[eladó] Istorage datashur Secure Personal 8GB - Titkosított USB új / bontatlan

A katonai biztonságú adattároló, nem csak vállalatoknak A datashur Personal USB pendrive-okon teljes biztonságban tárolhatóak a legféltettebb és legérzékenyebb adatok is. A military-grade AES-256 titkosításnak köszönhetően egy eszközelvesztés esetén sem férhet hozzá idegen a datashur Personal-on tárolt adatokhoz.

On-the-fly, on-the-chip AES-256 titkosítás
A biztonságos tároló eszközök a titkosítási műveleteket valós időben végzi. Adatok másolása során az információ azonnal titkosításra kerül és már titkosított formában tárolódik el a datashur Personal eszközre. A titkosítást nem külön szoftver, hanem maga a datashur eszköz végzi, ezért használatához nincs szükség semmiféle szoftverre.

PIN kód védett tároló
A datashur Personal eszköz PIN kóddal védi az érzékeny adatokat. Használat előtt a nyomógombjai segítségével meg kell adni a PIN kódot, különben az eszköz zárva marad, és senki nem férhet hozzá a tartalmához. A PIN kód minimum 7 számjegyből áll, és csak a szabadon cserélhető kódsor birtokában lehet az eszköz használni.

Hacker védett tároló
A 7 számjegyből álló PIN kód mellett az eszköz érzékeli és számolja a sikertelen nyitási kísérleteket és 10 próbálkozás után megsemmisíti a felhasználó PIN kódját. Az eszközt ezután csak egy biztonsági, admin PIN segítségével lehet kinyitni. A datashur Personal tároló emellett saját billentyűzettel rendelkezik, így egy esetleges, a gépen futó keylogger alkalmazás sem képes a PIN kódot lerögzíteni és eltárolni.

OS független tároló
Mivel a datashur Personal mind az adatok titkosítását, mind a dekriptálást saját maga végzi, használatához semmiféle szoftvert nem kell telepíteni. Nincs szükség alkalmazásra vagy külön driverre, bármely operációs rendszerrel együttműködik. Windows, Linux, Max OS X, BSD, Solaris, AIX a datashur Personal teljesen független az operációs rendszertől.

Kinek ajánljuk?
- Tanácsadóknak, akik rendszeresen dolgoznak bizalmas adatokkal,
- Könyvelőknek, akik meg akarják védeni ügyfeleik adatait,
- Rendszergazdáknak, akik jelszavakat, tanúsítványokat, hálózati információkat tárolnak,
- Bárkinek aki nem szeretné, hogy adathordozójához idegenek férjenek hozzá.

10.000 Ft