A "tökéletes" webes regisztráció?

A Kinizsi 100-as teljesítménytúrán idén is csak előzetes regisztrációval lehet indulni. A rendezők ezért kitettek magukért, és webes regisztráció mellett döntöttek:
http://www.kinizsi.org/reg/
Illetve a regisztrációs oldal maga:
http://www.kinizsi.org/reg/reg2015.php

Nem, ez nem a teszt, ez az éles oldal... Természetesen a reg. megerősítésére szolgáló levél (amit kézzel(!) küldenek ki) a spam mappában landol - ha épp megérkezik. Ha sikerül kidobni a levelet, akkor így jártál - másodszor elküldött adatok díjazása "későbbi döntés" a kizárásról vagy a regisztráció jóváhagyásáról.

Hozzászólások

Azt látom, hogy minimál design. Ha valaki fel akar iratkozni valahova, mondjuk egy versenyre, ahhoz pontosan elegendő egy form. Erre találták ki, erre való, ez a feladata. Ez a weblap ezt tudja. Funkcionális, átlátható, mentes minden felesleges dologtól. Szerintem rendben van.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Én most csak úgy kívácsiságból "elindultam a kályhától" (weboldal + google keresés, aki sosem volt igazán a barátom :) ). Egyáltalán hogyan kerültél te oda? Vagy elírták a évszámot, vagy tavalyi tapasztalatokat osztasz meg most, vagy a proxynk szórakozik velem...(én csak 2014-s kiírást látok mindenhol) Vagy van a bennfenteseknek valami privát hozzáférés ?

----szerk:
na bazzz... nem szóltam!! mondtam, hogy a google sosem volt barátom, de itt hagyom, hogy látszódjon, nem aludtam ki magam rendesen :)

Ne kattints ide!

Végre egy weboldal, ami kevés erőforrást eszik, könnyen olvasható és mobilon is tökéletesen használható.

Nem látom a problémát. ;)

Nekem inkább az volt vele a problémám, hogy nem lehetett megtalálni. Bátyám elment túrázni és kiadta, hogy nézzem, mert szombaton élesedik a regisztrációs felület, nehogy lemaradjon. Lelkesen nyomogattam az F5-öt, de semmi. Dél környékén hív, hogy megvagyok-e már, mert éles :D Az jó, de hol, mert a kinizsi.org-ról nem mutatot egy darab link se a regisztrációs űrlapra... Persze kiderült, hogy a /reg-et kellett volna néznem :)