Keresek 3,5-ös jack legalább 3-felé elosztót

Keresek 3,5-ös jack legalább 3-felé elosztót, olyat, ami jó. Ajánlj kérlek ilyet, ha tapasztalatból teszed, annak külön örülök.

Hozzászólások

Jaj, ezt az egyet akartam kizárni. Bocs. Egy volt a kezemben, sosem működött. Ha mindenki másnak jó tapasztalata van vele, akkor legfeljebb lecserélem a hosszabbítót, de a fejhallgatót a hosszabbítóba dugva semmi baj nem volt. Többiek szerint is jó? És amit úgy árulnak, hogy Belkin Rockstar - Ájfón kiegészítő, az jó nekem? Az IPhone 3,5-es aljzattal van?

Ööööö... Biztos, hogy jó dolog passzívan így osztani?

Remélem:) 3 fejhallgató az egész, és két kétfelé osztóval megy, csak valahogy ez a 3,5-ös szabvány mintha nem volna teljesen fix. Mert ha emígyen csavarom és pontannyira tolom bele (az egyikbe a másikat, csak a félreérthetőség kedvéért), akkor van hang és jó, de ha megmoccanok, akkor mono, ha meg még valami, akkor a mély zajok maradnak csak. Ilyenkor kicsit megmasszírozom, és megint jó mindenkinek:P. Szóval kontaktos a tákolmány.

Nem.

1/3-ára esik a terhelő ellenálás kimeneti erősítőn és 9dB-vel csökken a bemeneti jel a füleseken. Ez semmiképpen sem egészséges. Lehet hogy az adott konfig éppen kibírja, de nem normális üzem. A kétfelé passzív osztásra szoktuk azt morogni (1/2, -3dB) hogy ejnye-benye nem kellene de azért még általában működik.

(Amúgy ez minden analóg hang szétosztásra igaz, teljesen független a minijacktől)

Ha megmondod mi célra kell megmondjuk mi a jó megoldás :-) hátha az könnyebb neked is.

Frissítés: a lentebb linkelt aktív behringer szétosztó például egy vállalható alsókategóriás megoldás.

Szerintem hárman akarnak TVzni. Bármit, csak ne hallják a picik a másik szobában.
1) ha már füles, akkor miért nem valami vezeték nélküli (pl bluetooth) ami tud 1 bázis több "klienst"?
2) szerintem a piciket nem kell teljesen hangszigetelni. Sokkal jobb lesz neked és neki is, ha az általános életkörülmények között tud aludni. (persze, ha 1szobában alszik a pici és van a TV, más lehet a helyzet)

1) Gondoltam ám rá, de: Mert a fülesek már megvannak, és mert ritka alkalomra kell, és mert utálom növelni a meghibásodási lehetőségek számát és mert nem értek hozzá, hogy abból mit kell venni:) Külön-külön is perdöntő.
2) Igazad van ebben is, de annyira ritka a helyzet, hogy ezért nem akarom megszokatni velük, hogy vámpírhörgésre kell riadni néha:)

Tudom, beruházás a meglevő cuccot lecserélni, de nekünk infravörös fejhallgató bejött.
A kocsiban használjuk, a DVD lejátszó mellet van az infra jeladó, és a hátsó ülésen három ember tudja három fejhallgatóval hallgatni a hangot.

Haveroméknál a TV mellett van infra jeladó, és 1 fejhallgatóval használják, de bizonyára simán működne, ha vennének hozzá még fejhallgatókat.

Az ellenállások párhuzamosan kapcsolása nem hinném, hogy túlságosan jótékony hatással lenne az erősítőre.

Ránéztem, és nagyon tetszik. Probléma persze van. 3,5-3,5 Apa-Anya kábelem van ~5 m. Ebbe teszek egy Apa-Apa félméteres fordítót, majd a 3,5->6,3 átalakítót, ez nem jelent gondot? Nyilván nem szempont és nem is hifi a minőség, de nem rongálom vele a herkentyűt? Nem árulnak valahol ~5m Apa-Apa 3,5-6,3 kábelt?

Ilyen kábelt szerintem nem találsz készem, de a 3,5-6,3 átalakítók általában jók. Csinálni vagy csináltatni persze mindent lehet, ha az árat és minőséget belövöd.

Amúgy van egy ilyenem Behringer cuccom valamelyik doboz alján, ha jársz Pesten (és érdekel), akkor kipróbálom hogy jó-e, az árán pedig megegyezünk.

Hát nemtom, a postától kicsit fázok. Nem volt még rossz tapasztalatom, de sok ilyet olvastam. Gondolkodok még a dolgon, családból szoktak Fehérvárra járni, az nem lenne jó?

Maradjunk annyiban, hogy legkésőbb a hosszú hétvégén megkeresem és kipróbálom a cuccot, aztán ha működik akkor kitaláljuk mi legyen. (Korábbra nem tudom ígérni, addig elég zúzós lesz.)