HTC Desire X rootolás

Fórumok

Üdv,

Egy HTC Desire X-et szeretnék rootolni (4.1.1 gyárilag), az alábbi leirás alapján:
http://www.hacktabs.com/root-htc-desire-x-jelly-bean-4-1-1/

A lépéseket követve ott akadok el, amikor recovery modeban kellene bootolni a SuperSu telepítéshez. Rányomok a szervizmenüben a Recovery opcióra, de csak egy piros háromszüget kapok egy felkiáltójellel a közepén. Ez megy kb 5 percig, aztán a telefon újraindul normál módban.

Mi lehet a gond?

Hozzászólások

HTC One S-nel ugyanez a helyzet...minden megy a superSU-ig, azaz annak a telepitese mar nem megy. Nem talaltam megfelelo recovery image-t hozza. Pedig vagy 5-6 felet kiprobaltam. Feladtam. Sajnos....

ha valóban minden rendben akkor én a "Install TWRP Custom Recovery on HTC Desire X" pontról kezdeném újra, mert annak a végén nem jutsz oda, ahova kéne (twrp-t kéne bootolj, de valamiért nem az történik)
Amúgy bekapcsolt és usb-n kapcsolódva cmd-ben:
adb reboot bootloader
fastboot flash recovery recovery.img
> itt mit ír ki a cmd ablakod?

(szerk. kb 1 éve rootoltam utoljára htc telefont, az egy sensation xe volt, abban volt wire trick is, ennél tuti biztos, hogy nem kell olyan?)
meg azt is nézd meg, hogy cmd-ben:
adb devices
> mit ad vissza?

Kösz a segitséget, túljutottam rajta (CWM recovery img-vel már megy), viszont most a SuperSu-nál van gond. Telepitem zip-ből, complete, utána indulás után azt irja (amikor inditanám a SuperSu-t), hogy "no SuperSu bin installed" és kidob a program.

Nem tudom hogy befolyásol-e valamit, de a /cache particiót nem tudja mountolni a CWM (se TWRP másik img), kézzel se lehet.
-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

TWRP-ből próbáltam az utolsó 3 buildet, de már alapból bugosak, mert kattintásnál "szétesik" a kép. De ha sikerül végignyomnom rajta a SuperSu installt ugyanez a helyzet...

Próbáltam WinDroidból is automatán telepiteni a cuccokat, de az alapból rossz imaget szed le és tölt rá a telóra, igy nem indul el a recovery mód.
-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

Na ezzel én is szívtam, sőt jelenleg is minden bekapcsolásnál frissítené a supersu-t, de a frissített sose működött még.
Az elején a megoldás nekem az lett, hogy visszatettem rá a gyári cuccokat és insertcoin 2.0 telepítése után a supersu is megy. Persze az a verzió, az újabb nem.

FathoM