Érdekes lottóhúzás Szerbiában

Hozzászólások

Van egy 1 a 36-hoz eselye, hogy nem csalas volt. Na jo, mivel lett ket 6-os potszam nelkul, ez az esely mar kisebb, ha az a gyakoribb, hogy nem szokott lenni.

De az osszes ilyen "mechanikus geprol" az az ismerosom jut eszembe, aki a rulettasztalon mindig utoljara tett, es o tette mindig a legkisebb osszegeket. ;)

Az élő adás néhány másodperccel késleltetett, hogy a technikusnak legyen ideje feliratozni és ellenőrizni, aztan a megfelelő pillanatban kitenni. Most benézte.

rossz tipp volt, fejek hullanak es belepett a rendorseg is. mondjuk ha hazai modon megy minden akkor nem lesz meglepetes :D

csak szor menten + osszeeskuves elmelet: ha ezeken a szettekerheto golyos huzasokon letezett vagy letezik valami olyan elektronikus papir, ami a felvetelen nem felismerheto, akkor az elektronikus fogadasok kiertekelese utan hany masodpercbe telne beallitani vezetek nelkul, hogy mit kell lass a golyot szettekerve? most egy bonyolult modszert irtam, de heti fix 3 milliardert gondolkodnek a hogyanon. ha nem menne, johetne az egyszerubb megoldas.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

nalunk ugy van talan, hogy a szombat esti huzasra 2-ig adhatsz fogadast (otos lotto).

par perc is eleg, hogy a gepekbol begyujtsd a fogadasokat egy adatbazisba amibol egy tizenot eves PC a mp milliomod resze alatt megadja a kombinaciot amit nem kene kihuzni. ennek a megoldasara lenne par ora, inkabb csak ez dolgozik ellen az elmeletnek: minek erre orakat elfecserelni. hacsak nem azert, hogy a gepek infoit megkaphasd minden eshetoseget figyelembe veve (technika ordoge).

en az asszonyt le szoktam tolni amikor azzal jon haza, hogy lottot vett. hagyjuk mar :)

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

ebben mi a poen? A potszam a 44-es. Nem lattam semmi gyanusat.
Valaki elmagyarazna? A golyorol olvasta le, nem mondta hamarabb.
Igazabol en a szerb videoban se latok semmi hihetetlen gyanusat.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

en kerek elnezest.

Nekem csak masodik megnezesre esett le.

Az elso alkalommal semmit se lattam csak melleket, es masra nem tudtam figyelni. Raadasul a szoveget se ertettem, de a mellek zavarobbak voltak.

Harmadszorra megnezve, most a tangabugyi zavart ossze:))

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Biztos nem azt a random szám generátort használták, ami az egyik hupper aláírásában van... ;-)

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

A hölgyeményről nehéz levenni a szememet, így én nem kezdek nyomozásba. :)

A vén kecskék hogy ráizgultak...

:)

Nincs itt semmi látnivaló, elgépelte a 21-est, majd tök véletlen bejött :)

"Mindenek előtt azok közé a közvállalatok közé sorolták, amelyek jelentős hiánnyal gazdálkodtak, mivel három év alatt 1,5 millió eurós adósságot halmoztak fel."
LOL, főleg hogy:
"Elmondta, hogy a közvállalat éves bevétele egymillió euró, amiből egy dinárt sem fizetnek az államkasszába."

Még mindig nem értem, hogy miért lenne "LOL". Attól, hogy van X bevételed, bőven lehetsz veszteséges is.
Az, hogy az ottani "Szerencsejáték Zrt." veszteséges, legfeljebb azt bizonyítja, hogy a szerbek nem költenek annyit a szerencsejátékokra, mint a magyarok (kb. 7 millióan vannak, a bevétel 1 millió euró, Magyarországon vagyunk szűk tízmillióan, a bevétel 243 milliárd forint, adózás előtti eredménye szűk 13 milliárd - csak a nyereség többszöröse a szerb bevételnek).

Szerinted egy normális országban mi lenne, ha olyan állami cég, amely működtetése egyáltalán nem fontos 3 évig folyamatosan veszteséges? Eddig nem vette észre senki? És még most sem elküldték, hanem magától mondott le a fejes. Csak annyit kellett volna tenni, hogy:
- drágább lesz egy szelvény, vagy
- kevesebb helyen árulják a lottót, vagy
- bezárják az egészet a francba, az emberek megvannak lottó nélkül is, vagy
- nem kellett volna annyi pénzt lopni.
Megértem, ha olyan szórakoztató műsort veszteségesen üzemeltet az állam, amelynek tradicionális gyökerei vannak, de egy lottó?

Az elmúlt három év nem tűnik vészesen sok időnek. Előtte valószínűleg nyereséges volt, különben nem az elmúlt három évről lenne szó. Nem kell azért bezárni egy céget, mert egy-két (vagy három) évig veszteséges (ja, de).
Másrészt az évi egymillió euró bevétel (kb. 300 millió forint) nagyon kevésnek tűnik a magyar változathoz képest (kb. az ezrede). Az egymillió euróhoz képest az évi átlag félmillió euró veszteség gyanúsan sok (az egymillió bevétel mellé másfél millió kiadás társul). Az árakat kb. 50%-kal kellett volna emelni, hogy nullszaldós legyél.

Megértem, ha olyan szórakoztató műsort veszteségesen üzemeltet az állam, amelynek tradicionális gyökerei vannak, de egy lottó?

Válasz:

nem kellett volna annyi pénzt lopni.

Egyéb kérdés? :)