Netes hirdetési oldalak

Fórumok

Üdv!

Milyen netes hirdetési oldalakat szoktatok használni ingatlan értékesítéshez? Nem a Jófogás, Ingatlancom, ingatlanxy.com/hu/net jellegű oldalakra gondolok, mert ott eddigi tapasztalatom szerint csak elherdálni lehetne valamit.

Hozzászólások

Fizetős = kevés látogató
Nem fizetős = minden bolond
Szenvedsz a bolondokkal vagy fizetsz, gondolom én
--
God bless you, Captain Hindsight..

értéktöl és idötöl függ.
nem tudom pontosan amit árulsz nem derült ki nekem,de mi tenger ingatalnosnak nevezett valamivel áltunk kapcsolatba, aztán jött ötlet megvalositás.
tárhely évi 4
weblap akár sablon is lehetne ingyen,
irsz pár helyre és jönnek is a látogatok, megsoztás stb. napi 10 perc és sporoltunk 4%ot.

--
ingatlanturista.hu,
ingatlanturista.blog.hu /érdekes kísérlet ház eladásra,vicces ingalanos történetek, többit az oldalon./
Frissités: eladtunk, weboldal hasznositáson még gondolkozom.

Vevőként a jófogáson vettünk 1,5 éve. Az elherdálásról annyit, hogy az eladóval azóta is tartjuk a kapcsolatot. Bár nagyon-nagyon nem egyszerű, de ha valaki vevőként tudja, hogy mit keres akkor meg lehet találni a 2-3 nagy oldalon a megfelelőt. A többieknek meg tök mindegy hogy hol fog hirdetni. Mi az apród, jófogás, ingatlan.com hármason találtunk olyan hirdetéseket amik egyáltalán számunkra érdekesek voltak. Arról inkább ne beszéljünk, hogy a többség mennyire értékelhetetlen, hiányos... Szerintem az ingatlan.com-nak van talán a legjobb keresője.

Mi több, mint egy éve hirdetünk eladó vidéki házat. Eleve úgy áraztuk be, hogy kerestünk hasonló méretűt/állapotút a közelben és azokhoz képest kedvezőbb áron hirdettük. Így most bárki keres, abban a faluban ez a legjobb ár/érték arányban hirdetett ingatlan. Komoly érdeklődő eddig nem volt, csak olyanok, akik:
- már a telefonban, megtekintés nélkül milliókat akarnak alkudni
- azt hiszik, hogy mi is pénzintézet vagyunk és tőlünk akarnak felvenni hitelt (miközben a banki kamatok rekord alacsonyak)
- elhitetik, hogy komolyan érdeklődnek, de sajnos nem tudnak eljönni személyesen megnézni, mert épp beteg a gyerek, stb.

A környéken dolgozó ingatlan ügynököket is hívtuk, akkortájt épp volt egy ilyen "komoly érdeklődőnk", és az összes ingatlanos azt mondta, hogy ha már van vevőjelölt, akkor nagy szerencsénk van, ők nem tudnak vevőkről. Pedig jó a közbiztonság, remek a termőföld, a falu láthatóan évről-évre fejlődik, városok jó gimnáziummal, kórházzal, stb. vannak 20 km-en belül.

Még mindig áruljuk, jófogáson, ingatlan.com-on fenn van. De a legtöbb érdeklődő eddig úgy hívott, hogy arra jártak az utcában és látták a táblát a házon a telefonszámmal...

Nálunk mikor személyesen az árra terelődött a szó az eladó a hirdetésben írtakhoz képest kapásból 400K-t elengedett (ez gondolom bele volt kalkulálva). A további alkudozásra egy "ennyiért nem tudom odaadni" volt a válasz... Innentől nálunk volt a labda.
Igaz, mi olyan helyen vettünk ahol pörög a piac.