"Nincs új beszélgetés"

Viszont szívesen elbeszélgetnék a Skype tervezőivel, hogy ilyenkor vajon mi járhatott a fejükben, mikor ezt kitalálták:

Hozzászólások

Jóindulattal bugnak is feltételezhető :)

--
arch,debian,openelec,android

Hát az, hogy 'Nincs új beszélgetés'
Oda van iródva :)

Tök jó dolog a Skype csak vannak apróbb hiányosságai, pl néha üzeneteket, csoportokat nem szinkronizál le eszközök között. Kicsit bosszantó, ha egy témához csak egy adott eszközről tudok hozzászólni és az a munkahelyi PC-m, mikor otthonról dolgoznék.
Vagy amikor gyönyörűen leszinkronizál pár száz üzenetet, de olvasatlannak jelöli őket az otthoni PC-n (céges kommunikáció is Skype-on zajlik), s ha nem görgetem őket végig, másnap az irodai gépen is olvasatlanok lesznek.
A gyakran órás, néha hetes késésekhez már hozzászoktam, legalább nem omlik össze félóránként, mint a FB kliens.
IM 2015

+sok, hardvert kellett vennem, gépen leegyeztettük, boltban telefonon nyitom meg, látom a beszélgetés végét, és az előző napi beszélgetést, az elejét, ahol a hardverről volt szó, azt pont nem :) Persze lehettem volna felkészültebb, és biztosabb helyre felírhattam volna mit kell venni.

Másik ami tetszik, amikor egy rég használt gépen elindítod a skype-ot, és szinkronizál mindent. Percekig pitty-pitty-pitty (mert tényleg új üzenetként kell jelezni azt, ami a bejelentkezés előtt történt, és más gépen már láttam) közben használhatatlan.

Something happened: Nothing happened. ;-)

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."