MinDigTV-hez beltéri antenna

Fórumok

Sziasztok!
DVB-T képes televízióval szeretnék Oktogon környéki ideiglenes szállásomon néha tvzni, ill. jó minőségben rádiót hallgatni. Mivel a szállás ideiglenes, kábeltv előfizetésre nincs mód, az internet egyéb okból való leterheltsége miatt nem mindig megoldás az online stream bámulása/hallgatása, így azon gondolkodtam veszek egy beltéri antennát. Van valakinek tapasztalata valamilyen konkrét típusról, illetve az antenna beállító alkalmazásról? Hihetek a lefedettség térképnek?

Hozzászólások

darab dróttal próbáltad?

" antenna beállító alkalmazás"
elmész az antenna előtt, és megváltozik minden...

Én westend media markt-ban vettem valami erősítős kis üszköt, az működött. Asszem strong "márkájú" volt a cucc.

Aztán azt kölcsönadtam és csináltam egy fél single bay Gray Hoverman antennát (karonpapírra szigszalagozott 0,75-ös réz falikábelből, reflektor nélkül, félreméretezve), azt lehajítottam a sarokba és arról nézem. Kb. tökéletes a képe.

Közben hamar szereztem egy Hama szobaantennát, erősítőjének bekapcsolása nélkül is működött 100%-ban vidéken, itt erősítővel is vagy a közszolgálati tv-k + mindigtv + euronews, egy másik poz-ban pedig csak tv2 + rtl megy. HBB ok és ha kb 2 m magasan tartom az antennát minden ok, úgyhogy további bútorok megérkezése jelentős javulást hozhat.. :)