Csomagküldés? (árak, szolgáltatók, pro-kontra)

Fórumok

Sziasztok!

Nem találtam ilyen topicot, de esetleg érdekes lehet.

Gondoltam megkérdem, ki melyik céggel szokott csomagot küldeni, ha mondjuk másnapra az ország másik végébe kéne megérkeznie?
Pro-kontra, gyorsaság, megbízhatóság, árak - melyik a legóccsóbb, legjobb, legrosszabb...

Rengeteg cég van - DHL, FEDEX, DPD, MPL, TNT, GLS, Sprinter, Trans-o-flex... meg a franc tudja még hány 3-4-5-több betűs :) - és pl. összehasonlító oldalt sem nagyon találtam.

köszi,
A

Hozzászólások

Magánszemélyként, szerződés nélkül, belföld->belföld irányban a DPD-nél jobb ár-érték arányt nehezen fogsz találni. És olcsóbbat sem nagyon.

Igen, DPD lett :)

Ettől függetlenül jöhetnek ide mindenfélék, hátha egyszer valakinek hasznos lesz.

Ha nem jön semmi, elsüllyed a topic - én meg köszönöm a megerősítést a fenti hozzászólóknak! :)
<-------
You can't grep on dead trees.

Mi webshopból rendeltünk a gyereknek ajándékot. A gyerek születésnapja december 31-én van, a webshopon pedig azt írták, hogy 31-én is van kiszállítás. Ennek ellenére megkaptuk a visszajelzést, miszerint január 4-én fogják kiszállítani. Próbáltam hívni a szállítócég ügyfélszolgálatát, az automata csak annyit mondott, hogy hívjam őket munkaidőben. Felhívtam a webshop ügyfélszolgálatát, ahol mondták, hogy nem én vagyok az első, aki emiatt telefonál. Állítólag a szerződés szerint a futár cég vállalta, hogy 31-én kiszállítja a beérkezett rendeléseket. Ennek ellenére január 4-én hívott a futár, hogy hozta a csomagot, mondtam neki (a webshop ügyfélszolgálatának javaslatára), hogy nem tartunk igényt a termékre.
Azt még meg kell néznem, hogy melyik futár cégnek köszönhetjük, hogy 31-én reményt vesztve jártuk a várost nyitva lévő játékbolt után kutatva, nem szeretném egyiknek sem ok nélkül rossz hírét kelteni.

-----------
"Pontban 0:00-kor nem nagyon szoktak véletlen dolgok történni"