Webtudor S1E12: Mit hoz a Drupal 8?


Kedves HUPtárs!

Néha nincs szükség saját fejlesztésre, sőt kifejezetten előnyös a kész megoldás. Ugyan a Drupal messze földön híres a magas belépő szintje miatt, de az ennek ellenére népszerű. A nagymúltú rendszer legújabb, 8-as verziója viszont radikális újdonságokat hoz.

Hogy mik is ezek? Erről fog mesélni a Drupal elismert hazai szakértője, Palócz István, a tanarurkerem.hu oktatási portál tulajdonosa és a nagysikerű Git Webtudor műsor előadója.

Az előadás szokás szerint 8-kor kezdődik, YouTube-on.

Hogy ne maradj le semmiről, kövess minket a közösségi csatornákon, iratkozzatok fel az RSS feedünkre, vagy a nagyon konzervatívoknak ott van egy hírlevél is:

Hozzászólások

A Drupallal kapcsolatosan eszembe jutott, hogy anno az extra.hu alatt is az futott. Esetleg egy külön előadást ez megérdemelhetne szerintem, mert azért nem mindennapi dolog, hogy valaki fog egy CMS-t és egy komplett tárhelykezelő rendszert épít ki belőle. Ez számomra olyan, mintha egy Joomla-ból cPanel-közeli rendszert csinálnának. Persze nem tudom mit szólna hozzá a JMG, mennyire publikusak ezek az információk...