iddqd -- már liftekben is

Lyukasórában felhívott egy barátom, hogy a liftgombokat elég összevissza nyomogatva le lehet küldeni a -4. szintre (ELTE É. épület), ahova elvileg nem jár. És hogy ott nincs lifthívó, szabadítsam ki. Nekem nem bugzott, de meglepően hamar kimentették ahhoz képest, hogy első állításuk szerint a -4 -re se a portásoknak, se a takarítóknak (se senkinek) nincs kulcsa a lenti részleghez.

Szoktak oda lejárni mások is (gyakran próbáltuk ketten, de most csak neki jött össze) bár nincs lenn túl sok relikvia, de talán most már lezárják teljesen a liftet. Ezt a részét én basztam el, megijedtem nagyon. Ha kicsit várok, akkor talán megtalálja egyedül is a gombot, és nem értesülnek róla hogy le lehet menni.

Még egy lift is lehet bugos szar tehát, viszont néha lehet szerencséje az embernek, hogy van térereje 12 emelettel a feje felett, 4-gyel a föld alatt is.

Hozzászólások

secret found!

--
"Van olyan ember sok az oldalon, akinek a kommentjeinek 100%-a zaj, oket miert nem kommentelitek ilyen lelkesen?" (hrgy84)

amikor a vizualizacios centrum IPTV laborjat csinaltam, akkor jo volt a kartyam a -2 -ra (ott volt a centrum maga, 3d-s vetitovel, mindennel), de a -3 es a -4 meg nem volt zarva - akkor ujjitottak fel a liftet meg a teljes -2 emeletet nekunk. aztan ra egy evre (ez olyan 2007? 2008? korul volt) raktak oda ajtokat, kulccsal. es a liftet tenyleg nem lehet lent hivni :)

viszont a terero hatalmas mak, nekem a -2-on mar nem volt egyaltalan az irodakban.

-4-en a Dunán kívül van bármi is?

lehet ha máshogy nyomogatja a gombokat, akkor lesz -5. szint is, a lift fúr magának helyet :)

Nem ismerem a helyet, de lépcsőház nincs? Tűz esetén a lifteket le szokták állítani. Ez így tűzvédelmi szempontból rendben van? Erőst kételkedem.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Nem ismerem a helyet, de azért csak feltűnt volna valakinek, hogy nincs meg egy lift, szóval nem halt volna éhen a srác.

jav
Na persze ha kiszállt a liftből, és utána nem tudta visszahívni, az már más tészta :)

Impossible Mission :-) vagy a másik kedvenc, a Castles of Dr. Creep :-)