Levelek visszaállítása [upcmail]

Fórumok

Sziasztok!

Egyik ügyfelünknek egy új levelező szerver lett nála beüzemelve. Az email címei @upcmail.hu. A szerver üzemel is szépen viszont most derült ki, hogy az ügyfélnek szüksége lenne még a régebbi levelekre a upc szerverén is, mert vannak eszközök amiken ahhoz csatlakozik. Sajnos ez fontos az ügyfélnek. :(

Na most a probléma az, hogy a szerver gyönyörűen leszedte a upc szerverről a leveleket. Az új rendszer IMAP alapú és sajnos a upc nem támogatja a az IMAP rendszert így visszatölteni ilyen megoldással nem tudjuk megoldani.

Kérdésem, hogy tud e valaki abban segíteni, hogy a szerveren lévő imap fájlokat miként lehetne visszatölteni a upc szerverre, hogy ugyanúgy látszódjanak mint eddig?

Köszönöm a segítséget előre is.

Hozzászólások

ajánlom figyelmedbe a bounce v redirect funkciót.
Ez olyasmi mint a továbbítás (forward) csak a feladó a levél eredeti feladója lesz a fejlécben.

nice :-)

1. otlet: fogd meg az 1. igy leszedett levelet rfc-822 (eml) formatumban. Csatlakozz az upc mail szerverehez 25-os porton, es a DATA utan byte-ra pontosan ugyanazt elkuldod, aztan leellenoriz, hogy korrekt modon latszik-e. Ha igen, akkor elkuldod igy a tobbi leszedett levelet is. Az riziko, hogy az upc mail szerver mit szol ahhoz, hogy a received sorok kozott ott latja sajat magat.

2. otlet: ama kozelebbrol meg nem nevezett eszkozok dns rezolvereit ugy megpiszkalni, hogy a te geped adjak vissza a mail.upc.hu-ra.

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)