[MEGOLDVA!] LG 25UM65-P monitor döglött?

Adott a tárgyban említett monitor. Kb. egy hétig működött egy felügyeleti rendszer képernyőjeként. A monitor alján lévő LED szépen egyenletesen villog, mintha valami szundi üzemmódban lenne, de egyszerűen nem lehet bekapcsolni. Próbáltam mindkét HDMI bemenetet, DVI-t de meg sem nyikkan. Még az OSD menü sem látszik rajta.
Rendelkezik valaki ilyen monitorral? Ill. találkozott valaki hasonló hibával?
*szerk.: visszavitték, így már nem az én gondom.

Hozzászólások

Három gondolat:

- a monitortól a hálózati 230 V el lett véve, s újra visszaadva a táplálást, be lett kapcsolva?

- ugyanarra a kábelvégre másik monitort kötve van kép?

- monitor nyomógombjaival menübe be lehet menni, majd ott megnézni, nincs-e másik bemenet kiválasztva, mint ahova a jelet küldöd?

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Nem írtam le, de kipróbáltam a monitort másik géppel, másik kábellel, másik bemenettel is, az eredmény ugyanez. Ill. a gép másik monitorral meg tökéletesen megy.
Valami külföldi fórumon olvastam LG monitorról, hogy elment szunyálni, aztán nem lehetett felébreszteni, csak nagy nehézségek árán.
Ami még furcsa, hogy a win asztalbeállításoknál megjelenik, felismeri szépen, felbontást is lehet állítani, de nem nagyon izgatja fel a dolog.
De akkor valószínűleg ez esetben tényleg megpusztult szegényke.

Ilyen monitorom van. A led akkor villog, ha a monitor egyébként be van kapcsolva, de nem kap jelet a kiválasztott bemenetről. Ilyen hibával viszont még nem találkoztam. Áramtalanítsd, dugd vissza, és bekapcsolásnál amikor a bemenetet keresi, az OSD-t elő kell, hogy tudd hozni. Ha eddig sem jutsz el, akkor valami komolyabb gondja lehet.