Jelszavát módosították

Kapok néha a fenti témában az alábbi tartalommal levelet:

Microsoft-fiókja (wo*****@outlook.hu) jelszavát az imént módosították.
Ha Ön volt az, akkor nyugodtan figyelmen kívül hagyhatja ezt a levelet.

Viszont fogalmam nincs, hogy milyen email cím ez, én hoztam-e létre valamikor réges-rég, semmi segítség nincs a levélben, csak általános linkek, azonosító egy szál se. Hogy lehetne kideríteni, hogy mi a pontos email cím? :)

Hozzászólások

Ha Tóth/Kovács József/János lennék én nem izgatnám magam
--
God bless you, Captain Hindsight..

Ha az email címeddel (amire ezeket az üzeneteket kapod) belépsz a microsoft live fiókodba (vagy regisztrálsz, ha nincs), akkor ott sem látod, hogy milyen email címek vannak még hozzád rendelve?

Így elsőre adatlopási próbálkozásnak hangzik... meg kellene nézni a headert, hogy Kínából küldték-e, vagy Brazíliából...

Nem adatlopás, ha az, akkor nagyon fura, mert semmi olyan link nincs benne, ami adatlopós címre vinne, csak FAQ linkek vannak benne, hogy mi is ez.

Szóval ez teljesen az, ami, csak nem tudom belőle megállapítani, hogy én állítottam-e be egyszer valakinél másodlagos címként az én címemet, vagy valaki más állította be, vagy valaki más elírta és az enyém került oda (gyakori például az auth.gabor - gabor.auth csere).

--
http://wiki.javaforum.hu/display/~auth.gabor/Home

A levél teljes fejléce sokat segíthet a megoldásban. Szerintem...

Valószinű csak annyi történt, hogy valaki a te email cimedet adta meg (valószinű véletlenül) másodlagos vagy recovery email cimnek a saját fiókjához, ezért hozzád jönnek ezek az üzenetek. Én is kaptam már pár ilyet gmail-ről.

Ilyen emaileket általában akkor kapsz, ha az emailcímed meg lett adva egy microsoft fióknál, mint másodlagos emailcím.
Ellenben a regisztrációkor is illett, hogy kapj ilyen emailt, azt érdemes lenne visszakeresni.

Bérces Miklós

Tudom. Azt nem tudom kideríteni, hogy milyen email cím lehet... lehet, hogy pár éve kaptam ilyen email-t, valószínűleg töröltem vagy spam-be került. :)

A problémám az, hogy két betűből nem ugrik be, hogy milyen email cím lehet, így esélyem sincs rájönni. De ezek szerint nincs erre use-case.

--
http://wiki.javaforum.hu/display/~auth.gabor/Home