Windows 7 64bit wifi csatlakozás

Sziasztok!

Le akartam cserélni a Kaspersky Endpoint Security nyolcast tízesre, de a nyolcas leszedése után nem működött a hálózat. A lan működött, miután kidobtam, majd újradetektáltattam az ehternet kártyát, de az Atheros wifi adapternek nem segített a kidobás/újradetektálás. A wan miniportok közül három felkiáltójeles volt, ezeket megjavítottam.
Az Atheros wlan adaptert leszedtem driverestől, majd feltettem hozzá a legfrissebbet. Nem lát vezeték nélküli hálózatokat, kézi hozzáadásnál nem várt hibát jelez. A wifi ledje világít a laptopon.
Elolvastam egy csomó tanácsot, de nem jutottam előbbre. A Kasperskyből elvileg nem maradt fenn semmi, mert a kavremoverrel is takarítottam. Win tűzfal kikapcsolva. Próbáltam csökkentett mód+hálózattal, ugyanez.

Hozzászólások

Atheros-al eddig csak bajom volt, úgy rémlik hogy a Toshiba-oldalán kerestem
hozzá driver-t és azzal ment rendesen. És persze nem a legújabb volt..
Vagy tegyél egy próbát ezekkel, tallóztasd be az Eszközkezelőben : http://usite.hu/dl2.php?id=1677
--
u.i.: TC30633500A.exe volt a fájl neve amivel ment, ha segít..

God bless you, Captain Hindsight..

Sziasztok!

Én iobit driverrel, valamint everestel megnézném. Nem írtál laptop típust. Nem lehet, hogy ez is ilyen összetákolt a bluetooth-al? A tűzfalra nem gyanakodnék, mert szerintem a driver-el van gondja.

Esetleg biosban bekapcsolni, hátha...

Kicsit tárhelyméretes és szerintem warez gyanús megoldás: DriverPack Solution, valamelyik torrent oldalról.

Képfájlból visszatöltöttem egy tavalyi állapotot. Megkerestem ugyanazt a driver verziót, ami eddig fent volt. A víruskereső leszedése nélkül megpróbáltam, hogy töröltem a drivert, majd feltelepítettem újra. Így sem lát vezeték nélküli hálózatokat. Elég gáz.