Skype / hivatalos web frontend

Tudtátok hogy van hivatalos webes skype frontend (még béta)?

https://web.skype.com

Hozzászólások

"Audio and video calls are not supported on your OS" - megoldja vajon ezt egy user agent csere? Chrome hozza tud ferni a mikrofonhoz, ha engedem neki.

Szerk.: Nem, egy .msi-t akar telepiteni.

Miota felfedeztem gyakorlatilag 2 het alatt annyit voltam fent skype-on mint az elmult evekben osszesen.
Szerencsere beszedre nemigazan hasznalom inkabb a szoveges format (only skype ismerosok kapcsolattartas) igy nekem 1:1-ben kivaltotta vegre a telepitest.

Remelem meg egy hosszabb ideig reklamok nelkul marad, mert a klienstol lassan a hanyinger kerulget mikor majd a kepernyo 2/3-ad reszet elfoglalo "?!!??!?!?!?!?!" tartalmu azonosithatatlan reklamnak nevezett valami beuszik jobb oldalra. Komolyan ezt valaki, valahol ellenorzi?

+1 Nem írtam, de nekem is kizárólag chat-hez kell. A people.live.com-os MS felületen is lehet Skype chat-et használni fiók összevonással, de lassan már hánynom kellett a Javascript magic-től (görgethetetlen ablakok, mert majd JS-ből megoldják azt, amit az oprendszer natívan tud meg egyéb). Meg MS felületen nem lehetett új skype usert hozzáadni. Szóval nekem chat-re maximálisan elegendő.

És akkor majd a RPi-n futó Win10 alól ezzel lehet skype-olni? Vagy netán egy ARM-os linuxos gépen? Esetleg FreeBSD-n nem kell a linuxemu a kype-hoz? Vagy egyáltalán? Á, esélytelen.