Azt tudja valaki...

...hogy a Bing Ads hírlevekről hányszor kell leiratkozni, hogy tényleg ne küldjék soha többet?
Valahogy mindig visszakerülök a címlistájukra 1-2 hónap után.
OK, egyszer elhirdettem náluk valami ~100 EUR körül összeget, nem hiszem, hogy ez akkora biznic lett volna nekik, hogy ennyire ragaszkodjanak hozzám :)

Hozzászólások

A napokban foglalkoztam az Office 365 termékükkel, megnéztük akarunk-e rá fejleszteni. Ennyire bugos és idegesítő web alkalmazással rég találkoztam.

Nem tudta megjegyezni hogy angolul beszéljen. Header-re kattintva kijelentkeztetett. Az egyik support oldalt valamiért németül adta be. Két külön account kell a használatához (másik az Azure AD-hez ami kell az API használathoz), de ez nem annyira egyértelmű. Felhasználónév mezőből tab-ot nyomja elküldi a bejelentkezést. Kiégtem.

Szóval feltehetően az a rendszer is szar.

Sosem láttam még a felsoroltakat, egy kivételével, így nem fogok megmagyarázni semmit.

Ezt ("Felhasználónév mezőből tab-ot nyomja elküldi a bejelentkezést.") már láttam, de ez direkt van így. Ellenkező esetben nehezen tudnád testreszabni, hogy az adott tenant ne a default autentikációs megoldást használja. Ha tudsz jobbat arra, hogy az SSO URL megváltoztatása nélkül egyedi felületet (nemcsak design, hanem technikai szempontból) adj a bejelentkezéshez minden tenantnak, hallgatlak.

Technikai szempontbol a kulso/belso redirectek mukodhetnek akar, design szempontbol nyilvan nem, de kerdes, hogy jo-e, ha desing szempontbol maskepp nez ki.

A Google oldja meg ezt okosan, a belepo felulet vegig ugyanugy nez ki, sot, ok meg a tobb accountos belepest is tamogatjak, es a login oldal helyett sokszor csak egy account valaszto buborekol fel, hogy akkor most itt kit szeretnel imperszonalni. Tessek tanulni a nagyoktol!

Ja, es tegyuk is rogton hozza: a google nem kuldi el a login formot tab-ra, cserebe tudja, hogy ha mar be vagyok lepve egy szolgaltatasba. Nekem pl. a web.skype.com mindig be akar leptetni, aztan mikor beirom a loginomat es tabot nyomok, mindig rajon, hogy ohoho, te mar be vagy lepve. Iszonyatosan szanalmas, ordit rola az elbokott design, a kommunikacio hianya a reszlegek kozott. "Valahogy oldjatok meg!" hat, igy sikerult, fonok...
--
Blog | @hron84
Üzemeltető macik

Igen, így keződik:
https://profile.microsoft.com/ContactPreferences/securepages/default.as…

Valami gond csak lehet, mert tegnap leiratkoztam mindenről (Do not send me any newsletters, subscriptions, or general promotional emails):

Link

Aztán ma megint ez fogadott:

Link

Most megint leiratkoztam, egyelőre úgy maradt :)

--
DigitalOcean SSD VPS 10$ kredittel(referral url!)