmazom ilyenkor, hogy az akkumulátort kiveszem és visszarakom, majd pihentetem a telefont. Újra-bekapcsolás után azonban 10-20%-ot, néha többet, csökken az akkumulátor töltöttsége"

Az Android verziója: 4.4.4

Másfél éves Telekom-os készülék.

Akkumulátor csere?Megpróbálni CM-ot tenni az Andriod helyett?
Vagy nem sok esély van jobbá varázsolni?

Hozzászólások

Factory resetet és akksicserét már próbáltál?

Az akku az holtbiztos hogy haldoklik.

Nekem Galaxy S2-m van. Felraktam rá egy újabb (talán 4-es?) Android-ot. Melyiket kérdésre nem tudnék válaszolni, de többé - kevésbé hivatalosat. Rövid időn belül jöttek azok a tünetek, amiket írsz. Sőt, fél nap alatt teljesen le is merült általában. Volt factory reset, dalvik cache törlés, de ugyanez maradt. Már ott jártam, meghalt az akksi, vettem egy új, jóval nagyobb kapacitásút bele. Az is túl gyorsan lemerült. Végén ki tudja miért, visszatettem az előző Android változatot. Azóta is rendben működik. OK, két, max három nap és lemerül, de már nem villog, nem fagy le és nem indul újra.
Kérdés, Te vagy a szolgáltató frissítette-e az Android-ot rajta OTA?

Ugyanilyen gondom volt és az akkumulátor csere megoldotta a problémát... Ha az akkumulátort jobban megnézed, látni fogod, hogy fel van dagadva középen...

A képernyő vibrálása nálam nem jelentkezett, de a többi stimmel, még a másfél év is. Új aksi megoldotta a problémát.

pont ugyanezek a tűnetek voltak nekem, csak galaxy s2-vel. Akksi csere volt a megoldás.

Akkumulátor cserével megoldódott.
Van még a családban egy S3-as teló, kb. 1hónap különbséggel lett vásárolva.Annak semmilyen hibája nem volt.Akksi cserével próbáltuk az aksit kiszűrni.A problémás teló akksijával az eddig hibamentes teló is produkálta a fent említett hibajelenséget.
Rendeltünk újat és no problem.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.