[Eladó] APC Smart UPS 750VA

Eladó a fent nevezett szünetmentes. Jó akkukkal, valódi színuszos, tápkábelekkel, DE adatkábel nélkül, bár sima USB csatlakozó van rajta.
egyetlen számítógéppel kb 1 órát megy. teljes terhelésen az áthidalási idő kb 5-10 perc.

30.000Ft

Hozzászólások

> ennyi ido utan az akku mar helybol erett a cserere

Használt termékek vásárlásakor mindig egy pillanatnyi állapotot veszünk, ami nem egyezik a bolti állapottal. Ha nem tetszik a benne lévő akkumulátor, akkor szerencsére lehet bele venni másikat.

> a doboz se mai darab mar

Nem tejföl van benne, hogy megromoljon. Ez az UPS az egyik tipikus esete annak, amikor a használttal jobban jársz, mint az újjal.

Ha a hozzászólással azt akartad mondani, hogy drága, akkor mondd egyenesen azt, és a hirdető majd eldönti, hogy alkuképes-e a termék.

Nem kötekedésképpen mondom, de a régi APC és új APC között van különbség hatékonyságban, talán ~10%.
Nyilván ebben a méretben elhanyagolható (sőt, vélhetően 3-5 éven belül sem fogyaszt többet, mintha újat vettél volna), de 2-3kVA és több darab esetében már elgondolkodható lehet.

Természetesen a fenti hozzászólónak abban igaza van, hogy a gyári akksi lehet, hogy 3 hónapig, lehet 1 évig fog működni, de már minden nap ajándék - viszont ha megveszed bele az új akksit, akkor is töredék ára lesz, mint az újnak. Továbbá kicsi az esélye, hogy úgy romlik el - normál használat keretében - hogy drága legyen javítani. Ha túlfesz/másodlagos villám éri, akkor fizet a biztosító (remélem van).

Amennyiben nem gyári aksit veszel az "utángyártott" aksik jó ha 2 évet bírnak manapság, de viszont olcsóbbak.
A biztosító villámkárra csak akkor fizet ha túlfeszvédő vagy szünetmentes van a készülékek előtt. Ezek cseréjét vagy javítását állja.

http://hup.hu/node/99539
http://hup.hu/node/128597

Akksiból (mint minden másból) vagy gagyi és nem gagyi (ill. közöttük fokozatok).
Izé, mikor volt utoljára villámkáros ügyed? Ill. azért azt is lássuk be (hisz volt már ilyen), hogy előfordul az, hogy a falból 230V helyett 400V esik be. A jobbérzésű berendezések azért ilyenkor kiengedik a füstöt magukból, biztos ami biztos...

Ez az UPS az egyik tipikus esete annak, amikor a használttal jobban jársz, mint az újjal.

Miért is? Ami ment már 5 évet, az kevésbbé esélyes h. elromoljon 3 hónap múlva mint az amelyik most jött a gyártósorról?

Nem tejföl van benne, hogy megromoljon.
No komment

Ha a hozzászólással azt akartad mondani, hogy drága, akkor mondd egyenesen azt, és a hirdető majd eldönti, hogy alkuképes-e a termék.
Kössz a kioktatást! Milyen apropóból szólsz bele amúgy?

--
WP8.x kritika: http://goo.gl/udShvC